Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Kosminen abstraktio - Canvastaulu - Makuuhuone

104

aihetta

Aurinkokunta

Pakene tästä maailmasta ja matkusta tähtiin canvas-taululla, joka vangitsee aurinkokuntamme parhaimmillaan. Upeita tauluja läheisistä ja kaukaisista galakseista ja hengityksen salpaavLue lisääia maisemia kotiplaneetastamme ilmakehän ulkopuolelta kuvattuna: canvas-taulujemme valikoimasta löydät varmasti täydellisen taulun makuuhuoneeseesi tai olohuoneeseesi. Taulumme ovat täydellinen tapa ihastella aurinkokunnan ihmeitä, ja ne toimivat myös inspiraation ja kunnioituksen lähteenä seuraavan sukupolven astronauteille. Avaruusaiheinen canvas-taulu on täydellinen lisäys kenen tahansa galakseista innostuneen seinälle.

Jätä Maan tomut taaksesi ja matkusta aurinkokunnan läpi toisiin maailmoihin, tähtien taakse

Taivaallinen naapurustomme on ollut ihmetyksen aihe siitä lähtien, kun ihmiskuntamme kohotti katseensa taivaalle. Kun tarkastelimme sitä lähempää, löysimme ymmärryksemme ulottumattomista uusia maailmoja, jotka jakavat aurinkomme. Nämä maailmat löytäneet tutkijat nimesivät ne kreikkalaisten ja roomalaisten jumalien mukaan, ja vaikka monia muita planeettoja on sittemmin löydetty, planeettanaapureillamme on yhä erityinen paikka mielikuvissamme sillä jaamme matkan universumin halki näiden kumppaniemme kanssa. Mitä enemmän opimme, sitä enemmän ihmettelemme. Maapallon naapurit Mars, Venus ja Merkurius, jättiläismäiset kaasuplaneetat Jupiter ja Saturnus, sekä jäiset Neptunus ja Uranus kuvastavat universumin monimuotoisia ihmeitä ja aurinkokuntamme uskomatonta kauneutta Kaikkien näiden maailmojen ympäristö on vaikuttavampi kuin saatamme kuvitella: tulivuoria, jotka syöksevät vettä jäiselle pinnalle ja myrskyisiä sadepilviä, jotka syytävät sulaa metallia karuun autiomaahan - planeettanaapurimme ovat kuin suoraan scifi-novellista. Todellisuudessa toiset planeetat kertovat meille, kuinka erilainen omasta maailmastamme olisi helposti saattanut tulla. Canvas-taulujemme valikoima vangitsee nämä ainutlaatuiset ihmeet toisista maailmoista, jotka ovat meille niin tuttuja, mutta kaikessa kauneudessaan niin uskomattomia. Halusitpa seinällesi tyrmäävän upean valokuvan kaukaisesta maailmasta, tai taiteellisen näkemyksen planeetasta, taulujemme valikoimasta löydät varmasti omasi.

Olemme kaikki tähtipölyä

Kuten Carl Sagan sanoi, koostumme kaikki tähdissä syntyneistä materiaaleista. Riippumatta siitä miten paljon planeetat eroavat toisistaan, ne kaikki muodostuivat samoista elementeistä ikiaikoja sitten. Ota rohkeasti vastaan aurinkokuntamme kaukaisten maailmojen samankaltaisuus, ja valitse mieleisesi canvas-taulu aurinkokuntaa kuvaavista upeista teoksista. Jos kaukaiset planeetat eivät ole sinun juttusi, pysy lähempänä kotia valitsemalla fantastinen canvas-taulu sinisestä pallostamme, tai sen läheisestä ystävästä, Kuusta. Valikoimastamme löytyy tauluja aurinkokunnasta Maan perspektiivistä kuvattuna, kuvia planeettamme upeimmista maisemista, tai tauluja, jotka näyttävät miltä kolmas kivi auringosta näyttää ylhäältä kuvattuna. Ylistä ihmiskunnan huikeita saavutuksia canvas-taululla. Liity astronautin seuraan kuukävelylle, tai näe MIR-avaruusasema läheltä poistumatta kotoasi. Upeiden teosten valikoima, joiden ansiosta pääset ihastelemaan ihmeellistä aurinkokuntaamme, ei lopu tähän. Laaja valikoimamme sisältää esimerkiksi kauniita karttoja aurinkokunnasta, eloisia kuvituksia tähtimerkistäsi ja abstrakteja näkemyksiä lahjakkailta taiteilijoilta, jotka käyttävät mielikuvitustaan herättäessään aurinkokuntamme henkiin. Kaikki työmme saavat varmasti mielikuvituksesi sekä sisäisen tutkijasi heräämään. Kiehtoipa sinua sitten avaruuden suuruus ja sen uskomattomat ulottuvuudet, tai haluat tuoda palan ulkomaailmaa - tai maailmoja - olohuoneeseen, löydät taatusti parhaat canvasprintit ja taulut aurinkokunta-aiheisesta valikoimastamme. Mene rohkeasti sinne, missä kukaan ei ole aiemmin käynyt, sillä seuraava kohteesi saattaa olla toisesta maailmasta, kun hullaannut aurinkokuntaa kuvaavista canvastauluistamme.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.