Esineet

Sisätilojen sisustamisessa on tärkeää, että sinulla on keskeinen teema tai yhteinen elementti. Keskittymällä yhteen asiaan voi saada aikaan hienon keskipisteen, mutta paradoksaalisestLue lisääi myös korostaa tilan muita sisustuselementtejä. Photowallin erinomaisilla ja laadukkailla taide- ja design-luokan esinejulisteilla sinulla on tämä painopiste ja työkalu käytettävissänne. Taiteessa esillä olevat arkiset esineet ja materiaalit ovat nykyaikainen vastaus vuosisatoja vanhaan käytäntöön, minkä nämä esinejulisteet tekevät tyylikkäästi, valtavan monipuolisesti ja ainutlaatuisilla malleilla. Etsitpä sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tilojesi kaunistamista tai elvyttämistä, et voi mennä pieleen näiden motiivien kanssa. Esinejulisteet antavat sinulle myös mahdollisuuden pyytää omia muutoksia, jotta ne sopisivat tai olisivat ristiriidassa olemassa olevan estetiikan, värimaailman ja yleisen suunnittelun kanssa.

Objektijulisteiden asettaminen perspektiiviin

Yli sata vuotta sitten polkupyörän pyörä vei taidetta eteenpäin suuntaan, jota ei ollut koskaan aiemmin tutkittu. Tämä kyseinen polkupyörä oli Marcel Duchamp -nimisen taiteilijan valmis taideteos, joka oli esillä New Yorkissa vuonna 1916 järjestetyssä näyttelyssä. Duchamp käytti muunneltuja ja taideteoksiksi koottuja esineitä ja haastoi taiteen ja taiteellisen toiminnan merkityksen. Kuten tulet näkemään, tämän radikaalin liikkeen jäänteet ovat hyvin näkyvissä esinejulisteiden valikoimassamme. Nämä erityiset taiteelliset toimet painottivat taideteoksen taustalla olevaa konseptia eikä niinkään sen materiaaleja, joista se oli tehty. Juuri tämä ajatus herättää edelleen samantyyppisiä kiistoja ja keskustelua, joita Duchamp etsi käyttäessään alun perin arkisia esineitä. Mikä määrittelee taiteen, sen luomisen ja tekijyyden, kun kyseessä on valmistettu, löydetty esine? Joihinkin näistä kysymyksistä voi saada vastauksen tai pikemminkin tulkinnan omalla tavallaan, kun hankkii itselleen Photowallin esinejulisteen. Valitse esimerkiksi Vintage-astiat ja katso, kuinka kotisi tai toimistosi muuttuu välittömästi joksikin paljon mielenkiintoisemmaksi. Nämä esinejulisteet antavat alueellesi charmia ja tyyliä upeiden yksityiskohtien ja upeiden värien ansiosta.

Erilaiset lyönnit eri ihmisille

Esineet ovat usein kiehtovia sekä itsessään että sen suhteen, mitä ne lisäävät tilan yleisilmeeseen. Kuten muillakin viime vuosisatojen taidesuuntauksilla, myös esineiden käyttämisellä taiteessa on erilaisia muotoja ja tulkintoja. Esinejulisteissa on oma monimuotoisuus, ja kuvat vaihtelevat tosielämän valokuvista, jotka ovat niin yksityiskohtaisia ja monimutkaisia, että voit melkein tuntea ne koskettamalla motiivia, taideteoksiin, jotka ovat niin ainutlaatuisia ja tyylikkäitä, että huomaat tuijottavasi niitä hyvin pitkään. Siinä missä esimerkiksi edellä mainittu Duchamp käytti itse esinettä, muut taiteilijat pyrkivät käyttämään sitä jalostetummassa mielessä, kuten esimerkiksi kuuluisa Andy Warhol, joka käytti mallinaan jotain Brillon saippuakotelon kaltaista, mutta loi sen uudelleen valtavassa mittakaavassa, tai Roy Lichtenstein ja hänen kuuluisat sarjakuvamaalauksensa. Tämä kontrasti näkyy esimerkiksi teoksissa Oil & Vinegar ja Retro Kitchen III, jotka molemmat ovat upeita esinejulisteita omana itsenään, mutta kuitenkin erilaisia toteutukseltaan. Siinä missä Oil & Vinegar on tyylikäs ja monimutkaisesti järjestetty kuva, Retro Kitchen III on kollaasin muotoinen taideteos. Molemmat näistä esinejulisteista saavat minkä tahansa huoneen näyttävämmäksi ja tarjoavat maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen, kiinnostavuuden ja painoarvon.

Muut näytteet esinejulisteista

Tässä nimenomaisessa koosteessa on melkoinen määrä vintage- tai retroaiheisia esinejulisteita. Vintage Airplane Clock on tästä hyvin konkreettinen esimerkki, ihastuttavan viehättävä kuva, joka ei näyttäisi sopimattomalta missään asunnossa tai jopa työpaikalla. Jos tavoittelet modernimpaa tunnelmaa, ehkä Let it Rain voi tehdä tepposet. Tämä esinejuliste saa tilan heräämään eloon, sillä kuvassa on aitoa liikettä, ja oranssi väri tuo elinvoimaisuudellaan lisää eloa. Kuvittele tämä esinejuliste olohuoneeseesi tai toimiston kokoushuoneeseen, se olisi varmasti hieno keskipiste ja synnyttäisi keskustelua kaikkien sitä katsovien keskuudessa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.