Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Unelma - Canvastaulu - Olohuone

63

aihetta

Kuu

Kuu on planeettamme uskollinen kumppani, joka kiertää maata tasaisesti, eikä koskaan lakkaa vangitsemasta huomiotamme. Canvas-taulujemme kuuaiheinen valikoima tarjoaa lukuisia eri maiLue lisääsemia. Taulu voi ikuistaa sen erityiset hetket aina mereen heijastuvasta hopeisesta kuunsirpistä tai ohuen pilvipeitteen läpi näkyvästä uudesta kuusta.

Runoilijoiden hopeinen muusa kautta aikojen

Klassisen maailman maalaustaide ja runous esittävät Kuun jumalattarena. Se on rauhallisempi ja lähestyttävämpi kuin hirmuinen auringonjumala Apollo, mutta täynnä salaperäisyyttä ja viehkeyttä. Osa sen viehätysvoimasta piilee sen muuttuvissa varjoissa, jotka toisinaan peittävät sen näkyviltämme. Se käy eri vaiheensa läpi viikosta toiseen: täysikuu, puolikuu ja kaikki siltä väliltä. Joissakin teoksissa sudet ja villikoirat ulvovat kuuta, ehkäpä koska ne eivät kestä sen häviämistä näkyvistä. Joissakin canvas-tauluissa on kuvattu Kuun erityistä asemaa yötaivaan astrologisessa kartassa, kun taas jossakin kuvituksessa näkyy sen salaperäinen vaikutus vuorovesiin. Kuulle on kuitenkin yhdentekevää, mitä me siitä ajattelemme. Se ei koskaan pysy samanlaisena kauaa, ja siksi canvas-taulu tuokin pysyvää iloa kotiisi. Voit katsella sen yksinäistä kauneutta ja pohtia avaruutta sekä ihmisten asemaa tällä sinisellä planeetalla, jota vartioi sen pienen pieni kuu.

Jalanjäljet Kuussa

Kun ensimmäiset astronautit laskeutuivat Kuun pinnalle jättäen jalanjälkensä kuupölyyn, kaikki pidättivät hengitystään ihmetellessään modernin tieteen ällistyttäviä saavutuksia. Nämä ilmakehämme ulkopuolelle suuntautuvat seikkailut ovat inspiroineet muusikoita, taiteilijoita ja valokuvaajia, jotka ovat teoksissaan ylistäneet sitä rohkeutta, joka vaaditaan tällaiseen matkaan ennennäkemättömiä maisemia katsomaan. Kuuaiheinen canvas-taulu toimii inspiraationlähteenä kaikille ja rohkaisee tutkimaan avaruuden ihmeitä. Tieteellinen kehitys vaatii uteliaita mieliä sekä sydämiä, jotka eivät pelkää nykytiedon rajojen kyseenalaistamista. Taulu, joka vangitsee kuun viehätyksen inspiroi varmasti näitä positiivisia tunteita ja rohkaisee meitä ottamaan jokaisen uuden illan vastaan kunnioittaen ja arvostaen sitä mukavaa kotia, jonka olemme itsellemme maan päälle luoneet.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-63 63:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.