Vintage

Jos olet ihmistyyppi, joka innostuu shabby-chic-huonekaluista ja viettää tuntikausia kirpputoreilla, jos olet sellainen, jonka kodissa on paljon retrokoristeita ja maalauksia kauan siLue lisäätten menneeltä ja unohdetulta aikakaudelta, tai jos sinulla on syvä kiintymys vanhaan koulukuntaan, tämä on ihanteellinen paikka sinulle. Erinomaiset vintage-julisteemme tarjoavat pakoreitin menneisiin aikoihin, jolloin voit omaksua historian ja kaikki sen romanttiset vivahteet ja pysyä samalla tiukasti nykyhetkessä kaikkine nykyaikaisine mukavuuksineen. Vintage-julisteet ovat hyvin edustettuina, ja räätälöintimahdollisuutemme antaa sinulle mahdollisuuden leikkiä eri motiiveilla ja antaa tilallesi mieleenpainuvan tunnelman.

Vintage-julisteiden mielenkiintoiset luokittelut

Ensiluokkaiset vintage-julisteemme ilahduttavat sinua varmasti viehätyksellään ja omituisuudellaan ja muuttavat huoneesi hetkessä ikimuistoiseksi vierailupaikaksi ja loistavaksi keskustelun herättäjäksi seurueesi keskuudessa. Valikoima ulottuu vintage-eläimistä vintage-typografiaan ja kaikkeen siltä väliltä, joten tilaa on varmasti kaikenlaiseen sisustukseen ja kaikkiin kuviteltavissa oleviin tyyleihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus personoida kaikki nämä esineet tärkeimpään sisustusperiaatteeseesi sopiviksi. Selaa jättimäistä vintage-julisteiden valikoimaamme löytääksesi ne, jotka saavat sydämesi sykkimään menneelle ajalle.

Vintage art & design -julisteet

Vintage-julisteiden erittäin mukaansatempaava taso tarjoaa sinulle viehättäviä, mutta jännittäviä taideteosten toistoja. Tarjolla on karttoja ja julisteita, jotka herättävät vakavasti huomiota ja ovat varmasti hitti kävijöiden keskuudessa. Vintage-julisteet sopivat varmasti loistavasti kotiin, mutta myös toimistoon, ja niissä korostetaan hillittyjä värejä, mutta huoneen energisyyttä ei kuitenkaan heikennetä. Loistava esimerkki tästä on Travel Amour, ihastuttava arkki, jossa on pehmeät värit mutta erottuva muotoilu, joka antaa tilallesi raikkaan tuulahduksen ja tuulahduksen hienostuneisuutta, sillä näissä vintage-julisteissa näkyvät merkittävät maamerkit kaikessa komeudessaan.

Matkaa ajassa vintagejulisteiden avulla

Voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että haluaisimme kokeilla aikamatkailua ainakin kerran. Menneissä ajoissa on jotain, mikä on aina kiehtonut ihmisluontoa, koska emme voi tietää, minne olemme menossa, jos emme tiedä, missä olemme olleet. Laadukkaat ja erinomaisen yksityiskohtaiset vintage-julisteemme antavat sinulle mahdollisuuden kurkistaa menneisyyteen vintage-kaupungit ja -paikat sekä vintage-kartat ja -liput -kategorioissa. Yksi niistä on Creation vuodelta 1889, joka kuvaa Eiffel-tornia ja vie silmäsi välittömästi vuosisadan taakse. Nämä vanhanaikaiset kuvitukset herättävät sinussa tunteita ja herättävät reaktion vieraissasi, mikä on taattu käytännössä jokaisen vintage-julisteiden kohteen kohdalla.

Kuljetusalan vintage-julisteet

Toinen kiehtova vintagejulisteiden sarja liittyy kuljetukseen ja liikkumiseen. Nämä ovat upeita kuvauksia ajasta kuluneista lentokoneista, laivoista, autoista, moottoripyöristä ja niin monista muista. Älä erehdy, edellä mainitut eivät ole vain menneisyyden harrastajille, vaan ne sopivat myös nykyajan sisustusmuotiin. Koska nämä vintage-julisteet eivät ole vain valokuvia, vaan myös harvinaisia öljyvärimaalauksia, retrojulisteita ja kauniita taideteoksia, voit sisällyttää ne sujuvasti siihen visuaaliseen painoarvoon, jonka yrität saavuttaa kotisi tai toimistosi kaunistamisessa.

Ihminen henkilö

Vintage-julisteiden arsenaaliimme sijoitamme valokeilaan myös entisaikojen ikonit. Tässä osiossa ovat esillä sellaiset merkkihenkilöt kuin Audrey Hepburn, Ingrid Bergman ja Marilyn Monroe. Erityisen upea on Aud 1960, joka on toteutettu ankaralla mustavalkoisella värillä korostaen neiti Hepburnin kaunista hienostuneisuutta. Kuvat tästä Hollywoodin aatelista ovat varmasti hitti melkein missä tahansa, sillä hän on ensiluokkaisten vintage-julisteidemme tavoin ajaton.
Tuotetiedot