Astronautit

Astronautit ovat määritelmän mukaan miehiä, naisia tai jopa eläimiä, jotka matkustavat ulkoavaruuteen. Useimmat astronautit aloittavat uransa ilmavoimien, merijalkaväen tai laivaston Lue lisäähävittäjälentäjinä. Myöhemmin heistä tulee kokeellisten lentokoneiden koelentäjiä, ja sitten he suorittavat jäykät testit päästäkseen astronauttiohjelmaan. Avaruuskilpailu alkoi 50-luvun lopulla Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton välillä. Tänä aikana molempien maiden tiedemiehet kiirehtivät niin nopeasti kuin mahdollista kehittyvän teknologian ja uusien tieteiden avulla päästäkseen ensimmäisinä avaruuteen. Ensin oli kuitenkin koulutettava astronautit, jotka veisivät heidät sinne. Photowall kunnioittaa tätä suurta ammattikuntaa omalla astronautit-kangastulosteiden sarjallaan. Näissä kuvissa esitellään nämä huippuyksilöt sellaisina kuin maailma on heidät oppinut tuntemaan. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä astronautit-kangastulosteista ja tunne, että olet matkalla kohti tähtiä. Anna näiden astronautit-kangaspainatusten täyttää tämä tila vapauden ja seikkailun tunteella, ja perheesi ja rakkaasi ovat sinulle ikuisesti kiitollisia. He etsivät yhä enemmän syitä viipyä olohuoneessasi, kun nämä astronautit-kangastulosteet ovat heidän ympärillään Anna näiden astronautit-kangastulosteiden piristää kotiasi.

Kokeneet astronautit-kangastulosteet

Huhutaan, että nopeuttaakseen avaruusohjelmansa kehittämistä Yhdysvallat haki apua vangituilta natsitiedemiehiltä heidän tietämyksensä raketeista ja avaruusmoottoreista. Ennen heidän vangitsemistaan puhuttiin hyvin vahvasti siitä, että Kolmas valtakunta oli jo syvällä tutkimustyössä ja oli jo ottanut suuria edistysaskeleita pyrkiessään rakentamaan näitä avaruuskuljetusvälineitä. Photowall paljastaa sinulle pienen salaisuuden "Space Knight" -nimellä hienossa astronauttikangastulosteiden valikoimassaan. Tämä kuva kuvaa tätä hämmästyttävää seikkailijaa sellaisena kuin hänet nähdään muun maailman mielissä. Ripusta muutama näistä astronautit-kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi avaruusajan pioneereista, joka tarkkailee tutkimuksen edistymistä. Voit myös sijoittaa muutaman näistä kuvista vapaa-ajanhuoneisiisi täyttämään tilan hauskuuden ja seikkailun tunteella. Videopelien pelaaminen, elokuvien katsominen ja suosikkimusiikkiesi kuunteleminen ei ole koskaan niin huvittavaa kuin näiden astronautit-kangastulosteiden ollessa ympärilläsi.

Astronautit-kangastulosteissa seikkailunhaluinen

Venäläinen kosmonautti Juri Gagarin oli se, joka ensimmäisenä murtautui ilmakehän läpi ja matkusti avaruuteen avaruusaluksessa. Hänen aluksensa oli nimeltään Sputnik I. Yhdysvallat ei jäänyt jälkeen, vaan seurasi pian perässä lähettämällä ensimmäisen astronautin avaruuteen paitsi kulkuneuvossa myös kävelemään ensimmäisenä avaruudessa. Tämä oli kapteeni John Glenn. Pian tämän jälkeen Yhdysvallat päihitti venäläiset jälleen lähettämällä ensimmäisen ihmisen kävelemään kuuhun Neil Armstrongin ja Buzz Aldrinin Apollo 11 -aluksella. Koe uudelleen avaruuskilpailun jännitys ja jännitys ripustamalla muutama näistä astronauttien kankaalle painetuista vedoksista oleskelualueillesi. Nappaa pullo limsaa ja istu suosikkituoliisi ja vietä iltapäivä muistellen ja ihmetellen, kun nämä astronautit-kangastulosteet ovat ympärilläsi. Pelkästään näiden astronautit-kangastulosteiden läsnäolo voi rauhoittaa väsyneen sielusi ja poistaa kaiken päivän stressin ja ahdistuksen. Anna näiden astronauttien kangaspainatusten kuljettaa mielikuvituksesi taivaalle.

Urhea ja sankarillinen

Vuonna 1986 NASA:n avaruusohjelma pyrki lähettämään ensimmäisen siviilin ulkoavaruuteen avaruussukkulalla, joka käyttäisi ensimmäisenä uudenlaista nestemäistä happea polttoaineena. He valitsivat Christie McAuliffe -nimisen koulunopettajan ensimmäiseksi muuksi kuin astronautiksi avaruuteen. Heidän aluksensa oli Challenger. Muutama sekunti sen jälkeen, kun Challenger oli lähtenyt matkaan, jokin meni kuitenkin pahasti pieleen, ja alus räjähti ilmassa, jolloin kaikki sen matkustajat kuolivat. Tämä kauhea tragedia toi terävästi esiin ne hyvin todelliset vaarat, joita avaruusmatkailussa edelleen oli. Muista kaikkia tähtien valloituksessa kaatuneita näillä upeilla astronautit-kangaspainatuksilla. Ripusta muutama näistä astronautit-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumahuoneeseesi, ja tunnet olevasi kuin sulkisit silmäsi ulkoavaruudessa. Anna uniesi täyttyä kuvista äärettömästä kosmoksesta näiden astronautit-kangastulosteiden avulla. Voit myös asettaa nämä hienot kuvat esille käytävillesi, jotta huoneesta toiseen siirtyminen olisi kuin kokemus avaruuden tutkimisesta. Anna näiden astronautit-kangaspainatusten tuoda elämää ja energiaa kotiisi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-29 29:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.