Viinikellari tynnyrit - Tapetti - Olohuone

188

aihetta

Ruoka & juoma

Olitpa ruuanmaistajataituri, viinituntija tai ruoan ystävä, mikä olisi parempi tapa täyttää päivä ruokakuvilla, kuin herätä ainutlaatuisten ja inspiroivien valokuvatapettiemme tai tapLue lisääettiemme kuviin. Lahjakkaiden valokuvaajien ja suunnittelijoiden maailmanlaajuisesti toteuttamista ruoka- ja juomakuvista löytyy kuva, joka saa nirsoimmankin ruokailijan kuolaamaan!

Muokautettavat ruokavalokuvatapetit kaikkiin ruokatarpeisiin

Photowallin ruoka- ja juomakategoriassa on uskomaton määrä muokautettavia valokuvatapetteja, jotka osuvat makuhermoon, olipa kyse täyteläisistä kypsistä ja mehukkaista penkissä kypsyvistä tomaateista tai tummapaahtoisista auringossa kimaltelevien kahvipapujen merestä. Meillä on valtava valikoima valokuvattuja ruokia ja juomia, sekä lumoavia keittiöaiheisia alkuperäiskuvituksia. Jokainen valokuvatapetti voidaan mukauttaa haluamasi kokoiseksi ja voit rajata kuvan täysin haluamasi mukaiseksi. Voit jopa muokata itse kuvaa, jolloin varmistut jokaisen valokuvatapetin omalaatuisuudesta.

Täytä koko talosi ruokakuvilla!

Tai ehkä vain yksi seinä. Mitä ikinä etsitkin, Photowall sisältää kaiken mitä tarvitset. Tilattavissa olevat useat ruoka- ja juomatulosteiden avulla voit piristää keittiötä kirpeillä sitruunoilla, valaista makuuhuonettasi mehevällä vadelmaviljelmillä tai tehdä olohuoneestasi aidon kokoisen kolmiulotteisen viinitynnyrikaupan. Ruoka- ja juomakuvitukset on saatavilla pehmeissä väreissä toimivina viehättävinä tapetteina, jotka luovat todella kuvauksellisen keittiöympäristön, kun etsit jotain hillitympää. Ruoka- ja juomatapetit tekevät kodistasi kodikkaamman kun haluat peittää koko huoneen tai vain lisätä persoonallisen yksityiskohdan yhdelle seinistäsi. Hyvän tapettivalikoimamme ansiosta suosikkiruoastasi ja -juomasi voi tulla vieläkin suurempi osa elämääsi. Huoneeseen astuminen voi olla veden kielelle tuova elämys ja Photowallin ruoka- ja juomavalokuvatapetit hivelevät makuhermojasi joka kerta!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.