Trendiraportti – kevät/kesä 2024

On aurinkoisten vuodenaikojen trendiraportin aika. Rauhallisista maisemista kosmisiin tunnelmiin ja pirteisiin kaupunkifiiliksiin – tämä raportti on täynnä kiehtovia ja transformatiivisia sisustusideoita, jotka tekevät asuintilastasi taideteoksen. Oletko valmis inspiroitumaan?

LUE TÄSTÄ


Astu maailmaan, jossa tämän hetken sisustusestetiikka herää henkiin kolmessa huolellisesti kuratoidussa ja tarkkaan valikoidussa mallistossa.


Trendi 1  |  Urban Oasis

Uudenlainen rauhan tyyssija


"Puiden keskellä vietetty aika ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa."

Miksi et tekisi ikiomasta kodistasi rahoittavaa ja virkistävää keidasta, joka auttaa sinua tuntemaan olosi rauhalliseksi ja tietoisesti läsnäolevaksi sekä olemaan aina yhteydessä luontoon? Hidden Oasis -mallisto perustuu seesteisyyteen, ihmisen luontoon kaipuuseen ja rauhallisuuteen, jota usein kaipaamme nykymaailmassa, jossa kiireinen kaupunkielämä saa meidät usein väsähtämään.


TUTUSTU MALLISTOON

 

Trendi 2  |  Stellar Serenity

Tähtiin kirjattu muotoilu


"Pehmeitä pilviä ja kimaltavia paletteja – hei, maailmankaikkeus." 

New age -spiritualismi kohtaa lumoitsevan violettien, hopeiden ja metallisten sinisten sävyjen paletin. Astu maailmaan, jossa astrologia ja tietoinen läsnäolo kohtaavat modernit trendit, pirteät sävyt ja dynaamiset tekstuurit. Jokainen tämän malliston tuote on suunniteltu huolellisesti herättämään kosmisen yhteyden tunteen, joka inspiroi sinua etsimään sinulle aidosti sopivaa kodin sisustusta ja itseäsi.

TUTUSTU MALLISTOON

 

Trendi 3  |  Urban Outlines

Kaupungin syke omassa kodissasi


"Suunnittelu ensin... toiminnallisuus myöhemmin."

Sukella Urban Outlines -malliston maailmaan, joka on eloisa ja värikäs versio teollisesta estetiikasta ja on saanut inspiraationsa 90-luvun elokuvien loft- ja kellariasunnoista. Malliston tavoitteena on muovata 90-luvun newyorkilaisesta tyylistä moderni, dynaaminen ja käytännöllinen asuintila, jossa pirteät sävyt, pintojen yhdistelmä ja yksittäisten värien erilliset palaset tekevät asuintilasta utilitaristisen unelman.

TUTUSTU MALLISTOON