Syksyn trendit 2021

Näin loppukesästä monet meistä odottavat innolla, että voivat jälleen sisustaa sisätiloja vielä vähän viihtyisämmiksi. Valmistaudumme yksinkertaisesti uuteen kauteen. Syksy lähestyy kovaa vauhtia, joten lataudu nyt juomalla suosikkiteetäsi mukava huopa ympärillä ja sytytä kynttilät, niin me tarjoamme reilusti inspiraatiota syksyn trendien muodossa. Vai mitä sanot tummista ja kodikkaista pehmeistä linjoista ja levollisista sävyistä? Lisäksi ilouutisia niille, jotka rakastavat 90-lukua; rumankauniit hedelmäkuviot ja kirkkaat värit ovat juuri sopivia. Tule mukaamme tutustumaan syksyn neljään kuumimpaan trendiin!

Trend 1 - Soiledge

Kuvittele, että juot yrttiteetä ja keskustelet Kafkasta, punaviinistä ja innovaatioista – vihreiden kasvien ja tummien, luonnollisten sävyjen ympäröimänä. Soiledge tuo luonnon kotiin hieman vaaleilla mutta tummilla väreillä, kuten sammalenvihreällä, viininpunaisella ja petsatulla puulla. Yhdistä vegaanisen nahan, paisley-kuvioiden ja kauniin sametin yksityiskohtia, ja syksyn viihtyisyys on tosiasia!

Window view Ocean Green - Summer House

Trend 2 - Equilibrium

Nauti sielun turvapaikasta tänä syksynä. Valitse levollisia värejä ja aaltoilevia muotoja, jotta voit luoda rauhallisen ja pelkistetyn paikan, jossa voit kerätä ajatuksiasi ja saada energiaa uudelleen. Kaunis beigenvärinen paletti, jossa on luonnonvalkoisen, vaaleankeltaisen ja laventelin violetin sävyjä yhdistettynä pehmeisiin, puhtaisiin materiaaleihin täydentää kokonaisuuden. Löydä inspiraatiota luonnosta – ajattele raikasta vettä, happipitoista aamuilmaa, matalaa hiekkarantaa ja vaaleaa auringonpaistetta. Voit vapaasti valita yksityiskohtia, kuten koralleja ja simpukankuoria, jotka täydentävät tyylin.

Waltz of Colors Multi Soft - Photowall

Trend 3 - Ivory Earth

Pohjoismaalaisina rakastamme tunnetusti valoa, etenkin nyt, kun syksy lähestyy ja pimeämpi aika odottaa. Silloin tämä kirkas, hieman maanläheinen trendi sopii täydellisesti! Sisusta kotisi luonnollisilla materiaaleilla, kuten puulla, rottingilla ja tekstiileillä. Tilaa on myös hellävaraisesti aaltoileville linjoille yhdessä hiukan terävämpien muodostelmien kanssa, jotka tulevat lohkareista, männynkuorista ja kivilaatoista. Ajattele minimalismia, ja lisää pörröisiä tekstiilejä, keramiikkaa hiekkapuhalletulla patinalla ja kauniita kuivakukkia. Pöydällä on pino inspiroivia kirjoja, joissa on huolellisesti valittu yhdistelmä hyvinvointi-, taide- ja valokuvakirjoja, jotka tarjoavat motivaatiota ja toivoa valoisimmista ajoista.

Delicate - 1 x

Trend 4 - YES WE CAN – The 90's in the 20's

Hei 90-luku! Nyt kutsumme vahvoja värejä ja murrettuja kuvioita koteihimme – ja onko todella olemassa parempaa tapaa toivottaa syksy tervetulleeksi? Unohda kaikki maanläheiset sävyt, me maalaamme kirpputorilöytömme kirkkailla väreillä ja sovitamme ne yhteen laskostettujen lampunvarjostimien ja Sisilian inspiroiman keramiikan kanssa. Lisäksi tarjolla on kaikki mahdollisuudet korostaa poliittista agendaa ja sosiaalista sitoutumista. Sisätiloille on tietysti ominaista ympäristöystävällinen tee-se-itse, kierrätetyt ja erilaiset verkkokirpputorin löydöt. Mutta kuule, on täysin mahdollista livauttaa myös mukaan pari pastelliväriä – kaikki on mahdollista tässä "minä päätän trendissä"!

Crazy Life -  Ute Arnold