TRENDIRAPORTTI – Syksy ja talvi 2022–2023

Kuvittele mielessäsi lämmin ja viihtyisä koti. Värikkäiden puiden latvojen joukossa sijaitseva turvallinen keidas, joka rauhoittaa ja vahvistaa sinua kiireisen kesän jälkeen. Toivomme inspiroivamme sinua syksyn trendikkäimmillä väreillä, tekstuureilla ja ulkoasuilla luomaan oman sielua hoitavan paikan. Suunnittelutiimimme on tehnyt yhteenvedon tulevan kauden suurimmista sisustustrendeistä ja valinnut suosikkinsa auttaakseen sinua matkallasi. Näiden inspiraatioiden avulla he ovat luoneet kolme tapettimallistoa, jotka auttavat sinua löytämään uusia tyylejä, ideoita ja inspiraatiota kotiisi.

Honeycomb Yellow - Summer House

Väriä, väriä, väriä

Tänä syksynä syvät ja voimakkaat värit ovat keskiössä. Häränveren ja appelsiinin värisävyt lisäävät jännittävää leikkisyyttä tilaan, kun ne sekoitetaan nykyaikaisiin sävyihin. Syvien punaisen sävyjen ja turkoosien yksityiskohtien yhdistelmä luo odottamattoman ja lähes dramaattisen tunnelman – se on rohkea ja energinen yhdistelmä ja vie meidät takaisin onnelliselle 70-luvulle. Toinen jännittävä sekoitus, joka luo samanlaisia tunnelmia, on tumma petrooli yhdessä aprikoosin kanssa. Entä jos rikkoisit voimakkaan oranssin kirkkaalla, pastellinpinkillä sävyllä?

Symbolismin merkitys

Tämän syksyn tärkeimmillä väreillä on vahvoja symbolisia merkityksiä. Tällä kaudella haluamme viettää enemmän aikaa kotona katsellen ikkunoiden ulkopuolella muuttuvaa maisemaa. Värimaailmassa punainen on voiman, vahvuuden ja energian symboli. Oranssi on positiivinen ja innostunut väri, jota käytetään usein, kun halutaan levittää positiivisuutta ja luovuutta. Vihreän sävyt rauhoittavat ja parantavat, ja aprikoosin väri huolehtii hengellisistä tarpeistamme.

Majestic Leaves - Pure White and Pink - PWP

Uskalla yhdistää 

Tänä vuonna syksyn ja talven trendit rohkaisevat meitä tutustumaan erilaisiin tyyleihin ja jännittäviin kuvioyhdistelmiin. Rakastamme sen silmäänpistävää tunnelmaa ja runsasta tekstuurien, kuten karkean, sileän ja kiiltävän, vaihtelua. Myös geometriset kuviot ja graafiset viivat yhdistyvät täysin uudella tavalla. Kaiken kaikkiaan tulevina kuukausina kaikki on sallittua.

 

Trend 1 – Alcove Poem

Tämän trendin avulla pääset lähelle luontoa myös sisätiloissa. Teksturoidut tapetit, maanläheiset väripaletit ja eloisat kuvat luovat pyhän turvapaikan, jossa voit olla oma itsesi ja elää nykyhetkessä. Viime kevään mereen keskittynyt sininen trendi on nyt hitaasti hiipumassa pois, kun teemme enemmän tilaa metsille ja kasvillisuudelle kodeissamme. Graafiset muodot ja sammaleiset värit ovat täydellisiä tähän, mieluiten yhdessä petroolin ja sahramin kanssa. Jos olet rohkea, kehotamme sinua lisäämään muutamia turkooseja tai oransseja yksityiskohtia hajottaaksesi sen.

 

Trend 2 – Inner Light

Herätä pastelliset unelmasi henkiin tällä pehmeällä ja sydämellisellä trendillä. Se on nyt kuitenkin hieman tyylikkäämpänä versiona kuin ennen Pantonen Strawberry cream- ja Autumn blonde -värien ollessa keskiössä. Tunnuslauseena on miellyttävä ja harmoninen ilmapiiri. Myös tässä turkoosi on keskeinen tekijä, joka luo sävystä riippuen eloisan jännityksen tunnelman. Olipa valitsemasi tapetti kuviollinen tai ei, tämä trendi antaa sinulle rauhan ja tilan tunteen.

 

Trend 3 – Cardinal Essence

Punainen ei ole koskaan ollut niin oikea valinta kuin nyt. Tämä väri kiinnittää huomiomme nopeasti, ja punainen edustaa energiaa, vahvuutta ja voimaa. Etsitkö jotain ekstraa? Yhdistä oranssiin tai turkoosiin, niin tilasi tuntuu voimaannuttavalta. Tästä trendistä löydät myös sävyjä, jotka ovat hienovaraisempia ja maanläheisempiä, mikä luo kodikkaamman ja intiimimmän ympäristön. Väripaletti sisältää myös leijonankeltaista, ruosteenpunaista, ruskeaa ja petrolia, mikä tekee yhdistelmistä loputtomia.