Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, toimitusaika 1–2 päivää.

DIY

Miten poistat tapetin helposti

by Photowall FI

Tapetti​ on yksi mielenkiintoisimmista tavoista tehdä huoneesta kaunis. Mikään ei tietenkään kestä ikuisuutta, ja myös ​tapetti​ saattaa tulla niin vanhan ja nuhruisen näköiseksi, että haluat uusia sen. Tässä artikkelissa saat tietoa siitä, kuinka poistat vanhan tapetin helpolla tavalla.

Jännittäviä ideoita tyhjään canvakseen

by Photowall FI

Päästä luovuutesi valloilleen ja luo oma seinäkoriste käyttämällä tyhjää canvasta. Voit tehdä niin monia asioita tyhjällä canvaksella ja luoda sen avulla aivan oman taulusi. Sinun ei tarvitse olla taiteilija tai suunnittelija tehdäksesi taidetta. Oma mielikuvituksesi, luovuutesi ja sopivat materiaalit riittävät. Tässä artikkelissa annamme muutaman hyvän idean oman canvasteoksen tekemiseen.

Tämä on paras tapa poistaa ​tapetit​

by Photowall FI

Tapetin poistaminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Olemme kirjoittaneet tähän muutamia vinkkejä, joiden avulla poistat ​tapetti​si helposti ja seinän pintaa vahingoittamatta.

Käytä omia valokuviasi lemmikeistäsi kauniisiin canvastauluihin

by Photowall FI

Kuinka paljon rakastat lemmikkejäsi? Jotkut ovat valmiit vaikka hankkimaan muistoesineitä muistuttamaan heitä lemmikeistään. Tässä artikkelissa käsittelemme mittojen mukaan tehtyjä lemmikkipotretteja, joista voi tehdä viehättäviä canvastauluja, jotka säilyvät muistuina lemmikeistämme mutta toimivat myös upeina seinäkoristeina.

Kuinka yhdistellä värejä? Tämä sinun tulee muistaa

by Photowall FI

Värien yhdisteleminen on kodin sisustamisessa se kaikkein vaikein juttu. Joskus on tosi hankalaa löytää sisustukseen sopiva väripaletti. Meiltä saat muutamia ohjeita värien yhdistelemisestä, jotta saat kotiisi haluamasi värimaailman.

Muista...ripustaa liitutaulu keittiöön

by Photowall FI

Liitutaulut ovat käytännöllisiä keittiössä, ja niitä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Näihin erinomaisiin keittiön apuvälineisiin voi kirjoittaa muistiin monenlaisia asioita, kuten ruokalistan, päivämääriä, puhelinnumeroita jne.

Ikkunanpesu ammattilaisen tapaan

by Photowall FI

Ihanteellisinta olisi, jos kodin ikkunat pestäisiin ainakin kahdesti vuodessa. Ikkunoiden pesu ei kuitenkaan ole monien lempipuuhaa, koska se on niin työlästä. Annamme tässä muutamia vinkkejä, joilla ikkunanpesu sujuu ammattimaisesti ja hauskasti.

Mieti tarkkaan pääsiäiskoristeesi

by Photowall FI

Pääsiäinen on tärkeä kristittyjen juhla, koska silloin juhlitaan Jeesuksen ylösnousemusta. Monissa maissa pääsiäiseen kuuluu omia erikoisia tapoja. Pääsiäisen aikaan näemme paljon pääsiäismunia ja pääsiäispupuja, jotka symbolisoivat Kristuksen verta ja lahjojen antamista. Ympärillämme olevat pääsiäiskoristeet muistuttavat meitä siitä, miksi vietämme pääsiäistä. Tässä saat hieman tietoa, kuinka teet merkityksellisiä ja symbolisia pääsiäiskoristeita.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.