Vintage

Jos olet ihmistyyppi, joka innostuu shabby-chic-huonekaluista ja viettää tuntikausia kirpputoreilla, jos olet sellainen, jonka kodissa on paljon retrokoristeita ja maalauksia kauan siLue lisäätten menneeltä ja unohdetulta aikakaudelta tai jos sinulla on syvä kiintymys vanhaan koulukuntaan, tämä on ihanteellinen paikka sinulle. Erinomaiset vintage-seinämaalauksemme tarjoavat pakotien menneisiin päiviin, jolloin voit omaksua historian ja kaikki sen romanttiset sävyt samalla kun pysyt tiukasti nykyisyydessä kaikkine nykyaikaisine mukavuuksineen. Vintage-seinämaalaukset ovat hyvin edustettuina, ja räätälöintimahdollisuutemme antaa sinulle mahdollisuuden leikkiä erilaisilla motiiveilla, jotta saat tilallesi mieleenpainuvan tunnelman.

Interventiiviset luokitukset

Ensiluokkaiset vintage-seinämaalauksemme ilahduttavat sinua varmasti viehätyksellään ja omituisuudellaan ja muuttavat huoneesi hetkessä ikimuistoiseksi vierailupaikaksi ja loistavaksi keskustelunaiheuttajaksi seurueesi keskuudessa. Kun valinnanvaraa on vintage-eläimistä vintage-typografiaan ja kaikkeen siltä väliltä, on varmasti tilaa kaikenlaisten tilojen sisustamiseen ja kaikkiin kuviteltavissa oleviin tyyleihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus personoida kaikki nämä esineet tärkeimpään sisustusperiaatteeseesi sopiviksi. Selaa jättimäistä vintage-seinämaalausten valikoimaamme löytääksesi ne, jotka saavat sydämesi sykkimään menneelle ajalle.

Vintage art & design seinämaalaukset

Erittäin mukaansatempaava taso vintage-seinämaalauksissa tarjoaa sinulle viehättäviä mutta jännittäviä taideteosten muunnelmia. Tarjolla on karttoja ja julisteita, jotka ovat vakavasti huomiota herättäviä ja varmasti hitti vierailijoiden keskuudessa. Varmasti upeat kotiisi, mutta myös toimistoon, vintage-seinämaalaukset painottavat paljon hillittyjä värejä, mutta tinkimättä kuitenkaan huoneen energiasta. Loistava esimerkki tästä on Travel Amour, ihastuttava lakana, jossa on pehmeät värit mutta erottuva muotoilu, joka antaa tilallesi raikkaan tuulahduksen ja tuulahduksen hienostuneisuutta.

Matka ajassa

Voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että haluaisimme kokeilla aikamatkailua ainakin kerran. Menneissä ajoissa on jotain, mikä on aina kiehtonut ihmisluontoa, koska emme voi tietää, minne olemme menossa, jos emme tiedä, missä olemme olleet. Laadukkaat ja erinomaisen yksityiskohtaiset vintage-seinämaalauksemme antavat sinun kurkistaa menneisyyteen vintage-kaupungit ja -paikat sekä vintage-kartat ja -liput -kategorioissa. Yksi niistä on Creation vuodelta 1889, joka kuvaa Eiffel-tornia ja vie silmäsi välittömästi vuosisadan taakse. Houkuttelevan ja siroa estetiikkaamme myötä nämä vanhanaikaiset kuvitukset herättävät sinussa tunteita ja saavat vieraasi reagoimaan.

Kuljetusalan vintage-seinämaalaukset

Toinen kiehtova vintage-seinämaalaussarja liittyy kauttakulkuun ja liikkumiseen. Nämä ovat upeita kuvauksia ajasta kuluneista lentokoneista, laivoista, autoista, moottoripyöristä ja niin monista muista. Älä erehdy, edellä mainitut eivät ole vain menneisyyden ystäville, vaan ne sopivat myös nykyaikaiseen sisustusmuotiin. Koska nämä vintage-seinämaalaukset eivät ole vain valokuvia, vaan myös harvinaisia öljymaalauksia, retrojulisteita ja kauniita taideteoksia, voit sisällyttää ne sujuvasti siihen visuaaliseen painoarvoon, jonka yrität saavuttaa kotisi tai toimistosi kaunistamisessa.

Ihminen henkilö

Vintage-seinämaalausten arsenaaliimme sijoitamme valokeilaan myös entisaikojen ikonit. Tässä osiossa ovat esillä sellaiset merkkihenkilöt kuin Audrey Hepburn, Ingrid Bergman ja Marilyn Monroe. Erityisen upea on Aud 1960, joka on toteutettu ankaralla mustavalkoisella värillä korostaen neiti Hepburnin kaunista hienostuneisuutta. Kuvat tästä Hollywoodin aatelista ovat varmasti hitti lähes missä tahansa, sillä hän, aivan kuten ensiluokkaiset vintage-seinämaalauksemme, on ajaton.
Tuotetiedot