Kuu

Kuu on maailmamme uskollinen kumppani, joka kiertää planeettamme ympärillä tasaisella kiertoradalla, joka herättää aina huomiomme. Valikoimamme kuuaiheisia kankaalle painettuja kuutauLue lisäälosteita tarjoaa upean valikoiman erilaisia näkymiä. Maalauksella voi ikuistaa sen erityiset hetket: sen hopeisen kiekon hitaan laskeutumisen kuohuvaan mereen tai uuden kuun pilvien läpi kurkistelevan pilven pilkahduksen.

Hopea runoilijoiden muusa kautta aikojen

Klassisen maailman maalauksissa ja runoissa kuuta kuvataan jumalattarena. Hän on hiljaisempi ja lähestyttävämpi kuin tulinen auringonjumala Apollo, mutta täynnä salaperäisyyttä ja armoa. Osa hänen viehätyksestään piilee vaihtuvissa varjoissa, jotka toisinaan peittävät hänen kasvonsa näkyvistä. Hän käy läpi vaiheensa viikko viikolta: täysikuu, kuunsirppi ja kaikki siltä väliltä. Joissakin maalauksissa sudet ja hullut koirat ulvovat kuuta, ehkä siksi, että ne ovat järkyttyneitä kuun jatkuvasta katoamisesta. Joissakin kankaalle painetuissa maalauksissa kuun erityinen asema astrologin yötaivaan kartassa näkyy, ja toisissa kuvastuu kuun salaperäinen vaikutus meren vuorovesiin. Kuu ei kuitenkaan välitä siitä, mitä me ajattelemme. Hän ei koskaan pysy pitkään samana, ja siksi kankaalle painettu kuutuloste on ilon lähde modernissa talossa. Voit katsella hänen yksinäistä kauneuttaan ja pohtia avaruuden valtavaa äärettömyyttä ja ihmisen paikkaa sinisellä planeetallaan, jota sen pieni kuu vartioi.

Jalanjäljet kuussa

Kun ensimmäiset astronautit laskeutuivat Kuun pinnalle ja jättivät jalanjälkensä pölyyn, kaikkien täällä maapallolla oli pakko hengähtää hetkeksi ja miettiä nykytieteen hämmästyttäviä saavutuksia. Muusikot, taiteilijat ja valokuvaajat ovat saaneet inspiraationsa näistä seikkailuista ilmakehän ulkopuolella, ja he ovat juhlineet rohkeutta, jota tarvitaan pimeälle puolelle menemiseen ja sieltä palaamiseen, ja katselleet nähtävyyksiä, joita ihmissilmät eivät ole koskaan ennen nähneet. Kuun kuvaa sisältävä kankaalle painettu kuva inspiroi nuoria ja vanhoja löytämään lisää tietoa ulkoavaruuden ihmeistä. Tieteellinen edistys edellyttää uteliaita mieliä ja sydämiä, jotka eivät pelkää kokeilla nykyisen tietämyksemme rajoja. Maalaus, joka vangitsee kuun ihmeellisyyden, herättää varmasti näitä myönteisiä tunteita ja rohkaisee meitä tervehtimään jokaista uutta yötä kunnioituksella ja syvällä arvostuksella sitä mukavaa kotia kohtaan, jonka olemme tehneet itsellemme täällä maan päällä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-99 99:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.