Ruoka & juoma

Olitpa sitten poikkeuksellinen ruoanmaistaja, viinin tuntija tai vain yksinkertaisesti kova ruokailija, niin mikä olisikaan parempi tapa saada päivittäinen annoksesi kuin herätä johonLue lisääkin ainutlaatuiseen ja inspiroivaan seinämaalaukseen tai taustakuvaan? Meillä on upea valikoima ruoka- ja juomatulosteita, jotka ovat lahjakkaiden valokuvaajien ja suunnittelijoiden luomia eri puolilta maailmaa, joten tarjolla on jotain, joka saa nirsoimmatkin syöjät kuolaamaan!

Räätälöitävät seinämaalaukset kaikkiin ruokatarpeisiisi

Photowallin ruoka- ja juomakategoriassa on valtava valikoima räätälöitävissä olevia seinämaalauksia, jotka varmasti osuvat kohdalleen, kun kyse on ruokasuosikeistasi, aina penkillä kypsyvistä pulleista, mehukkaista tomaateista auringossa kimalteleviin tummaksi paahdettuihin kahvipapujen mereen. Valikoimassa on valtava valikoima valokuvattuja ruokia ja juomia sekä lumoavia alkuperäisiä kuvituksia keittiöön liittyvistä herkuista. Jokainen seinämaali voidaan muokata haluamiesi mittojen mukaiseksi, voit rajata tarpeen mukaan. Sinulla on jopa mahdollisuus muokata itse kuvaa, jolloin seinämaalauksestasi tulee aivan erityinen.

Peitä koko talosi ruoalla!

Tai ehkä vain yhden seinän. Mitä ikinä haluatkin, tiedä vain, että Photowallilta löydät kaiken tarvitsemasi. Monet ruoka- ja juomatulosteet ovat tilattavissa tapettina, joten voit piristää keittiötäsi virkistävillä sitruunoilla, saada mehukkaiden pilvenmarjojen kentän valaisemaan makuuhuoneesi tai muuttaa olohuoneesi elävän kokoiseksi 3D-viinitynnyrivarastoksi. Jos etsit jotain hienovaraisempaa, ruoka- ja juomakuvituksia on saatavana pehmeissä väreissä, ja ne sopivat viehättäviksi tapeteiksi, jotka luovat todella viehättävän keittiöympäristön. Ruoka- ja juomatapetit tekevät talostasi entistä enemmän kodin tuntuisen, halusitpa sitten peittää kokonaisen huoneen tai antaa vain henkilökohtaisen lisän yhdelle seinälle. Kun tarjolla on niin suuri valikoima tapetteja, suosikkiruokasi ja -juomasi voivat olla entistäkin suurempi osa elämääsi. Photowallin ruoka- ja juoma-aiheinen seinämaalaustapetti tai tapetti saa makunystyrät kihelmöimään joka kerta, kun astut huoneeseen, jotta saat suussa sulavan kokemuksen!
Tuotetiedot