Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Maa avaruudessa - Canvastaulu - Aula

28

aihetta

Galaksit

Galaksiaiheiset canvas-taulumme ovat taivaallisen ihania. Vaikka asuisit kaupungissa etkä voi nähdä tähtitaivasta, kuva öisestä tähtitaivaasta tuo romantiikkaa ja taikaa kotiisi. GalaLue lisääksiaiheisella canvas-taululla luot täydellisen helposti taivaallista magiaa kotiisi. Jo vuosisatojen ajan tutkijat ovat perehtyneet yötaivaan majesteettisuuteen, erityisesti kaikista kirkkaimpiin galakseihin, ja nyt voit nauttia niistä kaikista kotisi turvassa ja lämmössä Photowallin suuren canvas-taulujen valikoiman ansiosta. Tutustu valikoimaamme, eikä sinun enää koskaan tarvitse lähteä ulos yömyöhällä nähdäksesi öisen tähtitaivaan.

Miksi valita galaksiaiheinen canvas-taulu?

Laadukkaat avaruusaiheiset kuvituksemme ovat saatavilla joko kehystettynä tai kangasrullana, ja ne vangitsevat katseen millä tahansa seinällä. Kaukaisista spiraaligalakseista vaikuttavine geometrisine muotoineen aina elliptisiin galakseihin, jotka tarjoavat täysin erilaisen maailmankuvan - tähtiaiheiset taulumme tarjoavat yhtä kaikki mahdollisuuden oman paikkamme ymmärtämiseen maailmankaikkeudessa. Canvas-taulujen värimaailma on laaja, joten voit valita ajatuksia ja keskustelun aiheita herättävän taulun tinkimättä tilan sisustuksellisesta tyylistä. Jos etsit esimerkiksi syvänmustaa taustaa, jonka läpi kulkee kirkas tähtivana esimerkiksi vastaanottoalueelle, meiltä löydät etsimäsi galaksiaiheisen taulun. Niin ikään jos etsit syvänpunaista väriä säväyttävämmän vaikutuksen aikaansaamiseksi, valitse esimerkiksi tähtisumua kuvaava teos, joka on saanut innoituksensa modernista tähtitieteestä. Esimerkiksi Orionin tähtisumua kuvaavassa Orion Nebula -taulussa leiskuvan rubiininpunaiset ja häikäisevän kirkkaansiniset sävyt mustalla taustalla sitovat huoneen erilaiset värimaailmat täydellisesti yhteen. Valitse omasi tästä kiehtovasta canvas-taulujen kategoriasta, ja anna niiden tehdä vaikutus tilassa kuin tilassa.

Kuvien avulla ihmeen äärelle

Monet valikoimamme taulut ovat parhaita olemassa olevia kuvia yötaivaasta. Taulut perustuvat maailman johtavien valokuvaajien työhön joko Maasta tai planeettaamme kiertävältä Hubble-avaruusalukselta kuvattuna. Valitsit minkä tahansa kuvan, kaikissa niissä tiivistyy ihmistä alati kiehtova luonnon ja maailmankaikkeuden voima. Joissakin tauluissa on Linnunrata kuvattuna sellaisena, kun sen voi paljaallakin silmällä nähdä pilvettömänä yönä. Jotkut teoksistamme taas ovat kiehtovia lähikuvia kaukaisimmista galakseista, joita katsellessa tuntuu siltä että tähtiä voisi melkein koskettaa. Joissakin teoksissa kuvataan Maata sen syvän sinisissä ja vihreissä sävyissään vieläkin syvemmän avaruuden keskellä. Kuviimme vangitut auringonpurkaukset ja muut avaruuden toiminnot synnyttävät taatusti ihastusta katsojien keskuudessa, ja tekevät niistä ihanteellisen valinnan kotisi kaunistamiseksi.

Linnunrata lastenhuoneeseen

Taulun valitseminen lastenhuoneeseen voi olla haastavaa, erityisesti jos sen pitää sointua jo ennalta valittuun värimaailmaan. Onneksi monet lapsille suunnitelluista tuotteistamme toimivat täydellisesti monien eri värimaailmojen kanssa. Tutustu esimerkiksi piirrosgalaksitauluihimme, jotka sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen ja luovat taianomaiset puitteet tutkimusmatkailuun eloisan kuvituksensa ansiosta, jossa tähdenlennot viuhahtelevat taivaan halki. Mielikuvituksellisia avaruusraketteja ja tähtienvälisiä avaruusaluksia - tuotteemme antavat tulta lapsen vilkkaalle mielikuvitukselle ja ovat scifi-fanin todellinen unelma. Vaikka monet galaktisista canvas-tauluistamme ovat mielikuvituksellisia, on valikoimassamme myös realistisia kuvituksia, kuten esimerkiksi kuumönkijä kuun pinnalla, jonka taustalla avautuu suunnaton avaruus. Kaikki nämä kuvat vievät takaisin kuututkimuksen kulta-aikaan, ja saattavat ruokkia lasten kiinnostusta suunnattomaan avaruuteen pitkäksi aikaa. Tämän kategorian canvas-taulut toimivat täydellisesti myös aikuisten tiloissa, jos satut olemaan scifi-fani.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-28 28:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.