Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Tervetuloa Anna Maria Larsson – Photowallin uusi DIY-bloggaaja!

  Toivotammeuuden bloggaajamme Anna María Larssonin tervetulleeksi. Hänkirjoittaa monipuolisestiaina inspiroivista ja hauskoista DIY-projekteista lähtien vuoden trendien etsimiseen. Nyt hän kertoo meille itsestään ja siitä, mikä häntä inspiroi – ja antaa kolme varmaa vinkkiä siitä, kuinka oman luovuuden saa vauhtiin.

  Hei Anna María! Mukavaa, että aloit blogataPhotowallille. Miltä se tuntuu?   
  Todella hauskalta! Olen kiinnittänyt huomioni teihin jo aikaisemmin ja mielestäni teillä on paljon jännittäviä tuotteita, joista pidän. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan niihin vielä tarkemmin ja myös tekemään asioita! Siitä tulee mahtavaa!

  Kerro itsestäsi hieman heille, jotka eivät vielä tunne sinua.
  Olen Anna María Larsson ja olen luovan työn tekijä. Olen ollut näppärä käsistäni niin kauan kuin muistan, rakentanut omia juttuja ja luonut käsilläni. Minusta on kiva keksiä jo olemassa oleville asioille uusia käyttötarkoituksia ja kuvittelen toisinaan olevani MacGyver. Olen koulutukseltani Digital Art Director ja työskennellyt mainos- ja suunnittelutoimistoissa graafisena suunnittelijana, muotoilijana ja art directorina. Vuonna 2017 tulin toiseksi tee-se-itse-projekteja ja kotiremontointia koskevassa Superskaparna-kilpailussa. Pidän workshoppeja sekä lapsille että aikuisille, olen ollut DIY-toimittajana useissa aikakauslehdissä, näkynyt silloin tällöin TV:ssä, viimeksi Dessertmästarnas Jul-ohjelmassa, bloggaan, instagrammaan ja teen YouTube-videoita.

  Mitä työnkuvaasi sisältyy ja mistä aiot meille kirjoittaa?
  Kirjoitan artikkeleita ja luon DIY-projekteja, jotka toivottavasti inspiroivat yhä useampia tekemään itse. Tarkastelen tulevan vuoden trendejä tarkemmin, teen tuotetestejä ja useita erilaisia DIY-projekteja, joita on helppo seurata ja tehdä itse. On hauska pystyä luomaan muutoksia yksinkertaisilla tavoilla ja nähdä tuloksena muodostuvanjotakin uutta.Sen lisäksi pidän käsilläni luomisesta. Sillä on kehoon rauhoittava vaikutus ja se vähentää stressiä.

  Miten aloit blogata? Ja mistä pidät bloggaamisessa eniten?
  Olen blogannut todella monta vuotta. Aluksi päiväkirjamuodossa, kun muutin Piteåån opiskelemaan. Olen vuodesta 2014 jakanut jokseenkin säännöllisesti DIY-projektejani ja mitä olen luonut. Osittain kerätäkseni kaikki luomukseni samaan paikkaan, mutta myös huomattuani, että ihmisiä kiinnosti, kuinka olin projektini tehnyt. Blogista on siten tullut kanavani, jolla jaan vähän kaikenlaista elämästäni, mutta usein luominen on kaiken pohjalla. Koska blogini on osittain päiväkirjablogi, jonka myötä lukija voi seurata arkeani, minulla on laaja, hieno kokoelma muistoja asioista, joita olen tehnyt, nähnyt ja kokenut. On hienoa, että minulla on niin monta muistoa kerättynä yhteen paikkaan.

  Mikä on ikimuistoisin DIY-projektisi?
  Kaikki DIY-projektini, jotka tein Superskaparna-kilpailussa. Luominen rajoitetussa ajassa ja viisi kameraa ympärilläni, kun pitäisi olla luova ja tehdä hienoja juttuja. Se oli todellinen haaste! Olen silti uskomattoman tyytyväinen siitä, että onnistuin tekemään kaikkea mahtavasta kattokruunusta vanhoista leluautoista tehtyyn lamppuun, muovipulloista tehtyyn kaulakoruun, koirankoppiin, sängyn päätylautaan, taittoseinään, muutin kirppislipaston värikkääksi huopa- ja värinäytelmäksi, köysikaulakoruun, juhlakattaukseen ja paljon muuta. Sitä en koskaan unohda. Se oli hauskaa ja todella raskasta!

  Press image TV4/TT

  Mistä haet inspiraatiosi? Mikäsinua inspiroi?
  Haen inspiraatiota kaikkialta. Asioista, joita näen.Uudesta materiaalista tai tekniikasta, jota haluan kokeilla. Muista ihmisistä. Internetissä on niin paljon luovia ihmisiä. Minulle blogit, Instagram ja Pinterest ovat fantastisia inspiraationlähteitä.

  Voisitko antaa kolme parasta vinkkiäsi siihen, kuinka saada luominen käyntiin?

  1. Uskalla! Helppo sanoa, mutta joskus vaikea tehdä. Paras tapa on vain uskaltaa kokeilla jotakin. Hyväksy se, että siitä ei välttämättä tule juuri sellaista kuin ajattelit, mutta opi virheistä.

  2. Minusta on helpompi tyhjän päältä aloittamisen sijaan lähteä jonkin pohjalta.Muuta jotakin, joka sinulle jo on kotonasi. Maalaa uudelleen, muuta sen muotoa, lisää jotakin tai ota jotakin pois. Vanhoista huonekaluista on täydellinen aloittaa.

  3. Jos haluat kokeilla jotakin tekniikkaa tai materiaalia, joka vaikuttaa hauskalta työstää, aloita siitä. Inspiroidu siitä, mitä muut ovat tehneet, kokeile itse, miltä materiaali tuntuu työstää ja lähde rohkeasti leikkimään. Luovuus synnyttää luovuutta, joten uskalla kokeilla!

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.