Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, toimitusaika 1–2 päivää.

Sisustus & Huoneet

Voimakkaat tapetit syksyn trendiväreissä

by Photowall FI

Syksy on täydessä vauhdissa ja pian puiden lehdistä on vain muisto jäljellä. Uusi vuodenaika tuo mukanaan uudet trendit ja värit, jotka etsiytyvät kodissa kaikkialle, myös tapetteihin. Syksyn ja talven sisustustrendi on tavanomaista tummempi, ja pitkään pohjavärinä palvellut valkoinen saa väistyä tummempien värien ja murrettujen pastellisävyjen tieltä. Luonto vaikuttaa vahvasti kauden sisustukseen. Pehmeät sävyt ovat peräisin luonnon väriskaalasta, ja niitä yhdistellään luonnonmukaisiin struktuureihin, kuten puuhun, betoniin ja marmoriin.

Graafiset kuuset ovat täydellinen lastentapetti

by Photowall FI

Fine little dayn Elisabeth Dunker loihtii uskomattoman ihania juttuja. Yksi suosikeistamme on kuusikuvioinen Spruce-tapetti, josta on saatavilla kuusi vaihtoehtoa. Mustia kuusia valkoisella ja harmaalla pohjalla ja valkoisia kuusia harmaalla, vihreällä, ruskealla ja beigellä pohjalla. Suomalaissisustaja Susanna Vinto tapetoi tyttärensä huoneen tapetilla, jossa on mustia kuusia valkoisella pohjalla. Lopputulos on varsin tyylikäs.

Kirjaston seinät

by Photowall FI

Photowall laajentaa nyt kirjahylly tapettien valikoimaansa. Nämä tapetitluovat hauskaa trompe l’oeil -vaikutelmaa kirjastosta. Kuvassa näkyvä kirjahylly edustaa modernia tulkintaa, jossa niteet on aseteltu hyllyille vapaasti niin kuin ne olisivat oikeassakin kirjahyllyssä. Tapetin vaalea sävy sopii hyvin moniin erilaisiin tiloihin, koska se sulautuu ympäristöön hienovaraisesti muodostaen harmonisen taustan.

Käytä vain mustaa ja valkoista kylpyhuoneessa

by Photowall FI

Olipa sinulla sitten tyyliltään perinteinen, nykyaikainen tai moderni koti, mustavalkoinen väripaletti sopii hyvin niihin kaikkiin. Tämä väriyhdistelmä kylpyhuoneessa antaa sille elegantin ja klassisen mutta kuitenkin ajattoman ilmeen. Tässä annamme lisätietoa mustan ja valkoisen yhdistämisestä onnistuneella tavalla kylpyhuoneessa.

Nämä kotitoimistoideat lisäävät luovuuttasi

by Photowall FI

Töiden tekeminen kotoa käsin on tämän hetken trendi sen monien etujen takia. Tässä saat kotitoimistoideoita, joiden avulla kotoa käsin työskentelystä tulee entistä mukavampaa.

Goottilainen sisustustyyli - uniikki tyyli suuriin tiloihin

by Photowall FI

Goottilaisen sisustustyylin tunnusmerkkejä ovat tummat seinät, lattiat ja katot, ja se onkin yksi upeimmista suurten ja avoimien tilojen sisustustyyleistä. Goottilaisesta sisustustyylistä heijastuu ylellinen ja karismaattinen tunnelma. Tässä saat lisätietoa goottilaisesta sisustustyylistä, jonka koet varmasti mielenkiintoiseksi.

Ranskalainen maalaistyyli luo kodikkaan tunnelman

by Photowall FI

Ranskalainen maalaistyyli sisustuksessa on peräisin Ranskan maaseudun kukkuloilta ja laaksoista. Sitä ei ole tutkittu tarkkaan, mutta se perustuu paikallisiin perinteisiin ja arvostettuihin esineisiin, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle. Tyyli on eleganttia ja erittäin viehättävää. Tässa saat lisätietoa tästä mielenkiintoisesta ranskalaisesta maalaistyylistä.

Vintage-designilla saat ainutlaatuista tunnelmaa huoneeseen

by Photowall FI

Vintage-design saa sinut nostalgiseksi ja muistelemaan 1940-luvun tyyliä. Yleisesti ajatellaan, että vintage-sana liittyy aina vanhaan. Se tietenkin saattaa kuulostaa vanhalta, mutta vintage-design on kaunista ja sopii huoneesi sisustamiseen. Olemme kirjoittaneet tähän tietoja vintage-sisustustyylistä, joka näyttäisi hyvältä kodissasi.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.