Kanavat

Jos haluat seinäkoristeen, joka aina inspiroi mieltäsi ja saa sinut ajattelemaan miellyttäviä asioita elämässä, kuten kuutamo kävelyretkiä tai romanttisia laivamatkoja, olet tullut oiLue lisääkeaan paikkaan. Photowallin erinomainen ja laadukas valikoima kanavien kankaankuvatulosteita tarjoaa upean ikkunan niihin luoviin tapoihin, joilla kaupungit ovat omaksuneet ei-perinteisen maansa. Kanavat-kangastulosteissa näkyvät monet hienot ja historialliset kaupungit, kuten Venetsia, Amsterdam ja muut. Näissä motiiveissa on värikkäitä veneitä ja viehättäviä rakennuksia, jotka auttavat sinua nauttimaan mukavista muistoista tai suunnittelemaan tulevia retkiä. Kanavat-kangastulosteet eri väreissä ja eri vuodenaikoja esittävinä tekevät upean sisustuksen, olipa tila sitten asuin-, virkistys- tai yritystila.

Kanavien kankaankuvapainatusten perustiedot

Yleisimmässä muodossaan kanava on yksinkertaisesti ihmisen tekemä vesiväylä, jonka kautta veneet ja laivat voivat kulkea vesistöstä toiseen. Niitä käytetään myös veden kuljettamiseen kasteluun ja muuhun ihmisen käyttöön. Kuten näet kanavien kankaista tehdyissä kankaankuvituksissa, kanavilla on tehokkaampien kuljetusmuotojen tulosta huolimatta edelleen tärkeä rooli kuljetuskanavina ja maailmanlaajuisen kaupankäynnin edistäjinä. Kanavia on periaatteessa kahdenlaisia: vesiväyliä ja vesijohtoja. Vesiväylät ovat vesistön kulkukelpoisia osia, ja ne voivat sijaita lahdella tai avomerellä, yhdistää kaksi tai useampia vesistöjä tai jopa muodostaa verkostoja kaupungin sisällä. Tämä on kanavien kankaiden kankaankuvapainatusten pääaihe. Vesijohtoja käytetään yksinomaan juomaveden, maatalouden ja vesivoiman kuljetukseen.

Veden kaupunki

Nykyaikana voimme helposti kuvitella Venetsian kaltaisen kaupungin, koska olemme tottuneet sen olemassaoloon ja koska meillä on tekniikka, jolla voimme rakentaa infrastruktuurin sellaista paikkaa varten. Sen varhaisimpina päivinä kukaan ei kuitenkaan olisi osannut ennustaa, että itse ajatus voisi ja toimisi. Nykyisin niin kutsutut venetsialaiset olivat haasteeseensa valmiita ja selvästikin voittivat itselleen asettamansa haasteet, mikä on myös osoitus paitsi kaupungin historiasta ja luonteesta myös siitä, että Venetsia syntyi aikana, jolloin Italia oli kerman kärkeä. Vilkaisepa kanavien kankaanpainatusta nimeltä "Bricks and Water Alleys in Venice", jossa näet kulumisen, mutta voit myös tuntea tämän paikan vahvan yhteyden ja hengen. Huolimatta siitä, että historioitsijat eivät tiedä kaupungin virallista perustamispäivämäärää, varmaa on, että suota ympäröivä Venetsian laguuni on ollut asuttu jo roomalaisajoista lähtien! Keskiajalla Venetsia alkoi kasvaa tärkeäksi satamakaupungiksi Adrianmeren rannalla, joka kukoisti silkki- ja maustekaupalla. Venetsiasta tuli todellinen taidekaupunki Euroopan kartalla ja mantereen kulttuurin keskus, mikä näkyy yhä kanavilla tehdyissä kankaankuvissa, kuten "Basilica Santa Maria della Salute in Venice".

Amsterdam kanaaleissa -kangastulosteet

Vaikka Venetsia on ehdottomasti maailman tunnetuin kanaalikaupunki, Amsterdamissa on yli 165 kanaalia, noin 15 enemmän kuin Venetsiassa. "Romanttinen silta kanavan yli Amsterdamissa" esittelee yhden näistä kanavista upealla tavalla ja antaa sille nostalgisen tunnelman seepiansävyjen ja -värien avulla. On olemassa lukuisia kanavia valaisevia kankaita, kuten "Prinsengracht Canal in Amsterdam", jotka voivat olla ihanteellinen sisustusväline olohuoneessa tai jopa makuuhuoneessa. Tällaiset esineet voivat näyttää yhtä hyvältä kotona kuin toimiston taukotilassa. Anna tiloillesi ne tarvittavat päivitykset Photowallin kanavien kankaiden kankaankuvavedoksilla!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1