Kesän 2021 tapettitrendit

Puihin on tullut silmuja, luonto on pian täydessä kukassa ja kauniit kesäpäivät ovat täällä. Mitä aiheita, kuvioita ja värejä voimme odottaa näkevämme tänä kesänä? Olemme keränneet tähän artikkeliin kolme erilaista trendiä, joiden uskomme näkyvän valoisampana vuodenaikanamme.

On kulunut vuosi siitä, kun aloimme opetella elämään pandemian kanssa. Olemme mukauttaneet ja muuttaneet elämäntyyliämme ja -tapojamme, mikä näkyy myös muoti- ja sisustustrendeissä. Vietämme enemmän aikaa kodeissamme ja keskitymme enemmän sellaisen ympäristön luomiseen, jossa tunnemme olomme inspiroituneeksi, turvalliseksi ja mukavaksi. Kesä on tulossa, ja valo lisää myös energiaa. Monet haluavat remontoida ja toivottaa uuden vuodenajan tervetulleeksi uudella sisustuksella ja tapeteilla. Me Photowallilla olemme tulkinneet uusimpia trendejä ja yhdistäneet ne aiheisiin ja väriasteikkoihin, joiden uskomme olevan suosittuja tänä kesänä.

Grounding Nature

Trend 1 - Grounding nature

Kulunut vuosi on avannut silmämme elämän alkuperälle – luonnolle. Koska pääsy ravintoloihin ja matkoille ei ole ollut niin helppoa kuin aiemmin, ihmiset ovat lähteneet pitkille kävelyretkille ja seikkailuille metsään. Alamme ymmärtää metsän parantavia ja rentouttavia voimia uudella tavalla kuin ennen. Siksi ihmiset ovat olleet toivottaneet luonnon avosylin tervetulleeksi koteihinsa, ja voimme nähdä lisääntyneen kiinnostuksen sekä ruukkukasveihin että käsitöihin.

Burgundy Flowers
Burgundy Flowers -  Photowall

Ihmiset kaunistavat kotiaan maanläheisillä väreillä, kuten metsänvihreällä, ruskealla ja beigellä. Nämä sävyt sopivat erityisen hyvin makuuhuoneeseesi, jonne haluat luoda mahdollisimman harmonisen ympäristön. Uusin trendi on yhdistää nämä maanläheiset sävyt "herkullisiin" väreihin, kuten punajuuren ja lehtikaalin sävyihin. Nämä yksityiskohdat luovat takuulla olohuoneeseesi tai keittiöösi piristävän tunnelman.

Blissful breeze

Trend 2 - Blissful breeze

Pääsy valkoiselle hiekkarannalle ja kimaltelevalle merelle on juuri nyt erittäin korkealla ihmisten toivelistalla. Jos et voi matkustaa unelmakohteeseesi, miksi et loisi sitä kotiisi? Voit luoda oman pienen Ibizan tai välimerellisen ympäristön helposti terassillesi tai olohuoneeseesi. Tämän trendin avainsana on "ruskettunut". Se sisältää hiekkaisen väriasteikon – ajattele beigeä ja vaaleanpunaista sekä vauvansinisen värisiä yksityiskohtia.

Moving with the Wind
Moving with the Wind -  GI Collection

Haluamme viettää kesällä mahdollisimman paljon aikaa ulkona, joten näemme ihmisten myös luovan omat kotitoimistonsa kodin ulkopuolelle. Kaunista kuistiasi ruskettuneilla väreillä, sisusta kuivakukilla, kermanvärisillä tapeteilla ja keraamisilla yksityiskohdilla. Sen jälkeen et halua lähteä omasta kodistasi kesällä.

Color splash

Trend 3 - Color splash

Kesä on vuoden valoisin vuodenaika, ja se näkyy selvästi myös sisustuksessa. Tänä vuonna nostalgisen 80-luvun vahvat värit tekevät paluun. Tämä tarkoittaa voimakkaampaa väriasteikkoa kuin tavalliset vaaleat pastellit. Ajattele leikkisiä värejä, kuten herneenvihreää ja vaaleanpunaista. Mitä enemmän värejä, sitä parempi. Tapettien väreinä voi nähdä tänä kesänä myös hyvin erottuvia sävyjä, kuten vaaleanpunaista, violettia, oliivinvihreää ja keltaista. Ne piristävät kotitoimistoasi tai olohuonettasi ja symboloivat iloa ja hyväksyntää eli juuri sitä, mitä haluamme kesällä.

Holographic III
Holographic III - Photowall