SUMMER HOUSE X MARTI MARAIS

Myrskyisä rakkaustarina, jonka keskiössä on meri. Meri. Niin rauhoittava ja rauhaisa, mutta samalla uskomattoman voimakas. Monet ihmiset tuntevat voimakasta vetovoimaa mereen – heihin kuuluu myös taiteilija Marti Marais ja designstudio Summer House. Yhdessä he ovat luoneet täysin uuden ja ainutlaatuisen malliston, jonka lähtökohtana on rakkaus mereen.

High Tide BW -  Summer House x Marti Marais

Marti Marain tärkein inspiraationlähde on myrskyinen meri, ja voit todella tuntea hänen maalaustensa hurjien aaltojen energian ja elinvoiman. Samalla hän antaa meidän nauttia myös hiljaisuudesta ja rauhasta, joka syntyy, kun myrsky rauhoittuu ja tyyneys laskeutuu sekä merelle että rannalle. 

Teal Wave -  Summer House x Marti Marais

Marti aloitti taiteellisen uransa Kapkaupungin yliopistossa, jossa hän opiskeli maailmankuulussa Michaelis School of Fine Arts -oppilaitoksessa. Rakkaus mereen on pitänyt hänet Etelä -Afrikassa, ja hänellä on nyt vakiintunut asema alalla ja asiakkaita ympäri maailman. Marti rakastaa luovuutta ja tunteita, joita Intian valtameren läheisyys herättää, ja hänet tunnetaan ilmeikkäistä meriaiheistaan, jotka hän luo aurinkoisessa studiossaan Summersandissa Port Elizabethissa. Hän luo ainutlaatuisen ilmaisutapansa yhdistämällä klassisen taiteilijasielunsa moderneihin menetelmiin, joissa hän antaa värin luoda vetovoimaa ja liikkua vapaasti. Hän tarkkailee ja hallitsee painovoimaa erittäin tarkasti ja sanoo, että ajoitus on hänen luomistyönsä tärkein voimavara. Tuloksena on henkeäsalpaavia töitä, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. 

Moondance Flat Blue - Summer House x Marti Marais

Nyt Marti Marais on luonut ainutlaatuisen, meren inspiroiman kokoelman yhdessä Summer Housen kanssa – designstudion, joka keskittyy konsepteilla ja materiaaleilla tehtäviin kokeiluihin hienovaraisen, läsnäolevan ja persoonallisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Summer House sijaitsee myös Etelä -Afrikassa, ja uusi yhteinen kokoelma osoittaa todella heidän yhtenäisen rakkautensa merta kohtaan. 

Me Photowallilla emme voi saada kylliksemme näistä hämmästyttävistä kuvista, jotka todella herättävät tunteita ja luovat uskomattoman vetovoiman. Ne näyttävät upeilta sekä pienissä että suurissa formaateissa, ja jokaisella kokoelman osalla on oma ainutlaatuinen luonteensa, josta välittyy sekä voimaa että harmoniaa. Kurkistus Martin luomistyöhön tekee kokonaisuudesta vieläkin jännittävämmän, ja hänen ainutlaatuinen tekniikkansa sekä värin ja muodon tunne todella tulee esiin tässä kokoelmassa. 

Ocean Rhapsody -  Summer House x Marti Marais

"Photowallilla on tiivis ja vakiintunut yhteistyö designstudio Summer Housen kanssa – joten kun he esittivät ajatuksen yhdistää Marti Mar abstrakti taide tapetteihimme, vastasimme heti kyllä. Martilla on uskomaton kyky kuvata merta ja kaikkia sen eri ominaisuuksia dramaattisista kuohuista rauhoittaviin aaltoihin tavalla, joka käy helposti sydämeen. Sisustus on loistava tapa luoda hyvinvointia, ja se on myös erittäin helppo mukauttaa huoneen tunnelmaan tapetin avulla.

Nopeasti muuttuvassa maailmassa haluamme ympäröidä itsemme jollain pysyvällä, ja onko mitään parempaa kuin olla lähellä merta, kun haluat levätä ja koota voimiasi?"

-Anneli Öquist, Photowallin trendiasiantuntija

Summer House x Marti Marai -kokoelma koostuu 12 tehokkaasta, luovasta teoksesta, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Kokoelma on saatavana tapetteina, canvas-tauluina ja julisteina. Kokoelmaan.