Retro

Vanhanaikaisten suunnittelukuvioiden käyttö on suosittu sisustustrendi. Retrojulisteille on ominaista oman aikansa ikonit, elävä grafiikka ja erilaiset, eloisat värit. Tämä suosittu tLue lisääeema ei näy ainoastaan kodeissa vaan myös monissa toimistoissa ja vapaa-ajan tiloissa. Photowallin hienossa retrojulisteiden valikoimassa on kaikki koristelutarpeesi ainutlaatuisilla malleillaan ja mahdollisuudella muokata tai säätää näitä kuvia aina elvytyssuunnitelmiesi mukaisesti koon, värin ja niin edelleen osalta.

Retrojulisteiden suosion selittäminen

Retrojulisteet ylittävät ajan, tyylit ja maut. Retrojulisteet, joilla on tuo selkeä ja mieleenpainuva maku, ovat hyvin hyväksyttyjä ja pidettyjä useimmiten kaikkien ihmisten keskuudessa monista eri maista ja maanosista. Retrojulisteissa keskitytään yleensä tiettyihin aikakausiin tai tiettyihin popkulttuureihin, joissa niiden yksilölliset värisävyt, sävyt, sävyt ja sävyt eivät ole koskaan liian tylsiä tai liian värikkäitä. Koska meillä on taipumus liittää arvoa vanhoihin asioihin, olipa kyse sitten tunteellisuudesta tai nostalgiasta, retrojulisteet ovat oikea sisustusväline. Vaikka tämä käsite auttaa vangitsemaan kaikki, jotka katsovat retrojulisteita, on myös suosittua sovittaa tai sekoittaa se nykyaikaisiin suunnitteluelementteihin. Retrojulisteet tuovat myös ripauksen romantiikkaa asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilaan. Se saa meidät tuntemaan, että elämä oli paljon yksinkertaisempaa, stressittömämpää ja rennompaa, kun olimme lapsuudessamme tai koulussa. Retrojulisteet voivat myös viedä meidät takaisin niihin ihaniin ja ikimuistoisiin päiviin, jolloin elämä oli huolettomampaa.

Retrojulisteiden elementit

Retrojulisteilla on useita lähestymistapoja aiheeseensa ja tiettyjä elementtejä, jotka toistuvat usein. Jotkut haluavat käyttää vanhoja autoja, retrotuotemalleja, vanhanaikaisia valokuvia ja muita vastaavia vanhoja kuvia luodakseen erottuvan klassisen ilmeen. On olemassa useita näitä ratkaisevia elementtejä, jotka edistävät aidosti retrojulisteiden tekemistä. Vintage-väri on yksi tärkeimmistä. Koska täysväritulostus oli aiemmin hyvin kallista, aikoinaan käytettiin pääasiassa kaksivärisiä värejä. Siksi retrojulisteissa saatetaan rajoittaa värien käyttöä, mutta se ei tarkoita, etteikö niissä olisi hyvin värikkäitä ja eloisia kuvia, kuten New York City Experience, funky ja taiteellinen teos, jota voidaan käyttää kotona, toimistossa tai rentoutumisalueella. Yksinkertaiset muodot ovat myös tärkeä osa retrojulisteita. Kun käydään läpi eri kuuluisien aikakausien malleja, selviää myös, miten tällaisia muotoja käytettiin ja käytetään edelleen maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Wallys-niminen retrojuliste on hyvin konkreettinen esimerkki tästä elementistä. Tekstuurin käyttö retrojulisteissa on toinen elementti, joka on tärkeä uudistettaessa. Hienovarainen tekstuurin käyttö taustalla auttaa luomaan visuaalisesti houkuttelevan ja vangitsevan taustan. Vaikka jotkut retrojulisteet tarjoavat kuluneen ilmeen, toisille taas on ominaista julisteen kaltaisempi taide, jossa on hienovaraisia värejä. Fashion News I on tällainen retrojuliste. Upeat lehdet viehättävissä, maanläheisissä sävyissä välittävät tilaan kiinnostavaa tekstuuria.

Retrojulisteiden käyttö

Retrojulisteiden käyttäminen sisustuksessa voi olla myös yritys palauttaa muistoja menneestä. Käytä tätä hyväksesi sekoittamalla ja yhdistelemällä retrojulisteita oikeisiin koristeellisiin lisäosiin, värimaailmaan ja ehkä jopa modernimpiin elementteihin, jotka voisivat olla hyvä vastine nostalgiselle tunnelmalle. Plymouth Savoy with Palms on yksi tätä ajatusta ilmentävä retrojuliste, joka näyttää vanhanaikaiselta, mutta johon on yhdistetty uusi, hienompi tunnelma. Spooks I näyttää myös aivan lapsuudenkodista, mutta on samalla retrojuliste, joka sopii hyvin mihin tahansa moderniin tilaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1