Kuviot

Tyyli on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon sisustettaessa tilaa, sillä se ei ilmaise ainoastaan estetiikkaa, jota pyrit luomaan, vaan se heijastaa myös luonnettLue lisääasi ja tunnelmaa, jonka yrität luoda. Kuviojulisteet ovat yksi parhaista välineistä kodin, toimiston tai minkä tahansa muun henkilökohtaisen tilan onnistuneeseen sisustamiseen. tilan. Photowallin erinomainen valikoima huippulaadukkaita kuviojulisteita on kätevästi järjestetty eri kategorioihin, joten voit selata motiiveja sen mukaan, mitä etsit. 3d, ruutukuvio, ympyrät ja pisteet, Kukkakuviot, Geometriset, Ruudukot, Mosaiikki, Esineet, Tilkkutäkit, Toistuvat kuviot, Spiraalit ja Raidalliset kuviot -julisteet ovat seuraavat kaikki täällä käytettävissänne. Näitä kohteita voidaan myös mukauttaa henkilökohtaisten toiveidesi ja muutostesi mukaan. Täällä on vain joitakin esimerkkejä monista kategorioista ja myös niiden vastaavista huomattavista kuviojulisteista.

Vinkkejä raidalliset julisteet kuviojulisteiden valikoimasta

Ennen kaikkea vältä käyttämästä raidallisia julisteita, joiden värit ovat ristiriidassa keskenään. Raidat ovat jo itsessään tarpeeksi graafisia luodakseen vaikutuksen, joten on tärkeää käyttää värejä, jotka ovat joko vastakkaisia tai kuuluvat samaan väriryhmään, riippuen siitä, miten riippuen siitä, millaista ilmettä tavoittelet. Ristiriitaiset värit raidallisissa julisteissa saavat tilan näyttämään sekavalta ja hajamieliseltä. eikä niinkään graafiselta ja näyttävältä. Erittäin huomionarvoista on myös varmistaa, että raitoja vastapainona on vähemmän kiireinen muotoilu. elementtejä kodissasi, toimistossasi tai missä tahansa muussa tilassa, jonka olet päättänyt remontoida tai suunnitella uudelleen. Esimerkiksi jos sinulla on raidallinen juliste, kiinteät huonekalut ovat luultavasti paras tapa valita. Yksi tärkeimmistä huomioon otettavista tekijöistä, kun raidallisia julisteita käytettäessä on huoneen koko. Mitä suurempi huone on, sitä leveämpiä raitojen tulisi olla. Sekoittamalla leveät ja ohuita vaakasuoria raidallisia julisteita toimii myös erittäin hyvin oleskelu- ja lastenhuoneissa, koska ne luovat hyvin leikkisä ilme. Watercolor Stripes on hieno kohde tästä käsitteestä, joka voisi ilahduttaa ja piristää mitä tahansa huonetta.

Ruutujulisteet tasapainottajana

Grids-julisteiden kauneus on siinä, että ne ovat johdonmukaisia ja tasaisia asioita, joten kun parina on symmetrinen asettelun kanssa, on paljon helpompi arvioida, kumpi puoli suunnittelustasi on ylivoimainen. Vaikka jos muut koristeelliset osat ovat melko voimakkaita ja niitä voisi helposti pitää ylivoimaisina, siististi linjattu ja täydellisen tyylikkäät ruudukkoposterit pitävät sen siistinä, eivät sotkuisena ja tasoittavat visuaalista painoa ja kiinnostavuutta. Käyttämällä vaikuttavaa grids-julistetta sisustuksen perustana, voit kiinnittää huomiota tiettyihin tai pois tietyistä muihin elementteihin. Ota vaikkapa Grids-julisteiden valikoimasta esimerkiksi Gold Frames, joka on näkyvästi upea mutta samalla myös samalla selkeä ja tahraton motiivi, joka tasapainottaa tilasi muita koristeita värien, tyylikkyyden ja tyylikkyyden suhteen. visuaalinen tasapaino.

Miten käyttää geometrisia julisteita kuviojulisteiden valikoimasta

Miten käyttää geometrisia julisteita kuviojulisteiden valikoimasta. Sen lisäksi, että kuviojulisteet tuovat huoneeseesi piristystä, ne voivat luoda tietynlaisen tunnelman. Oletko koskaan huomannut, miten sinusta tuntuu, kun näet tietyn muodon? Erilaiset muodot, riippuen siitä, missä ympäristössä ne ovat, voivat sanella jonkinlaisen tunteen tai ainakin reaktion. On kuitenkin oltava varovainen, kun tätä ilmiötä hyödynnetään, kun käytetään kuviojulisteita, joissa on geometrisia julisteita. Liian monta muotoa tai liikaa yhtä muotoa voi antaa korkean energian tunnelman ja jonkinlaisen kiihkeän särmikkyyden, mutta se voi myös laukaista epämääräisiä ärsytyksen tunteita. Geometristen julisteiden vaikutus on hienovarainen, joskus jopa tiedostamaton, mutta se on ehdottomasti olemassa. Psykologit ovat jo pitkään todenneet, että geometrisilla muodoilla on tai ne pyrkivät löytämään paikkansa mielen- ja tunnemaailmassamme. Siksi niitä käytetään paljon persoonallisuustesteissä, toinen mielenkiintoinen trivia, joka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset geometrisia julisteita kuvioista. julisteiden valikoimasta. Yksinkertaistaen, muodot laitat kodin sisustukseen, geometristen julisteiden muodossa, pitäisi luoda haluamasi tunnelmat.
Tuotetiedot