Ihmiset

Meillä kaikilla on hahmoja, hahmoja tai idoleita, joita ihailemme. Niiden ei välttämättä tarvitse olla kuuluisia ihmisiä, mutta haluamme varmasti pitää jäänteen tästä ihailusta lähellLue lisäää muistuttaaksemme meitä siitä, miksi nämä henkilöt ylipäätään inspiroivat meitä. People-julisteissa otetaan tämä tunne huomioon ja tarjotaan sinulle laaja valikoima ikonisia kuvia historiasta tunnetuista ihmisistä ja nykyaikaisista idoleista. Laadukkaissa, räätälöitävissä People-julisteissamme on julkkiksia, kuuluisien maalausten henkilöitä, urheilusankareita ja jopa nimettömiä, jokapäiväisiä ihmisiä. Nämä ihastuttavat kuvat voivat olla virkistävä lisä kodin tai toimiston sisustukseen. Kuten aina, voit muokata näitä motiiveja niin, että ne sopivat yleiseen estetiikkaan, sisustukseen ja värimaailmaan tilassa, jota haluat koristaa.

Ihmisten julisteiden luokat

Ihmisjulisteiden kokoelmamme tarjoaa realistisia valokuvia, taiteellisia muotokuvia ja abstraktimpia esityksiä kuuluisista ihmisistä, mutta myös jokapäiväisissä tilanteissa olevista ihmisistä kaikilta elämänaloilta. Ihmisjulisteissa on kolme alaluokkaa, jotka on jaettu kuuluisiin ihmisiin, muotokuviin ja urheilijoihin. Lyhyen esimakua antaakseni, joihinkin kuvattuihin julkkiksiin kuuluvat Rita Hayworth, Marlon Brando, Brigitte Bardot, Freddie Mercury ja monet, monet muut. Näitä henkilöjulisteita on saatavana sekä tavanomaisissa tyyleissä että luovina tulkintoina. Ihmisjulisteiden tarkoituksena on juhlistaa heidän elämänsä lisäksi myös heidän taidettaan, kuten elokuvia, musiikkia ja urheilusuorituksiaan. Näin suuren valikoiman ansiosta sinun on vaikea olla löytämättä yhtä tai useampaa kuvaa, joka sopii täydellisesti asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilaan.

Muista nimi

Photowall on tehnyt valinnan entistäkin helpommaksi, kenellä haluat kaunistaa seiniäsi, järjestämällä Famous People -kuvat vielä pariin alaluokkaan. Voit valita näyttelijöiden ja näyttelijättärien, ohjaajien, musiikkiartistien ja urheilijapersoonallisuuksien joukosta. Valikoimassa on paljon upeita mustavalkoisia muotokuvia Hollywoodin ja muiden maiden suosituista henkilöistä. The Godfather - Don Vito Corleone on yksi tällainen ikoninen henkilöjuliste, joka esittää rakastettua Marlon Brandoa hänen kaikkein merkittävimmässä roolissaan Corleonen perheen päämiehenä ajattomassa klassikkoelokuvassa The Godfather. Entäpä urheilullisen kyvykkyyden suhteen legenda, kuten kaikkien aikojen suurimmaksi itseään tituleeraava Muhammad Ali? Esimerkiksi Muhammad Ali vs. Sonny Liston, joka on yksi parhaista urheilukuvista ympäri maailmaa ja jossa Muhammad Ali kohoaa vastustajansa yläpuolelle voitettuaan tämän kuuluisassa tappelussa, jota miljoonat ihmiset seurasivat. Nämä ihmisten julisteet eivät ainoastaan valaise huonettasi, vaan tuovat sisustukseesi sekä historiaa että taiteellista arvoa.

Musiikkia ihmisissä -julisteet

Muusikoilla on myös tapana olla suuri rooli ihmisten elämässä, sillä musiikki on portti sieluun, tai niin ainakin sanotaan. Tarjolla on yksinkertaisia muotokuvia julkkiksista, kuten Frank Sinatrasta tai The Beatlesista, mutta myös oudompaa menoa, kuten edesmenneen Amy Winehousen julisteet, jotka on tässä esitetty dramaattisesti mutta taiteellisesti. Tarjolla on lukuisia albumimaisia kansia ja kuvia, jotka voivat olla täydellinen lisävaruste olohuoneessasi ja osoittaa arvostustasi näitä upeita taiteilijoita ja kaikkea sitä kohtaan, mitä he ovat tehneet musiikkiteollisuudelle. Tämäntyyppiset ihmisten julisteet eivät ainoastaan tee visuaalista vaikutusta, vaan myös stimuloivat aivoja muistamaan heidän musiikkinsa, joka elää ikuisesti.

Muotokuvat

Kuten jo todettiin, ihmisjulisteet tarjoavat jotain myös taiteen ystäville, sillä ne antavat alustan taiteilijoille, kuten Edouard Manet'lle, Leonardo da Vincille, Gustav Klimtille ja niin edelleen. Monet heidän tunnetuimmista muotokuvistaan ovat esillä tässä ihmisten julisteiden luokassa. Voit koristella seinäsi näillä hämmästyttävillä taideteoksilla, valitsitpa sitten kodin tai toimiston, saat taatusti maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen näillä ihmisjulisteilla.
Tuotetiedot