Asetelma

Me kaikki altistumme monenlaiselle stressille jokapäiväisessä elämässämme. Siksi on tärkeää palata kotiin johonkin, joka antaa meille tyyneyttä ja rauhaa. Asetelmajulisteet ovat täydeLue lisäällinen väline juuri tähän taipumukseen. Kukat, ruoka, kirjat, instrumentit ja monet muut elottomat esineet voivat olla keskeisenä teemana näissä asetelmajulisteissa. Vaikka useimmat meistä saattaisivat ajatella, että nämä ovat vain tavallisia vanhoja esineitä, joita käytetään mukavuussyistä, niissä on usein tietynlaista kauneutta. Oikealla suunnittelulla kauneutta voi löytyä jopa kaikkein tavallisimmista asioista. Still life -maalaukset ja siten myös still life -julisteet ovat tapa ilmaista tai kertoa jotain tästä tai näistä esineistä. Se voi olla jotain, mitä yhteiskunta ei ole vielä nähnyt, tai vain yksinkertaisesti sitä, mitä taiteilija tuntee kyseistä kohdetta kohtaan. Tämäntyyppisen taiteen innoittamat asetelmajulisteet ovat loistava tapa koristella sisätilojamme ja samalla kertoa sinulle, perheellesi, ystävillesi tai muulle seurueellesi jotakin elottomasta esineestä. Kaikkia näitä motiiveja voidaan sovittaa värimaailmaan ja muihin sisustuselementteihin.

Luonnon lumoava vaikutus tiloihisi

Maalauksia käytetään yleisesti luonteen ja maun visuaalisena näyttönä asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloissasi. On olemassa maalauksia, joissa on taiteilijan mielikuvituksestaan luomia henkilöitä, maisemakuvia todella upeista paikoista ja taideteoksia, joissa on elottomia asioita, joita maalari käyttää välittääkseen syvemmän, taustalla olevan merkityksen tai viestin. Photowallilla on paljon vaihtoehtoja, joista voit valita, mutta tässä osiossa korostamme asetelmajulisteita. Vaikka kasvit ja kukat ovat teknisesti ottaen eläviä olentoja, ne ovat yksi suosituimmista aiheista, kun on kyse asetelmamaalauksista. Photowallin asetelmajulisteiden kokoelmassa on laaja valikoima vaihtoehtoja, ja kaikki ne ovat aivan ehdottoman kauniita ja sopivat täydellisesti lähes mihin tahansa sisustukseen. Henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippuen voit valita yhden tai useamman näistä ja tuoda ratkaisevan tärkeän ripauksen luontoa kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jota haluat elvyttää. Flemish Fantasy on White on ihanteellinen esimerkki tästä, upea maalaus still-julisteen muodossa, joka voi todella muuttaa esteettistä ja samalla antaa luontoäidille alustan huoneessasi.

Taulujulisteiden käyttäminen uuden näkökulman saamiseksi

Still life -julisteet voivat näyttää meille asioita uudessa valossa, olipa tavallinen esine ympärillämme mikä tahansa nimenomaan. Sinun tarvitsee vain järjestää ne sen mukaisesti, vastaamaan edellä mainittuja värimaailmoja ja sisustuselementtejä asuin-, työ- tai virkistysalueellasi. Still life -julisteet eivät ole vain kauniita katsella niiden hämmästyttävien mallien vuoksi, vaan myös siksi, että monimutkaiset yksityiskohdat saavat meidät keskustelemaan kuvasta syvällisemmin ja siten luomaan vuoropuhelun, jossa on enemmän merkitystä ja arvoa. Muunna seinäsi joksikin merkittävämmäksi hankkimalla yksi näistä asetelmajulisteista. Voit kokeilla Elementsin kaltaista teosta, joka on asetelmajuliste, jossa on shottilaseja mustalla pohjalla. Tämä saattaa kuulostaa melko yksinkertaiselta, kunnes huomaat, että jokainen näistä laseista sisältää symbolin neljästä elementistä, nimittäin maasta, tulesta, vedestä ja tuulesta. Se ei ole vain tyylikäs vaan myös taattu keskustelunaiheuttaja. Voit mennä vielä enemmän retrohenkiseksi ja antiikkiseksi asetelmajulisteella, kuten Still Life with Violin and Clock, joka on kauniisti toteutettu maalaus, joka saa sinut tuntemaan itsesi heti renessanssimieheksi tai -naiseksi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.