Vintage

Joskus tunnemme nostalgiaa ja kaipaamme kultaisia aikoja, jolloin elämä oli helpompaa ja mutkattomampaa. Kun modernin elämän kiire ja hälinä saa sinut tuntemaan itsesi stressaantuneekLue lisääsi, mikä olisikaan parempi paikka palata kotiin kuin Photowallin vintage-juliste? Erinomainen valikoimamme laadukkaita ja ainutlaatuisia design-motiiveja jättää makusi mieleesi tyytyväiseksi ja tarjoaa valtavan visuaalisen tyylin kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jonka haluat suunnitella. tai elvyttää. Vintage-julisteet eivät koskaan mene pois muodista, joten saat varmasti ajattoman kauniin teoksen, monipuolinen ja ajaton.

Vintagejulisteiden määrittely

Tätä tiettyä sisustustyyliä ei vahingossa luonnehdita maustetuksi ja vanhaksi. Onhan sana vintage itsessään tulee viininviljelystä, jossa sitä kutsuttiin laadukkaimmaksi viiniksi ja pitkä- pitkäaikainen altistumisviini, mikä ei tarkoita vain sitä, että se on maustettua, vaan myös kallista ja hyvin erityistä. Meidän valikoima upeat vintage-julisteet vahvistavat tämän, sillä niiden motiivit sopivat mihin tahansa sisustukseen ja tuovat aivan uudenlaista tunnelmaa. merkityksen itse termille sisustus. Vintage-julisteilla ei ole selkeitä sääntöjä tilan järjestämisestä. Se on enemmän tyylisuunta kuin itse tyyli. Kaikilla vintage-sisustustyyleillä pyritään osoittamaan erityinen viehätysvoima. edellisen aikakauden tunnelmaa ja luoda viihtyisä ilmapiiri yhdistelemällä antiikkisia ja moderneja huonekaluja, värimaailmaa ja sisustusta. Osoitteessa voit esimerkiksi valita vintage-julisteen tyyliin Antiikkiruusuja mustalla ja sitten sisustaa sen ympärille niin, että korostaa keskeistä teemaa miellyttävistä muistoista.

Monipuoliset puitteet

Vintage-julisteet eivät ole ujo, seinällä lentävä sisustustyyppi. Se sävyttää erinomaisen ainutlaatuisilla kuvioilla, loistavasti sekoitetuilla väriyhdistelmillä ja eklektisellä aiheiden kirjolla. Omituinen vintagejuliste on esimerkiksi on täynnä charmia ja huumoria, joka räjähtää ilosta ja väreistä riippumatta siitä, onko se esillä koti- vai sisätiloissa. yritysympäristössä. Vintagemaisen vintage-ilmeen saamiseksi sinun on osattava kontrastoida ja sekoittaa eri värisävyjä. vanhaa ja uutta, jotta saavutetaan omaleimainen tunnelma. Kuten useimpien teemojen kohdalla, sisustuksen tulisi kertoa tarina, joka joka vangitsee katsojan. Vintage antaa sinulle luvan muistella ja muistella, joten on sanottava, että yritä... sisällyttää sisustukseen myös ikimuistoisia keräilyesineitä. Joskus vain vähän vanhaa on se, mitä on Tarvitaan vain yksi asia, jotta huone saa uutta puhtia. Photowallin uskomattomalla vintage-julisteiden valikoimalla sinulla on käytössään vapaus valita monista eri väreistä, teemoista ja kuvioista, jolloin voit luoda uskomattomia yhdistelmiä jopa vain yhden ainoan yhdessä huoneessa.

Ideoita vintage-julisteisiin

Vintage-julisteisiin kääntyminen on osittain myös halu toteuttaa mukavuuden tarvetta. Tämäntyyppinen sisustus on paitsi rakkaudellisesti tuttu, myös klassinen ja tyylikäs. Ajan myötä tulee tarinoita, ja nämä tarinat ilmenevät visuaalisesti kulumina, halkeamina ja lohkeamina, jotka luovat upean tunnelman ja mukavan eletyn ilmeen, luoden rauhan, rentoutumisen ja nostalgian ilmapiirin. Lukuisilla teemoilla voit sisustaa tietynlaisella tavalla. aiheen mielessä, korostaa sitä vintage-julisteilla ja täydentää sitä muutamalla asiaankuuluvalla esineellä. Esimerkiksi esimerkiksi teos European Cities Collage, upea vintage-juliste, joka sopii mihin tahansa olohuoneeseen. tai jopa toimiston neuvotteluhuoneeseen. Korosta matkailuaspektia ympäröimällä sitä matkoiltasi tai matkoiltasi saaduilla muistoesineillä. matkamuistoja sellaisista Euroopan paikoista, joihin haluaisit ehkä mennä. Tämäntyyppiset vintage-julisteet eivät ainoastaan näytä kiehtovilta ja tyylikkäitä, vaan ne myös viestivät globaalista tyylitajustasi ja mieltymyksestäsi matkustamiseen.
Tuotetiedot