Yksinäisyys

Yksinäisyys määritellään löyhästi fyysiseksi tilaksi, jossa ollaan yksin. Se voi olla myös emotionaalinen tila, jossa ihminen on eristyksissä, joko hyvällä tai huonolla tavalla, tunteLue lisääidensa ja ajatustensa kanssa. Riippuen tavasta, jolla sitä käytetään, yksinäisyys voi joko aiheuttaa ihmisessä vetäytymistä ja erakoitumista tai se voi olla nuorentumisen ja kykyjen latautumisen lähde, joka tekee ihmisestä vahvemman tulevia koettelemuksia varten. Ajanvietto yksin ajatusten ja tunteiden kanssa voi olla hyvä asia, mutta liikaa mitä tahansa on yleisesti todistettu aiheuttavan päänsärkyä. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista olotilaa omalla sarjallaan yksinäisyys-kangastulosteita. Nämä yksinäisyys-kangastulosteet kuvaavat lukemattomia kuvia, jotka liittyvät tähän herkkään tilaan. Ripusta muutama näistä yksinäisyys-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja tunne, kuinka mietteliäs ja virkistävä tunnelma täyttää koko tilan. Perheesi ja vieraasi tulevat ihastelemaan sinua siitä, että olet ajatellut laittaa nämä yksinäisyys-kangastulosteet seinillesi. Anna mielesi ja kehosi nollata itsensä näiden upeiden yksinäisyys-kangastulosteiden avulla olohuoneessasi. Perheesi ei koskaan halua poistua tästä rauhallisesta alueesta, kun ympärillä on näitä yksinäisyys-kangastulosteita. Nämä yksinäisyys-kangastulosteet voivat tuoda kotiisi rauhaa ja valoa.

Painotteinen yksinäisyydessä -kangastulosteet

Meditaatio, kun olet yksin, on täydellinen tapa rentoutua ja keskittää itsesi. Ajatusten tyhjentäminen ja kaikkien vieraiden huolien päästäminen pois on tämän erityisen tekniikan peruselementti. On olemassa tiettyjä uskonnollisia lahkoja, jotka opettavat seuraajilleen meditaatiotaitoa keinona olla yhtä maailmankaikkeuden kanssa. Sanotaan, että nämä menetelmät avaavat ihmisen tietoisuutta ja tehostavat tiettyjä aivotoimintoja. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa rauhallisempaan olemassaoloon, sillä sen laajaan yksinäisyys-kangastulosteiden kokoelmaan kuuluvat "Hawthorne Tree and Golden Clouds", "Uninterrupted Universe Fusion II" ja "Blue Noon at the Beach". Ripusta nämä yksinäisyys-kangastulosteet vapaa-ajanhuoneeseesi, jotta mielesi kirkastuu ja valmistaudut jännittävään aikaan, jolloin voit leikkiä aikuisten huvituksilla. Mutta ehkäpä täydellinen paikka näyttää nämä yksinäisyys-kangastulosteet on oleskelualueidesi seinillä. Nämä Solitude-kangastulosteet ovat juuri rauhallisuuden ja tyyneyden määritelmä. Istu vain tässä tilassa ja katsele näitä yksinäisyyden kankaalle painettuja vedoksia ja tunne, kuinka päivän ahdistukset ja murheet vain katoavat. Rauhoita aistejasi näillä yksinäisyys-kangastulosteilla.

Reflective in solitude canvas prints

Rauhan ja hiljaisuuden sekä ajatusten kanssa yksin olemisen etuoikeus ei ole itsestäänselvyys tässä nykymaailmassa. Kaiken sen melun ja tekniikan aiheuttamien keskeytysten keskellä, joita arki tuo tullessaan, on harvinaista löytää aikaa kuunnella itseään ja kerätä ajatuksiaan. Photowall antaa sinulle rauhan ja hiljaisuuden "Free Soul" (Vapaa sielu), "Lonely Man" (Yksinäinen mies) ja "Lonely House" (Yksinäinen talo) upeassa kokoelmassaan yksinäisyys-kangastulosteita. Nämä yksinäisyys-kangastulosteiden kappaleet esittelevät joitakin paikkoja ja olotiloja, joissa voimme nauttia ajasta yksin itsemme kanssa. Ripusta muutama näistä yksinäisyys-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunne, että suljet silmäsi ja saavutat ykseyden maailmankaikkeuden kanssa. Anna itsesi vaipua mitä rauhallisimpaan ja energisoivimpaan uneen näiden yksinäisyys-kangastulosteiden avulla. Mikään ei vedä vertoja sille rauhallisuuden ja tyytyväisyyden tunteelle, jonka nämä yksinäisyyskangaspainatukset voivat antaa.

Yksinäinen ja keskittynyt

Jopa maailman asevoimat opettavat sotilailleen yksinäisyys- ja keskitystekniikoita, jotka auttavat heitä hallitsemaan taistelustressiä ja vähentämään paniikin tunnetta hengenvaarallisissa tilanteissa. Viisas soturi on se, joka ymmärtää, että lepo on ase ja että on vastustajana pelottavampi, kun on latautunut ja saanut energiaa runsaan rentoutumisajan ansiosta. Yhdysvaltain merivoimien merijalkaväen sotilaat opettavat tekniikkaa, jossa yksin ja nurkkaan joutuneena lasketaan takaperin, jotta pelko ja hämmennys hälvenisivät heidän operaattoreidensa keskuudessa. Photowall antaa sinun viilentyä "Starry Sky", "Fog & Trees" ja "Girl on Stairway" -kuvilla upeassa yksinäisyyden kankaalle tulostettujen vedosten kokoelmassaan. Nämä yksinäisyys kankaalle tulosteita näyttää useita kuvia, joita voit kuvitella, kun olet yksin, ja auttaa voi rauhoittaa aistejasi, ja anna sinun voit rauhoittua. Ripusta muutama näistä yksinäisyys-kangastulosteista käytävillesi ja tee huoneesta toiseen siirtymisestä rauhallisuuden harjoittelua. Aseta useita näistä rauhoittavista yksinäisyyttä kuvaavista kankaista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja anna kuvien hiljentää ajatuksesi ja valmistaa sinut keskitetumpaan elämään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1