Rakkaus & yhdessäolo

Rakkaus ja yhteenkuuluvuus ovat yhteyksien muotoja, joita esiintyy, tahallisesti tai tahattomasti, kaikkien elävien olentojen keskuudessa. Sitä synnyttävät olosuhteet ovat yhtä moninaLue lisääiset ja laaja-alaiset kuin elävät olennot itse. Se voidaan joko suunnitella huolellisesti tai se voi tapahtua silmänräpäyksessä, ilman perustavanlaatuisinta ennakkosuunnittelua. Se ei rajoitu vain saman lajin edustajiin. Se voi tapahtua kahden ihmisen välillä, se voi tapahtua ihmisten ja eläinten välillä, se voi tapahtua jopa elävän olennon ja näennäisesti elottoman esineen välillä. On hyvin dokumentoitu tosiasia, että me ihmiset voimme muodostaa voimakkaan kiintymyssuhteen johonkin maa-alueeseen tai muistoesineeseen, jolla on paljon emotionaalista merkitystä. Eläimiä on ylistetty siitä, että ne osoittavat suurta rakkautta poikasilleen ja jopa eri lajeihin kuuluville eläimille. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää yhteyden muotoa kaikkien olemassa olevien asioiden välillä omalla rakkautta ja yhteenkuuluvuutta sisältävällä kokoelmallaan rakkautta ja yhteenkuuluvuutta sisältävillä kankaankuvapainatuksilla. Nämä rakkaus ja yhteenkuuluvuus -kangaspainatukset kuvaavat niitä erilaisia ja herttaisia tapoja, joilla me kaikki olemme yhteydessä toisiimme. Ripusta nämä love & togetherness -kangaspainatukset olohuoneesi seinille ja täytä tila yhteenkuuluvuuden ja läheisyyden ilmapiirillä. Läheisesi ja vieraasi tulevat olemaan täynnä arvostusta siitä, että olet ennakoivasti asettanut nämä rakkaus ja yhteenkuuluvuus -kangastulosteet esille tähän tilaan.

Rakkautta & yhteenkuuluvuutta kuvaavat kankaankuvatulosteet

Muinainen legenda kertoo, että kaikki elävät olennot halkaistiin aikoinaan kahtia ja heitettiin maapallon neljään kolkkaan. Ja me vietämme koko olemassaolomme etsien puuttuvaa puolikkaamme. Ja vasta kun olemme jälleen yhdistyneet, voimme sanoa olevamme todella kokonaisia ja täydellisiä. Ajatus toisesta puoliskosta on aina puhuttanut ihmisluonnon lämpimämpää puolta, alkaen Mooseksen kirjasta, jossa Jumala loi miehen ja naisen paitsi rinnakkaiseloa varten myös tukemaan ja täydentämään toisiaan. Tarinassa Nooan arkista suurta veneenrakentajaa kehotettiin lastamaan kaikki maa-, meri- ja ilmaeläimet pareittain, eikä koskaan antamaan niiden elää yksinäisyydessä yhtenä kokonaisuutena vaan aina pariskuntana. Nämä Rakkautta ja yhteenkuuluvuutta -kangaspainatukset muistuttavat meitä siitä, että jonkun tarvitseminen elämäämme ei ole merkki heikkoudesta vaan vahvuudesta. Photowall tarjoaa sinulle "Giraffes Kissing" -kuvauksen rakkautta ja yhteenkuuluvuutta käsittelevien kankaankuvien hienossa valikoimassaan. Nämä kuvat kirahveista, jotka osoittavat suurta kiintymystä toisiaan kohtaan, osoittavat meille selvästi, ettei kiintymyssuhde ole yksinomaan ihmisen kokemus.

Rakkauden ja yhteenkuuluvuuden vallassa olevat kangaspainatukset

Lapset ovat aina tuoneet iloa ja valoa elämäämme. Heidän läsnäolonsa elävöittää kotia ja antaa kaikille tarkoituksen tunnetta. Perheyksiköstä yhteiskuntaan yleensä, tärkein tavoitteemme elämässä on suojella ja hoivata lapsiamme, sillä he edustavat ainoaa todellista toivoa tulevaisuutta varten. Photowall kunnioittaa äidin mittaamatonta rakkautta lastaan kohtaan "Echo and Ebony" -kuvalla upeassa rakkauden ja yhteenkuuluvuuden kankaankuvituskokoelmassaan. Tämä erityinen kuva rakkautta & yhteenkuuluvuutta -kangastulosteissa esittelee sen luovuttamattoman siteen, joka vallitsee vanhemman ja hänen jälkeläistensä välillä. Koristele leikkihuoneen, vapaa-ajan tilojen ja lähes jokaisen muun huoneen seinät näillä eloisilla love & togetherness -kangastulosteilla, ja sinut palkitaan lapsesi hymyillä ja naurulla. Nämä korkealaatuisista materiaaleista valmistetut love & togetherness -kangastulosteet eivät ole vain hauskoja katsella, vaan ne ovat myös turvallisia lapsillesi. Ja kun kuvia on valittavana lähes rajattomasti, talossa ei tule koskaan olemaan tylsää huonetta. Perheesi tulee viettämään monta tuntia ihmetellen ja innostuneena näitä värikkäitä ja eloisia rakkautta ja yhteenkuuluvuutta käsitteleviä kangaspainatuksia. Annat heidän valita oman mallinsa, mikä on osa hauskanpitoa.

Saatettu ja yhdistetty

Bard, William Shakespeare kirjoitti kerran Rakkaus ei ole rakkautta, joka muuttaa, kun se muutos löytää tai taipuu kanssa remover poistaa. Tämä rivi viittaa uskollisuuteen ja täydelliseen omistautumiseen, joka on tunnusmerkki kaikkien elävien olentojen välillä, jotka jakavat ikuisen uskollisuuden toisilleen. Hänen kuolemattomassa näytelmässään Romeo ja Julia, nämä tähtien ristissä olevat rakastavaiset pääsevät jopa tragedian ja kuoleman pisteeseen todistaakseen intohimonsa toisiaan kohtaan. Ei siis ole ihme, että tämä kaikkein perustavin tunne on ollut liikkeellepaneva voima lähes kaikissa maailmankaikkeutemme historian merkittävissä teoissa, niin ihmeellisissä kuin kauheissakin. Suuri kenraali Napoleon Bonaparte näytti hellän puolensa kirjoittaessaan rakkausrunoja rakastetulleen Josephinelle. Hän ei tyytynyt tähän, vaan lahjoitti tälle syntymäpäivälahjaksi tuhat suihkulähdettä. Intiassa sijaitseva Taj Mahal, joka on yksi maailman kauneimmista rakennelmista, on kunnianosoitus kuninkaan ikuisesta omistautumisesta kadotetulle kuningattarelleen. Maria ja Joosef, maailman ehkä merkittävin pariskunta, olisivat Jeesuksen Kristuksen syntymävanhemmat. Pidä siis kiirettä ja nappaa osuutesi näistä hienoista Rakkaus ja yhteenkuuluvuus -kangaspainatuksista jo tänään.
Tuotetiedot