Surrealismi

Surrealismi on yksi monimutkaisimmista ja haastavimmista, mutta loppujen lopuksi hyvin palkitsevista ja merkityksellisistä taidemuodoista. Photowallilla on erinomaisesti koottu valikoLue lisääima surrealismijulisteita, jotka ilahduttavat paitsi visuaalisia aisteja, myös myös sinun ja niiden, jotka katsovat sisustustasi, syvempää, taustalla olevaa psyykeä. Näiden kuvien paradoksi on että ne saattavat tuntua joillekin mahdottomilta ymmärtää, mikä tekee niistä entistäkin monipuolisempia, kun kyse on uudistamisesta... kodin, toimiston tai minkä tahansa muun tilan uudistamisessa. Surrealistiset julisteet ovat niin selväpiirteisiä, että niistä voi tehdä täydellisen keskipisteen sisustukseen. huoneeseesi sekä luoda valtavan visuaalisen painoarvon ja kiinnostavuuden. Näiden motiivien näkyvyys tasapainottaa kaikki muut suunnitteluelementit ja värimaailmat ympärillä.

Surrealististen julisteiden merkitys

Surrealismi käyttää taiteessa usein unenomaisia kuvia näyttääkseen meille mielemme sisäistä toimintaa. Meillä kaikilla on ollut ja kokeneet unen, jossa olemme lentäneet tai pudonneet. Surrealistit käyttävät tällaisia kuvia taiteessaan, jotta he voivat luodakseen vaistomaisia merkityksiä ja mielikuvia, joita katsoja ja jopa he itse eivät tarvitse rationaalista ajattelua. ymmärtää. Surrealistiset julisteet eivät ainoastaan tee seinästä jännittävää ja mielenkiintoista sisustusta, vaan se myös kannustaa ihmisiä vapauttamaan alitajuisia ajatuksiaan ja ilmaisujaan. Tämä erityinen teema ja sisustustyyppi on vahva ja kiehtova heijastus omasta persoonallisuudestasi ja luonteestasi. Vielä enemmän vetovoimaa tuovat surrealismijulisteiden lisäämistä tilassasi, tämä taidemuoto käsittää myös psykoanalyyttisen ajatuksen tiedostamattomista haluista tai asioita, joita haluamme, mutta emme vielä tiedä haluavamme. Tämä kuulostaa täydelliseltä ihmisille, jotka eivät ole vielä päättäneet, miten kaunistaa asuin-, yritys- tai virkistyshuoneensa ja etsivät sitä erityistä ainesosaa. Katso kauempaa, Photowallin surrealismijulisteet ovat sitä, mitä olet etsinyt koko ajan.

Surrealismin lyhyt historia

Tämä taidemuoto sai alkunsa filosofisena liikkeenä, joka totesi, että ainoa todellinen tapa löytää totuus tästä maailmasta on oli alitajunnan ja sen unien kautta, eikä pelkän loogisen ajattelun kautta. Vaikka jotkut saattavat ajatella että surrealismi itsessään on vain yksi taidemuoto, se oli ja on edelleen itse asiassa kulttuurikampanja, joka ilmaisi vain taiteen, kirjallisuuden ja joissakin tapauksissa jopa politiikan kautta. Näet nämä ajatukset myös surrealismissamme julisteiden joukossa. Palatakseni käsillä olevaan aiheeseen, liike sai alkunsa 1920-luvun puolivälissä Ranskassa ja syntyi aikaisemmasta liikkeestä nimeltä dadaismi Sveitsistä. Tämän vakaumuksen taiteilijat, joita kutsutaan dadaisteiksi, omaksuivat kaaoksen ja irrationaalista. Myöhemmin surrealistit keskittyivät näihin asetettuihin ajatuksiin kaaoksesta ja irrationaalisista haluista pyrkiessään kaivamaan syvältä tiedostamattomaan mieleen löytääkseen inspiraatiota poliittiseen ja taiteelliseen luovuuteen. He uskoivat, että tämä hylkääminen liiallisen rationaalisen ajattelun hylkääminen johtaisi ylivertaisiin ideoihin ja ilmaisuihin, joita huomaat paljon Photowallin näyttelyssä. surrealismijulisteiden valikoimasta.

Surrealismijulisteiden syvempi merkitys

Andre Bretonia pidetään surrealistisen liikkeen johtajana, jolloin hän määritteli surrealismin puhtaaksi tilaksi, jossa mielen tilaksi, jonka avulla joku voi ilmaista ajatuksiaan vapaasti ja ilman rationaalisen ajattelun ja yhteiskunnallisten sääntöjen esteitä. Surrealismi tarkoittaa kirjaimellisesti realismin yläpuolella olemista, mikä tekee siitä niin kiehtovan aiheen surrealismijulisteissa. Nämä ajatuksia herättävät taideteokset pitävät sinut, perheesi tai ystäväsi mukana tuntikausia. Sitten taas, se on surrealismin kauneus sinänsä, sitä ei tarvitse ymmärtää, jotta sitä voisi arvostaa. Kun satut sattumalta eklektiseen arsenaaliimme surrealismijulisteita, saatat raapia päätäsi useita kertoja ja miettiä, mitä tarkalleen ottaen on surrealismi. mistä oikein on kyse. Tämä johtuu siitä, että surrealistiset taiteilijat käyttävät taidetta näyttääkseen mielen sisäisen toiminnan, erityisesti mitä tulee arkaluonteisia aiheita, joita he pitivät usein sorrettuina. Näyttämällä taiteessa kaksi valtavan erilaista kohdetta, voidaan luoda ajatuksia eroista ja sitten suhteuttaa ne yhtäläisyyksiin. Kun ripustat surrealistisia julisteita seinillesi, et ainoastaan tarjoa uskomatonta visuaalista tyyliä, vaan sinulla on myös jotain, joka saa ihmiset ajattelemaan... ja pohtimaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-48 48:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.