Taita joulutähtiä tapetista

Joulutähti on hauska ja mukava joulun DIY-askartelu, joka luo tunnelmaa välittömästi. Koska tähti voi myös vaihdella muodoltaan ja kooltaan, sitä voi käyttää vuodesta toiseen. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka tehdä kimaltelevia joulutähtiä esim. lahjapakettien koristamiseen, katetun pöydän koristamiseen tai joulukuuseen ripustamiseen.

Tapetista tehdyt pienet tähdet 

Vaikeusaste

Yksinkertainen 

Vaadittu aika

20–30 min  

2 tähteen tarvitaan: 

  • 10 x 45 cm tapettia 
  • Viivain 
  • Kynä 
  • Sakset 
  • Narua 
  • Kuumaliimapistooli  
  • Kimalletta 
  • Nestemäistä liimaa 
  • Sivellin 

Aloita leikkaamalla tapettivuoasta 10 x 45 cm:n suuruinen kaistale. (Photowallin tapettivuoat ovat 45 cm leveitä, joten teemme kaksi tähteä kerralla.) Taita tapetti puoliksi ja sinulla on kaksi 22,5 x 10:n kokoista suorakulmiota, mikä on täydellistä kahteen pieneen joulutähteen. Aseta yksi suorakulmio sivuun ja tee yksi kerrallaan. 

Taita suorakulmio keskeltä niin, että kuvio on sisäänpäin. Tee pitkän sivun reunaan merkinnät seuraavien mittojen päähän: 2,5 cm, 7,5 cm, 12,5 cm ja 17,5 cm. Siirrä viivainta hiukan alaspäin tapetilla ja tee merkinnät seuraavien mittojen päähän: 0 cm, 5 cm, 10 cm, 15 cm ja 20 cm. Nämä pisteet muodostavat tähden kärjet.  

Leikkaa siksakkia merkintöjä pitkin ja leikkaa lopuksi pois viimeiset 2,5 cm kuten kuvassa.  

Taita haitaritaitos koko tapettiin. Varmista, että sekä ensimmäinen että viimeinen taitos ovat alaspäin. On tärkeää, että tähti näyttää hyvältä, kun kokoat sen. 

Levitä liimaa pensselillä tähden ulkoreunaan ja ripottele liiman päälle kimalletta. Ripottele kaikki jäljellä olevat kimalteet reunoihin ja anna kuivua.  

Kun liima on kuivunut, taita tähti kokoon, kierrä ympäri ja sido tiukasti keskeltä narulla. 

Liimaa aukot yhteen kuumaliimapistoolilla tai muulla nopeasti kuivuvalla liimalla. Nipistä aukkoja ja anna kuivua.  

 

Tee sama toisen suorakulmion kanssa ja sinulla on kaksi hienoa joulutähteä! 

Voit käyttää näitä tähtiä moniin eri asioihin. Kiinnitä naru yhteen kärkeen ja sinulla on kaunis joulukuusenkoriste. 

Voit myös koristella katetun pöydän tai tehdä tähdenmuotoisia paikkakortteja. Laita pieni käsin kirjoitettu lappu tähden päälle ja laita tähti lautaselle tai lautasliinan viereen.  

Tai voit koristella tähdellä joululahjasi! 

Tee tähdistäsi erilaisia erilaisten tapettien avulla. Tässä käyttämämme tapetit ovat Watercolour – Dark Emerald, Abstract Red, Marble Sands ja Marble Breeze – Ivory

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.