Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, toimitusaika 1–2 päivää.

Trendit & Inspiraatio

Bloggari Anja Forsnorin häävinkit

by Photowall FI

Hääsesonki on täydessä vauhdissa. Valmistaudumme täällä ​tapetti​tehtaalla hääjuhliin, joten pyysimme vinkkejä ruotsalaiselta bloggarilta ja tulevalta morsiamelta Anja Forsnor.

Designtrendit 2016 – värejä ja muotoja

by Photowall FI

Vihdoinkin tie käy kohti kesää ja uusia trendejä. Syksyllä keskityttiin tummiin ja murrettuihin väreihin, mutta nyt ovat vuorossa vaaleammat sävyt. Kevään suurimmat trendivärit ovat vaaleanpunainen ja sininen, joihin yhdistellään aksenttiväriksi valkoista. Sisustukseen haetaan edelleen innoitusta luonnosta. Seiniä pitkin kiipeilevät kasvit tuntuvat olevan täysin oikeassa paikassa, mistä hyvänä esimerkkinä käy Byracka suunnittelema Geranium-​tapetti​mme.

Star Wars tapetilla

by Photowall FI

Planeetallamme vallitsee todellinen Tähtien sota -kuume. The Force Awakens pyörii täysille elokuvasaleille eikä valtava innostus ole voinut jäädä keneltäkään huomaamatta. Darth Vader, prinsessa Leia ja Chewbacca – nyt nämä legendaaristen elokuvien hahmot ovat mukana tapeteissamme. Valikoimassamme on yli 200 Star Wars-aihetta, joista voit tilata valokuvatapetit ja canvastaulut. Ne ovat täydellisiä Star Wars -huoneen sisustamiseen ja sopivat myös joululahjaksi kenelle tahansa perheenjäsenelle.

Tapetilla ananas

by Photowall FI

Ananas on viimeksi kuluneen vuoden aikana valloittanut ilmiönä väri- ja muotomaailman. Kynttilänjalat, julisteet, tyynynpäälliset – you name it! Niinpä mekin Photowallilla olemme tarttuneet trendiin. Nyt rohkeimmat sisustajat voivat tapetoida kokonaisen seinän lempihedelmällään.

Sadunomaiset tapetit lastenhuoneeseen

by Photowall FI

Photowall lanseeraa saksalaiskuvittaja Rina Donnersmarckin suunnitteleman lastenmalliston. Malliston aiheita ovat muun muassa hedelmät ja unimaiset metsät.

Vihreän houkutus

by Photowall FI

Vihreämpi vuodenaika on vihdoin koittamassa. Kevät tekee tuloaan ja valoisuus palaa. Keväistä tunnelmaa voi tuoda myös sisätiloihin vihreillä tapeteillamme. Tässä muutamia tapettisuosikkejamme.

Star Wars -tapetti

by Photowall FI

Photowall on laajentanut Star Wars -tapettien valikoimaansa aiheella Star Wars - X -Wing. Valokuvatapettiin on saatavilla erittäin laadukas materiaali, ja aiheen voi painattaa myös canvastauluun.

Rakastetut muumit tapetilla

by Photowall FI

Uutuus! Tove Janssonin rakastettu Muumipeikko ja hänen ystävänsä on nyt lisätty Photowallin valokuvatapettien ja canvastaulujen aiheisiin.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.