Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, toimitusaika 1–2 päivää.

Uutuudet

Lastenhuoneiden tapettikokoelma Maison

by Photowall FI

Photowall esittelee uuden suunnitteluyhteistyön Maison kanssa ja tuo markkinoille eksklusiivisen tapettikokoelman lastenhuoneita varten. The Little Folk –kokoelma on saanut inspiraationsa luonnosta ja eteläafrikkalaisen maiseman rikkaudesta. Kaikki viisi aihetta ovat huolellisesti käsin kuvitettuja ja täynnä yksityiskohtia ja sadunomaisuutta – tarkoituksenaan tuoda rauhallisuutta, harmoniaa ja hieman taianomaisuutta mihin huoneeseen tahansa, iästä riippumatta.

Sisustuksen ja taiteen kohtaaminen - Emma Lindström ja Photowall

by Photowall FI

Tänään julkaisemme eksklusiivisen design-yhteistyön yhdessä ruotsalaistaiteilija Emma Lindströmin kanssa. Tapettimallisto AURA sisältää 12 akryylimaalausta abstrakteilla ja eloisilla värisommitelmilla. Harmonisella ja orgaanisella ilmeellään jokainen näistä tapettiaiheista tarjoaa visuaalisen rentoutuksen ja mielenrauhan.

About Blankin tapetteja aitoon surffityyliin

by Photowall FI

Photowallin valikoimiin saapuneet About Blankin luojien uudet kuva-aiheet sisältävät niin huomiota herättäviä palmupuita, ihania kilometrien pituisia hiekkarantoja kuin aamunkoitteessa otettuja surffauskuviakin. Mallisto sisältää kuusi kuva-aihetta, jotka on ottanut valokuvaaja Kenny Bergander. Kuviin on haettu innoitusta merestä, surffauksesta Kaliforniassa ja matkoilta ympäri maailmaa.

Photowall tapasi Jonna Jintonin

by Photowall FI

Jonna sanoo olevansa yksinäinen susi, mutta hänen hymynsä ja hersyvä viehätysvoimansa voisi sulattaa viimeisetkin lumet Norlannista. Minulla on paljon kysyttävää Jonnalta: Miten hän uskalsi muuttaa 21-vuotiaana pieneen 10 asukkaan kylään Pohjois-Ruotsissa? Kaipaako hän koskaan suurkaupunkiin? Missä hän on oppinut ottamaan niin taianomaisia luontokuvia? Photowall tapasi Jonna Jintonin, joka on pinnalla juuri nyt ensimmäisen suunnittelemansa ​tapetti​malliston vuoksi.

Cathy Nordströmin Daydreams-lastenmallisto

by Photowall FI

Pilkullisia jäätelöpuikkoja, pulleita puita, mitä mielikuvituksellisimman muotoisia kiviä sekä sinisiä jääkarhuja, jotka asustavat metsässä flamingojen ja valtavien mansikoiden keskellä. Tämä on Daydreams - lastenmallisto, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoilija ja kuvittaja Cathy Nordström.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.