Vintageluonto

Useiden eri tyylikausien aikana toteutettu todellinen vintage-lähestymistapa sisustukseen voi luoda niin paljon charmia ja luonnetta. Vaikka termiä itsessään käytetään kuvaamaan lähesLue lisää kaikkia sisustusaiheita, jotka ovat saaneet vaikutteita menneisyydestä, se kattaa paljon muutakin. Tämä määritelmä tarkoittaa, että lähes mitä tahansa aikakautta voidaan pitää vintagea, mutta termiä käytetään sisustuspiireissä yleisemmin kuvaamaan 50-, 60- ja 70-lukujen sisustusta. Tämän kuvion yhdistäminen luonnon alkukantaiseen kauneuteen vaatii hyvää silmää ja oikeita työkaluja, kuten vintage-luonto seinämaalausten valikoimamme. Näissä vintage nature -seinämaalauksissa yhdistyvät retro-koristeen tyylikkyys ja luonnon raaka ja alkukantainen viehätysvoima. Kuten aina, näitä kaikkia kohteita voidaan muokata suunnittelumakusi, suunnitelmasi ja toiveidesi mukaan.

Kasvien kauneus vintage nature -seinämaalauksissa

Melko suuri osa suuresta maapallostamme on kasvien peitossa, asioiden, jotka olennaisesti antavat meille happea, toimittavat meille ruokaa ja palvelevat monia muita tarpeita, erityisesti ravitsemuksessa ja lääketieteessä. Tämä kaikkialla maailmassa jatkuvasti kasvava vehreys kantaa mukanaan lukemattomia erilaisia lajeja, värejä, elämäntapoja ja käyttötarkoituksia. Kasvitiede on pohjimmiltaan kaikkien näiden asioiden tutkimusta. Kokoelmassamme vintage luonto seinämaalauksia on suhteellisen monipuolinen määrä vaihtoehtoja tällä erityisteemalla. "My Greenhouse Flowers", "Clematis and Echinacea" tai "Watercolor Leaf Sketches" ovat vain joitakin kukka-aiheisia teoksia, jotka ovat silmiinpistäviä ja visuaalisesti vangitsevia. Niiden rehevät värisävyt, sävyt ja sävyt saavat minkä tahansa huoneen ponnahtamaan, ja niistä tulee välittömästi huomattavia. "Pretty Birds in Branches" on myös vintage-luontoaiheinen seinämaalaustyö, joka kuvaa lintuja ja perhosia, tärkeitä hahmoja kasvitieteen ja biologian välisessä yhteydessä.

Ystävämme

Biologiasta puheen ollen, myös toisenlainen tutkimus on toistuva teema vintage-luontoseinämaalauksissa. Eläintiede on kaikkien eläinten ja niiden käyttäytymisen tutkimusta, todella laaja ja kiehtova aihe, joka on pitänyt ihmiskunnan uteliaana vuosisatojen ajan. Yksi tunnetuimmista ja tuotteliaimmista eläintieteilijöistä oli Charles Darwin, joka tunnetaan parhaiten työstään naturalistina, kuten heitä aikoinaan kutsuttiin. Darwin kehitti evoluutioteorian selittämään biologisia muutoksia. Hänen työnsä on myös jotenkin hengessä esillä vintage-luonto-seinämaalauksissa. "Menagerie - Melchior D'Hondecoeter" on nimi uskomattomalle vintage-luonto seinämaalaukselle, jossa kauniit otukset on renderöity klassisen taiteen tyylikkääseen ja muodikkaaseen tyyliin. "Banks of the RIver Marne - Henri Lebasque" on toinen vintage luonto seinämaalauksia, joka on valtava charmia ja massiivinen valitus.

Vintage-luonto seinämaalauksissa esiintyvät piirteet

Retrohenkisemmällä sisustustyylillä on lähes aina hauska ja energinen tunnelma, jossa hyödynnetään eloisia värejä, hullunkurisia malleja ja yleistä fiilistä. Kunhan muistelet esimerkiksi 60-luvulla käytettyjä materiaaleja ja kuvioita, saat heti käsityksen siitä, mistä ja millaista sisustusta sinun on hankittava, jotta voit todella vangita vintage-tyylin olemuksen. Koska tämä erityinen sävy vaatii niin rohkeaa lähestymistapaa, tarvitaan vintage-luonteisia seinämaalauksia yhdessä tietyn persoonallisuuden kanssa, jotta se onnistuu. Tässä laadukkaassa, yksityiskohtaisesti rikkaassa ja ehdottoman upeassa vintage-luonto seinämaalausten valikoimassa ei ole mitään liian rentoa tai rentoa. Päinvastoin, nämä vintage-luonto seinämaalaukset ovat melko äänekkäitä, kiireisiä ja ehdottomasti funky. Nämä piirteet takaavat maksimaalisen vaikutuksen ja kriittisen visuaalisen kiinnostuksen sekä vakiintuneen optisen painon, mikä tuo suuren tason vetovoimaa huoneeseen, jonka olet päättänyt uudistaa käyttämällä vintage-luonto seinämaalausta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.