Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, toimitusaika 1–2 päivää.

Uutuudet

Sisustuksen ja taiteen kohtaaminen - Emma Lindström ja Photowall

by Photowall FI

Tänään julkaisemme eksklusiivisen design-yhteistyön yhdessä ruotsalaistaiteilija Emma Lindströmin kanssa. Tapettimallisto AURA sisältää 12 akryylimaalausta abstrakteilla ja eloisilla värisommitelmilla. Harmonisella ja orgaanisella ilmeellään jokainen näistä tapettiaiheista tarjoaa visuaalisen rentoutuksen ja mielenrauhan.

About Blankin tapetteja aitoon surffityyliin

by Photowall FI

Photowallin valikoimiin saapuneet About Blankin luojien uudet kuva-aiheet sisältävät niin huomiota herättäviä palmupuita, ihania kilometrien pituisia hiekkarantoja kuin aamunkoitteessa otettuja surffauskuviakin. Mallisto sisältää kuusi kuva-aihetta, jotka on ottanut valokuvaaja Kenny Bergander. Kuviin on haettu innoitusta merestä, surffauksesta Kaliforniassa ja matkoilta ympäri maailmaa.

Photowall tapasi Jonna Jintonin

by Photowall FI

Jonna sanoo olevansa yksinäinen susi, mutta hänen hymynsä ja hersyvä viehätysvoimansa voisi sulattaa viimeisetkin lumet Norlannista. Minulla on paljon kysyttävää Jonnalta: Miten hän uskalsi muuttaa 21-vuotiaana pieneen 10 asukkaan kylään Pohjois-Ruotsissa? Kaipaako hän koskaan suurkaupunkiin? Missä hän on oppinut ottamaan niin taianomaisia luontokuvia? Photowall tapasi Jonna Jintonin, joka on pinnalla juuri nyt ensimmäisen suunnittelemansa ​tapetti​malliston vuoksi.

Cathy Nordströmin Daydreams-lastenmallisto

by Photowall FI

Pilkullisia jäätelöpuikkoja, pulleita puita, mitä mielikuvituksellisimman muotoisia kiviä sekä sinisiä jääkarhuja, jotka asustavat metsässä flamingojen ja valtavien mansikoiden keskellä. Tämä on Daydreams - lastenmallisto, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoilija ja kuvittaja Cathy Nordström.

Suunnittelijakaksikko Nothing Can Go Wrng ja uudet värit

by Photowall FI

Photowall laajentaa valikoimaansa Nothing Can Go Wrng -suunnittelijakaksikon ​tapetti​mallistolla, joka on upea sekoitus klassisia muotoja ja modernia designia – täysin uusissa väriyhdistelmissä. Tämä on Less Is A Bore 2.0.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.