Aurinkokunta

Pakene maailmastamme ja matkusta tähtiin aurinkokuntamme parhaimmillaan kuvaavan kankaalle painetun kuvan avulla. Upeista maalauksista lähellä ja kaukana sijaitsevista planeetoista heLue lisäänkeäsalpaaviin näkymiin kotimaailmastamme ilmakehän ulkopuolelta, kankaankuvakokoelmastamme löydät täydellisen maalauksen, joka täyttää makuuhuoneesi tai olohuoneesi aurinkokuntamme ihmeellisyydellä ja inspiroi seuraavaa astronauttisukupolvea näkemään nämä kunnioitusta herättävät galaksin osat omin silmin. Avaruudesta inspiroitunut kankaalle painettu teos on täydellinen lisä jokaisen tulevan galaktisen tutkimusmatkailijan seinälle.

"Päästä irti Maan murheellisista siteistä ja matkusta aurinkokunnan läpi muihin maailmoihin ja tähtiin"

Taivaallinen naapurustomme on herättänyt hämmästystä ja ihmettelyä siitä lähtien, kun miehet ja naiset ensimmäisen kerran katsoivat tähtiin. Kun katsoimme lähemmäs, löysimme muita maailmoja, joista jokainen on käsityskykymme ja ulottuvillamme ja jotka jakavat aurinkomme. Ne, jotka löysivät nämä maailmat, nimesivät löytönsä kreikkalaisten ja roomalaisten jumalien mukaan, ja vaikka monia muitakin planeettoja on löydetty, planeettanaapureillamme on erityinen asema mielikuvituksessamme, sillä ne ovat läheisimpiä seuralaisiamme matkallamme maailmankaikkeuden halki. Mitä enemmän opimme, sitä enemmän hämmästymme. Maanpäällisistä naapureistamme Marsista, Venuksesta ja Merkuriuksesta kaasujättiläisiin Jupiteriin ja Saturnukseen sekä jääjättiläisiin Neptunukseen ja Uranukseen jokainen näyttää meille maailmankaikkeuden moninaiset ihmeet ja sen, miten uskomaton oma planeettamme on. Jokaisessa näistä maailmoista ympäristö on upeampi kuin voisimme kuvitellakaan, tulivuorista, jotka ruiskuttavat vettä jäätyneelle pinnalle, myrskyäviin sadepilviin, jotka päästävät sulaa metallia karulle erämaalle, ja planeettanaapurimme kuulostavat siltä kuin ne olisivat kuin tieteisromaanista. Todellisuudessa nämä planeetat näyttävät meille, miten erilainen oma maailmamme olisi voinut olla pienimmälläkin muutoksella tai mukautuksella. Kokoelmamme kankaalle painettuja vedoksia vangitsee näiden meille niin tuttujen, mutta niin uskomattomien maailmojen ainutlaatuiset ihmeet ja loistokkuuden kaikessa loistossaan. Halusitpa sitten nähdä upean valokuvan kaukaisesta maailmasta tai taiteellisen luomuksen jostakin planeetasta, maalausten kokoelmamme tyydyttää varmasti.

"Me kaikki olemme tehty tähtien materiaalista"

Kuten Carl Sagan sanoi, me kaikki olemme tehty tähtien rakentamista materiaaleista, riippumatta siitä, kuinka erilaisia planeetat ovat, jokainen on tehty samoista alkuaineista, jotka muodostuivat aikakausia sitten. Hyväksy tämä samankaltaisuus aurinkokuntaamme kuuluvien kaukaisten maailmojen kanssa valitsemalla satojen upeiden kankaiden ja maalausten joukosta "aurinkokunta"-kategoriastamme. Jos ulkoiset planeetat eivät ole sinua varten, mikset pysyisi hieman lähempänä kotiasi ja ottaisi upeaa kankaalle painettua kuvaa pienestä sinisestä kalliostamme tai sen luonnollisesta satelliittikumppanista, Kuusta? Maalauksissamme näet, miltä aurinkokuntamme näyttää Maasta käsin, ja saat upean kuvan parhaista näkymistä, joita planeetallamme on tarjota, tai näet, miltä aurinkokuntamme kolmas kivi auringosta, planeetta, jota kutsumme kodiksemme, näyttää ylhäältä käsin. Juhli sitä, miten pitkälle ihmiskunta on päässyt ihmiskunnan saavutuksia kuvaavalla kankaalle painetulla teoksella. Liity astronautin mukaan avaruuskävelylle tai näe MIR-avaruusasema läheltä, ja kaikki tämä ilman, että poistut kotisi mukavuudesta. Kokoelmamme hämmästyttäviä maalauksia, jotka esittelevät aurinkokuntamme kauneutta ja ihmeitä, ei lopu tähän. Upeaan valikoimaamme kuuluu kauniita karttoja aurinkokunnasta, eloisia kuvituksia tähtimerkistäsi ja abstrakteja kuvauksia lahjakkailta taiteilijoilta, jotka herättävät aurinkokunnan henkiin mielikuvituksensa avulla. Kaikki nämä vangitsevat varmasti mielikuvituksesi ja herättävät sisäisen tutkimusmatkailijasi. Olitpa sitten hämmästynyt avaruuden suuruudesta ja ihastunut niihin uskomattomiin osatekijöihin, jotka muodostavat oman galaksimme osan, tai halusitpa vain tuoda hieman ulkomaailmaa - tai ulkomaailmoja - kotiisi, aurinkokuntakokoelmastamme löydät varmasti täydellisen kankaalle painetun vedoksen ja maalauksen. Valmistaudu menemään rohkeasti sinne, minne kukaan ei ole ennen mennyt, sillä Aurinkokunta-luokan kangaspainatusten valikoiman avulla seuraava matkakohteesi voi olla tämän maailman ulkopuolella.
Tuotetiedot