KEVÄÄN JA KESÄN 2023 TRENDIRAPORTTI - Futuristinen, ylellinen ja kukoistava

Valoisammat ajat ovat edessämme, ja ensimmäiset auringonsäteet tuovat mukanaan kevään ja uuden alun tunteen. Älä unohda hidastaa vauhtia ja nauttia jokaisesta hetkestä – tässä hetkessä eläminen ei ole koskaan ollut merkityksellisempää. Tässä oppaassa esittelemme kolme tapettimallistoamme, jotka ovat saaneet inspiraationsa tämän vuoden suurimmista trendeistä. Valmistaudu siis täyttämään kotisi jännittävillä tyylien yhteentörmäyksillä, futuristisilla yksityiskohdilla ja runsailla väreillä – seuraava suosikkitapettisi odottaa jo sinua.

Meta Waves - PWP

Pois päältä ja päälle

Olemme jo pitkään puhuneet vastakohdista trendien yhteydessä. Vuosi 2023 ei ole poikkeus, mutta tänä vuonna ne ottavat päivitetyn ilmeen. Tänä keväänä täytämme kotimme futuristisilla väreillä ja virtuaalisilla muodoilla yhdistettynä täydelliseen hiljaisuuteen. Kun trendisana "metaversumi" on mielessämme, luomme jatkuvasti verkostoitunutta elämää, jossa on kuitenkin selkeä sammutus- ja käynnistyspainike. Integroimme uusia moderneja teknologioita rentouttaviin tiloihin – kuten futuristiseen, viihtyisään teknologiakylpylään, joka on sisustettu laventelin sävyillä ja pikselöidyillä pinnoilla. Laita kylpytakki päälle ja tohvelit jalkaan, säädä huoneen lämpötilaa äänelläsi ja anna uuden integroidun tekniikan pitää huolta sinusta.

 

Mene tunteiden perässä

Näkemämme trendin mukaan keskitymme yhä enemmän aidon nautinnon saavuttamiseen ja sellaisten asioiden kokemiseen, jotka luovat eloisan tunteen. Sellaisen tunteen, jota ei voi tallentaa filmille. Kyse on tässä hetkessä elämisestä, ja haluamme, että tästä tunteesta tulee yhtä kodin kanssa. Luonto on tässä avainasemassa, ja päivitetyt värimaailmat pursuavat uutta energiaa.

Orange Terrazzo Pattern - Jorma Jämsén

”Kyse ei ole enää siitä, millainen tyyli sinulla on, vaan siitä, mitä tunnet.”

 

Rakastu väreihin

Rauhallisten sävyjen aikakauden jälkeen etsimme nyt kirkkaampia värejä, jotka tuovat iloa. Ylenpalttisuus on juuri sopiva sekä värien ja muotojen että niiden yhdistämisen kannalta. Välivalikoima on laaja, mutta voimakkaat punaisen ja sinisen sävyt ovat tämän kesän paletin huipputrendejä. Ota kaikki irti tapeteilla sekä seinillä että katossa tai keskity pienempiin yksityiskohtiin, kuten julisteisiin tai tekstiileihin. Joka tapauksessa nyt on aika rakastua väreihin – lopullisesti.

Stitched Together - WA Collection

Tämän vuoden trendien etsijä – olemme listanneet tähän kolme suosikkiamme ja luoneet ainutlaatuisia, kuhunkin trendiin sopivia tapettimallistoja.

 

Trendi 1: The Baroness Blend 

Ylenpalttisia tyylien yhteentörmäyksiä 

Paletti: Verenpunainen, sininen, aprikoosi ja turkoosi


Malliston teema on ylellisyys. Voit sisustaa kotiasi millä tahansa, kunhan se on isoa ja vie tilaa. Barokkimaiset kukka-asetelmat antiikkimaisissa keraamisissa uurnissa ovat iloisesti esillä minimalistisella pleksilasipöydällä. Voimakkaat värit, kuten verenpunainen ja koboltinsininen, ovat hallitsevia, mutta pehmeämmillä sävyillä, kuten aprikoosilla tai turkoosilla, voidaan keventää tunnelmaa. Tässä trendissä on selkeä, hedonistinen sisustustyyli, jonka mukaan elämää pitäisi elää täysillä. Haluamme asioita, jotka liikuttavat meitä, yksityiskohtia, jotka saavat meidät tuntemaan syvästi sielussamme, ja olemme täysin lakanneet pyytelemästä anteeksi sitä, että emme sovi joukkoon. Kuvioidut lattiat, värilliset katot, upeat kaaret ja pariovet, jotka avautuvat maailmaan – ajattele isosti ja ennakkoluulottomasti.   Tähän trendiin kuuluu viinin juominen veden sijasta, sinisillä valoilla valaistut ja sametilla päällystetyt leijonatassuilla varustetut divaanit sekä ennen täysillä eläminen joka hetki.

Katso kokoelma

 

Trendi 2: Protopia

Kun enemmän on enemmän 

Paletti: Vihreä, sininen, keltainen ja oranssi


Puhtaimmillaan protopia määritellään tilaksi, jossa emme enää kamppaile selviytymisestä (dystopia), emmekä pyri täydellisyyteen (utopia). Protopia on maailma, jossa on jatkuva kollektiivinen tahto muuttua ja tulla paremmaksi, mutta jossa myös odotetaan tarvetta kehittyä. Tarkastelemme alkuperäämme ja kyseenalaistamme elämäntapamme. Täytämme kotimme ja sydämemme terveydellä ja rakkaudella. Luonnolla on tietenkin tärkeä rooli. Tämä suuntaus on täynnä kasvillisuutta ja vihreitä sävyjä. Vihreä väri on luonnollisesti rentouttava ja virkistävä, kun taas keltaiset sävyt edistävät luovuutta. Tässä näemme molemmat värit hienovaraisessa sekoituksessa. Tämä trendi keskittyy kuvioihin, eri muotoihin ja oman tyylin juhlistamiseen.

Katso kokoelma

 

Trendi 3: Metamodernism

Pakene virtuaalitodellisuuteen  

Paletti: Violetti, vaaleanpunainen ja valkoinen


Tervetuloa metaversumin ja digitaalisen maailman inspiroimaan tulevaisuuteen. Kirkkaat, kiiltävät pinnat ja virtaavat muodot yhdistettynä miellyttävään valaistukseen. Muita elementtejä ovat 3D, kromi ja valkoinen metalli. Kirkkaita vaaleanpunaisia sävyjä sekoitetaan keinotaiteeseen ja koko violetin väriskaalaan – kirkkaimmasta laventelista elinvoimaisiin neonsävyihin. Anna tunteidesi johdattaa sinua. Yleisesti ottaen se on pelkistetty, mutta kodikas. Pörröisiä muotoja ja futuristisia malleja, jotka ovat yhtä lailla arjen pakoa kuin kotiinpaluuta. Tyyliin sisältyy peilejä, innovatiivisia materiaaleja ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja saumattomassa maailmassa, jossa kuljemme vapaasti sisään ja ulos.

Katso kokoelma