Vintagetypografia

Typografiaa kutsutaan erityiseksi taidoksi kiinnittää kirjaintyyppejä, jotta kirjoitettu teksti olisi luettavissa ja johdonmukaista silmälle. Tähän työhön kuuluu kirjasintyyppien, kokLue lisääojen, pituuksien ja välysten valitseminen, jotta saavutetaan haluttu vaikutus. Tässä työssä työskentelevät kirjasinkirjoittajat, graafiset suunnittelijat, taidejohtajat, mangataiteilijat, sarjakuvataiteilijat, graffititaiteilijat ja monet muut samankaltaisia taitoja omaavat henkilöt. Nykyään voit yksinkertaisesti asettaa Word-tiedoston haluamallesi tyypille, fontille tai koolle. Mutta ennen tietokoneiden tuloa typografiaa pidettiin arvokkaana ja erikoistuneena taitona. Photowall muistelee menneitä aikoja hienolla kokoelmallaan vintage-typografian seinämaalauksia. Nämä kuvat ajalta, jolloin kirjaimet järjestettiin ihmiskäsin, voivat tuoda kotiisi vanhan maailman hienostuneisuutta ja nostalgiaa. Aseta nämä vintage-typografian seinämaalaukset valitsemillesi alueille asunnossasi ja anna niiden antaa sinulle tunteen ajasta, jolloin sanomalehdet olivat ainoa tietolähde ja taiteellisuus syntyi pikemminkin suurella vaivalla kuin napin painalluksella. Nämä vintage-typografian seinämaalaukset näyttäisivät täydellisiltä yksityisessä työhuoneessasi tai minikirjastossasi. Se antaa sinulle oppineisuuden ja viisauden ilmeen, kun sinulla on nämä vintage-typografian seinämaalaukset ympärilläsi.

Kylläinen vintage-typografian seinämaalaukset

Ennen vanhaan romaanien, julisteiden, uutiskirjeiden, ilmoitusten ja muiden kirjallisten julkaisumuotojen kirjasimet piti asettaa käsin. Sitä vaivaa ja huolellisuutta, joka tarvittiin edes yhden tällaisen julkaisun laatimiseen, ei meidän teknologisen aikamme ihminen pysty edes kuvittelemaan. Monilla alan sektoreilla typografiasta on jo tullut kadonnut taito. Photowall auttaa sinua muistamaan monien meitä edeltäneiden työtä: "Musical Notes Part 2", "Vintage Sailing Knots" ja "Old Salt Whiskey" kuuluvat sen laajaan vintage-typografian seinämaalausten kokoelmaan. Anna näiden kuvien istua lastesi nukkumapaikoissa ja leikkinurkissa ja valista heitä ajasta ennen kuin Microsoft Word ja Photoshop olivat tärkeimmät työkalut kirjallisen julkaisun kaunistamiseen. Tee näistä vintage-typografian seinämaalauksista heille muistutus siitä, että kaikki omistamisen arvoiset asiat ovat myös työstämisen arvoisia. Aseta nämä hienot vintage-typografian seinämaalaukset esille olohuoneeseesi ja istu rakkaidesi kanssa ihailemassa sitä työmäärää, joka niiden toteuttamiseen tarvittiin. Nämä vintage-typografian seinämaalaukset tuovat taatusti valoa kotiisi.

Muistettava vintage-typografian seinämaalauksissa

Vaikka käsityönä tehtävän typografian aikakausi on tullut ja mennyt, on yhä niitä, jotka harjoittavat tätä taidemuotoa vielä tänäkin päivänä. Hääkutsut, julisteet, elokuvatulosteet, ilmoitukset ja muut vastaavat tulevat moninkertaisesti kalliimmiksi, jos ne on tehty tällä vanhalla menetelmällä. Niihin käytetty työmäärä ja taito nostavat hintaa kuluttajille. Moni haluaa edelleen saada kunnian sanoa, että heidän hääkutsunsa olivat käsintehtyjä typografisia teoksia. Photowall tunnustaa tämän merkittävän tosiasian "Vintage New York Empire State", "Vintage New York Flat Iron" ja "London City Words II" hienossa valikoimassaan vintage-typografian seinämaalauksia. Nämä aidon asian jäljitelmät näyttävät niin aidoilta ja autenttisilta, että niiden pitäminen kodissasi näyttää siltä, kuin olisit antanut mestarikirjoittajan valmistaa ne erityisesti sinua varten. Järjestä ne yksityiseen työpisteeseesi asunnossasi ja omaksu 1930-luvun sanomalehden toimittajan ulkoasu. Kutsu ystäväsi ja työtoverisi kahville ja kekseille, kun annat heidän katsella ja ihailla hienoa kokoelmaasi näistä upeista vintage-typografian seinämaalauksista.

Kestävä ja rakastettava

Näitä vintage-typografian seinämaalauksia on tarjolla laaja valikoima malleja ja värejä, joista bibliofiilinen tuntija voi valita. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat turvallisia olla olemassa kodissasi ja turvallisia olla lastesi lähellä. Ole työtovereidesi kateus, kun he näkevät työtilasi koristeltuina näillä upeilla vintage-typografian seinämaalauksilla. On vielä enemmän rakastettavaa "Five Boroughs Painted Cafe", "Simple Message And" ja "Cabin Fever I" hienossa vintage-typografian seinämaalausten valikoimassamme. Tunne itsesi yhdeksi kustannusajan pioneereista, kun muutama näistä tulosteista on järjestetty ympäri työhuoneesi. Kuvittele olevasi nuori Ernest Hemingway, joka tuijottaa pelottavaa tyhjää paperia ja on valmis kirjoittamaan seuraavan kirjallisen mestariteoksensa. Näiden vintage-typografian seinämaalausten tarjoamaa klassista tunnelmaa ei voi liioitella. Ne ovat enemmän kuin vain tavallisia koristeita kodissasi, ne ovat taideteoksia. Anna näiden painatusten viedä sinut takaisin aikaan, jolloin kova työ ja taito olivat tärkein valuutta edistyksen ja tunnustuksen saavuttamiseksi tässä maailmassa. Anna sinun ja perheesi jakaa nämä ihanat tunteet,
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1