Viihde

Olitpa sitten elokuvafanaatikko, musiikin ystävä tai vain taiteen ystävä, löydät varmasti jotain, mikä kutittaa mielesi massiivisesta viihdejulisteiden valikoimastamme. Valtava kokoelLue lisäämamme sisältää kuvia elokuvista, televisiosta, musiikista, esittävistä taiteista ja monista muista aiheista. Se on ehdottomasti yksi paremmista tavoista tehdä luova kannanotto ja sosiaalinen kommentti kotiisi tai jopa toimistotilaasi. Nämä ainutlaatuiset ja inspiroivat viihdejulisteet ovat lahjakkaiden valokuvaajien ja suunnittelijoiden eri puolilta maailmaa tekemiä, ja ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden muokata ympäristöäsi persoonalliseksi hahmoilla, kohtauksilla ja lauluilla, jotka ovat muokanneet elämääsi, inspiroineet muutokseen ja vaikuttaneet ympärilläsi oleviin ihmisiin.

Viihdejulisteiden klassikot

Ei ole väliä, onko idolisi Audrey Hepburn, Bob Marley tai vaikkapa Oprah Winfrey, Photowallin viihdejulisteiden valikoimasta löydät kaikki klassikot ja paljon muuta. Vintage-muotokuvia sekä vanhoja elokuvakohtauksia, alkuperäistä julistetaidetta ja abstrakteja maalauksia maailman kuuluisimmista miehistä ja naisista, kaikki joko täysvärisinä tai mustavalkoisina, taiteellinen paratiisimme tarjoaa kaikki koristetarpeesi. Anna tilallesi aikansa elänyt tunnelma näillä uskomattomilla viihdejulisteilla. Poor Slob without a Name ei ehkä kuulosta kaikkein osuvimmalta esimerkiltä, mutta tämä mustavalkoinen otos ikuisesta luokan symbolista, Audrey Hepburnista, pitelemässä kissaa elokuvasta Aamiainen Tiffanylla on loistava nostalgiapainotteinen, mutta se myös säteilee tilaan hienostuneisuutta ja eleganssia. Vielä selvempi esimerkki viihdejulisteiden klassikosta on elokuvajuliste Lawrence of Arabia, ajaton teos, joka ei ainoastaan näytä yhtä historian ikonisimmista elokuvista, vaan myös säteilee tyyliä ja sitä pientä ekstraa, jota jokainen huone tarvitsee.

Musikaaliset viihdejulisteet

Sanoista tehtyjä kitaroita, nuotinnoksista tehtyjä karttoja, kuvituksia suosikkisoittimistasi; mitä tahansa, meillä on sitä viihdejulisteissamme. Mikä tahansa musiikkigenre saa sinut laulamaan tai tanssimaan, valikoimastamme löytyy jotain sinulle sopivaa. Legendaaristen musiikkiesiintyjien ikoniset kuvat sekä musiikin taiteelliset tulkinnat voivat todella lisätä huoneen visuaalista painoarvoa. Is this Love sisältää mielenkiintoisen taiteellisen tulkinnan suuresta Bob Marleysta, miehestä, joka toi reggaen maailmalle, hyvin keskeisestä hahmosta musiikkielämässä, ja siksi se on korostettu täällä viihdejulisteiden valikoimassa.

Viihdejulisteiden esitystaide

2Tanssi on joskus hyvin aliarvostettu taiteellisen ilmaisun muoto. Viihdejulisteissamme korostetaan tätä alaluokkaa motiiveilla, jotka ovat paitsi intensiivisen yksityiskohtaisia, myös, kuten aina, ensiluokkaisen laadukkaita. Ballerinat ovat hyvin edustettuina, ja esillä on näyttäviä teoksia, kuten Dusky Arabesque, jossa tanssijan silmiinpistävä poseeraus on toteutettu dramaattisesti taideteoksena. 1960-luvun Dance Scene voi olla myös hauska lisäys, jos etsit groovaavamman muodin viihdejulisteita.

Espäivitä lapsuuden unelmasi viihdejulisteiden avulla

Tee makuuhuoneestasi, olohuoneestasi tai jopa kylpyhuoneestasi kohtaus suosikkielokuvastasi tai elävän kokoinen levynkansi, aivan kuten olet aina halunnut pienestä pitäen. Valtava valikoima viihdejulisteita antaa sinulle valinnanvapauden. Koristele tilasi lapsuutesi sankarin esiintymisellä jostain tietystä elokuvasta tai bändillä, jonka jäseneksi olet aina halunnut, sillä se on loistava keskustelunaihe vieraille ja tuo esiin osan persoonallisuuttasi. Jos haluat jotain hienovaraisempaa, tarjolla on runsaasti viehättäviä painatuksia ja innovatiivisia maalauksia pehmeissä värisävyissä, jotka ovat saatavilla viihdejulisteina ja jotka ovat loistavia koristeita ja tuovat huoneeseesi jotain intiimiä.
Tuotetiedot