Galaksit

Galakseja aiheenaan käyttävien kankaiden silkkaa taivaallista majesteettisuutta on todella syytä ihmetellä. Vaikka olisit loukussa valosaasteisessa kaupungissa etkä koskaan pääse itseLue lisää katselemaan tähtiä, yötaivaan vetovoima tarjoaa yhtä lailla romantiikkaa ja ihmettelyä. Siksi kankaanpainatuksen valitseminen jostakin galaktia-aiheisesta maalauksestamme on täydellinen tapa luoda taivaallisen hämmästyksen tunnetta omaan kotiisi. Tutkijat ovat vuosisatojen ajan pohtineet yötaivaan majesteettisuutta, erityisesti galakseja, jotka muodostavat monet kirkkaimmista pilkkuista, ja nyt voit nauttia niistä kaikista kodin mukavuudesta ja lämmöstä upean tähtikuvioisten kankaiden valikoimamme ansiosta. Vilkaise vain joitakin tarjolla olevista vaihtoehdoista, etkä enää koskaan tunne tarvetta valvoa myöhään tai lähteä ulos nauttimaan yöllisen taivaan jännityksestä.

Miksi valita galaksi-aiheinen kangastuloste?

Joko kehystettynä tai valmiina kotona kiinnitettäväksi myytävänä kangasrullana, yksi upeista avaruuskuvauksistamme tekee vaikutuksen mihin tahansa seinään, jolle ne sattuvat kiinnitettäväksi. Kaukaisista spiraaligalakseista kaikkine ihmeellisine geometrisine mahtavuuksineen aina elliptisiin galakseihin, joissa on selkeä toiseus, mikä tahansa maalaus tähtijoukosta luo todellisen tunteen siitä, että ymmärrämme paikkamme maailmankaikkeudessa. Näiden kangaspainatusten värimaailma on myös hyvin monipuolinen, joten voit luoda keskustelunaiheita tai pohdiskelevamman mielentilan tarjoavan kuvan tinkimättä kuitenkaan huoneesi sisustuksesta. Jos esimerkiksi etsit syvän mustaa taustaa, jonka läpi pilkistää kimaltelevaa tähtien valoa ja joka voisi toimia erinomaisena taustana vastaanottohuoneessa, löydät varmasti sinulle sopivan galaksimaalauksen. Vastaavasti, jos haluat syvän punaisen värin, joka saa aikaan enemmän sisäistä vaikutusta muualla kodissa, miksi et valitsisi kuvaa joistakin nykyaikaisen tähtitieteen tuottamista fantastisista tähtisumujen heijastuksista? Muissa kuvissa, kuten Orionin tähtisumu -kuvauksessamme, on rubiininpunaisen ja läpitunkevan koboltinsinisen yhdistelmä mustalla pohjalla, mikä voi sitoa huoneen erilaiset värimaailmat täydellisesti yhteen. Valinta on sinun tässä kiehtovassa kankaankuvitusten luokassa, joka tarjoaa niin paljon, kun se on ripustettu näytteille.

Kuvat, jotka puhuvat ihmeestä

Monet tarjoamistamme vedoksista ovat maalauksia, jotka heijastavat parhaita kuvia, joita yötaivaasta voi saada. Toiset taas perustuvat maailman johtaviin valokuviin, jotka on otettu joko Maasta tai planeettaa kiertävästä Hubble-avaruusteleskoopista. Valitsitpa minkälaisen kuvan tahansa, kaikki kertovat luonnon ja maailmankaikkeuden ihmeellisyydestä. Joissakin on esimerkiksi kuva Linnunradasta juuri sellaisena, kuin sen voi nähdä paljain silmin pilvettömänä yönä. Toiset taas tarjoavat kiehtovia lähikuvia kaukaisemmista galakseista, jotka antavat tunteen inhimillisestä tutkimusmatkasta - melkein kuin voisit itse kurottautua ja koskettaa yhtä tähteä. Joissakin on jopa kuva maapallosta itsestään, ja ne tarjoavat syviä sinisiä ja vihreitä sävyjä vielä syvemmän avaruuden taustaa vasten. Ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö joissakin grafiikoissamme kuvatut auringonpurkaukset ja muut syvän avaruuden aktiviteetit herättäisi ihmetystä kaikissa niitä katsovissa, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kodin koristeluun.

Lasten koristeet ja galaktiset kuvat

Maalauksen valitseminen lastenhuoneeseen tai lastenhuoneeseen voi olla hankalaa, varsinkin jos sinulla on jo tietty värimaailma, jonka kanssa voit työskennellä. Onneksi monet lapsille suunnitelluista tuotteistamme sopivat erinomaisesti useisiin eri sävypaletteihin. Katso esimerkiksi sarjakuvamaisia galaksipainatuksiamme, jotka sopivat juuri lastenhuoneeseen ja luovat jo itsessään taianomaisen tutkimusmatkailun tunteen, sillä ne ovat usein täynnä vilkasta toimintaa ja taivaalla viliseviä tähtiä. Tuotteissamme on mielikuvituksellisia avaruusraketteja ja tähtienvälisiä avaruusaluksia, joten ne sopivat yhtä hyvin tieteiskirjallisuuden faneille kuin lasten vilkkaan mielikuvituksen virittämiseen. Monet galaktiset kankaalle painetut kuvituksemme ovat luonnollisesti hyvin mielikuvituksellisia, mutta valikoimassamme on myös todellisuuteen hyvin pitkälti pohjautuvia avaruustutkimusaiheisia kuvituksia, kuten ne, jotka kuvaavat kuun pinnalla olevia kuun kulkureita ja taustalla avaruuden tyhjää avaruutta. Kaikki tällaiset kuvat muistuttavat kuututkimuksen kukoistuskaudesta, ja ne voivat herättää lasten mielenkiinnon tuleviksi vuosiksi. Avaruuden ja galaktisen tutkimuksen ystäville tällainen kankaalle painettu teos voi toimia yhtä hyvin myös aikuisten keskuudessa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1