Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

5 älykästä DIY-ideaa asioista, jotka sinulla jo ovat kotona

On varmasti hieno tunne pystyä luomaan yksinkertaisilla keinoilla tai jopa käyttämään uudelleen kotona olevia asioita? Saat tässä artikkelissa vinkkejä hauskoista, luovista ja yksinkertaisista askarteluista, jotka ovat täydellisiä askarteluja vapaapäivään.

Luo lämmintä syystunnelmaa kierrätetyillä kynttilän jämillä

Aloitamme DIY:llä, joka luo täydellisen kodikkaan tunnelman. Ajattelen kynttilää! Koska onko jotain, joka luo heti enemmän tunnelmaa kuin kynttilä? Voit helposti tehdä kynttilöitä itse, jos sinulla on vanhoja kynttilän jäämiä kotona. Ne sopivat nimittäin täydellisesti uudelleenkäyttöön ja uusien kynttilöiden tekemiseen! Sulata vanhat kynttilät vesihauteessa. Kiinnitä sitten sydänlanka vanhan lasipurkin pohjaan. Purkkeja on helppo etsiä kierrätyksestä tai nappaa purkki heti, kun viimeiset aamiaismarmeladit on otettu siitä. Kaada sulanut steariini puhdistettuun purkkiin ja anna sen jähmettyä. Jos haluat todella upean purkin, voit koristella sen tapettijäämillä. Sido kynttilän ympärille pieni naru luodaksesi hienon ylimääräisen yksityiskohdan. Katso ympärillesi, mitä sinulla on kotona ja anna mielikuvituksesi virrata. Jos sinulla on tuoksuöljyä kotona, voit pudottaa sitä muutaman tipan sulatettuun steariiniin ja sinulla on hetkessä tuoksukynttilä.

Erilaiset vanhat kynttilät voidaan säilyttää ja sekoittaa keskenään. Vaikka kupissa on lämpökynttilän palettua kokonaan jäljellä vain vähän steariinia, voit säilyttää ja kierrättää sen. Pidä kaapissa pussia tai purkkia, johon laitat kaikki steariininpalaset ja tee sitten vain kynttilöitä, kun olet täyttänyt varaston.

Kynttilän jämät, jotka on koristeltu tapetilla "Bramble Hill Vintage"

Tapettivinkkejä kynttilöille: piirrokset, geometrinen, kasvipiirrokset

Erittäin nopea paperiruukku tapettijäämistä

Jos sinulla on kasveja kotona, suosittelen ottamaan niistä pistokkaita silloin tällöin. Se on nimittäin ehdottomasti paras kyläilylahja, jonka tiedän. Joten kun sinut kutsutaan kylään ja haluat jotain symbolista mukaasi, laita vain pistokkaat pieneen, multaa sisältävään ruukkuun. Jotta siitä tulisi todella hieno lahja, voit tehdä paperiruukun helposti vanhasta paperipussista tai tapettijäämistä.Aseta ruukku paperipussin tai tapetin keskelle. Nosta ruukkua ja kiedo se kääreeseensä kevyesti. Kääre voi olla hyvä taittaa muutaman kerran, jotta paperiruukku on tukevampi. Nido yhteen, jotta ruukku pysyy muodossaan. Sido tarvittaessa naru ruukun ympäri tai taita yksi reuna alas.

Tapetti-inspiraatiota ruukkuihin. Unearth - Onyx | Green Marble | Brume - Granite

Luo tapettijäämistä hienoja koruja

Tapeteista ja tehdyt korvakorut 'Kerstin Dark' & 'Botany Banana'

Oletko ajatellut, että tapetti on loistava materiaali korujen tekemiseen? Etkö ole? Se on! Voit luoda kauniita koruja leikkaamalla tapetista erilaisia muotoja. Kuten nämä korvakorut esimerkiksi. Voit tehdä pieniä siistiä reikiä reikäpihdeillä. Jos sinulla ei ole pihtejä, voit käyttää myös ompeluneulaa. Kokoa eri muodot yhteen kiinnittämällä niihin pieni metallirengas. Liimaa korvakoru tiukasti tapetin taakse. Ja jos sinulla ei ole reikiä korvissa, voit tietenkin liimata korvakoruihin myös klipsit. Parasta korvakorussa on se, että se on niin kevyt, että sitä tuskin tuntee. Ei koskaan enää väsyneitä korvanipukoita!

Piristystä tylsään peiliin

Onko sinulla kotona hieman suurempi peili, joka voi tuntua hiukan tylsältä? Jos sinulla on kotona myös tapettijäämiä tai värikästä teippiä, saat nopeasti ja helposti päivitetyn ja persoonallisen peilin! Ja ehkä itse peili kuuluu asioihin, joista et tiennyt, että niitä voi tapetoida kotona?! Jos peilissäsi on puinen runko, se on erittäin helppo tapetoida suosikkitapetillasi. Tee seinä yhteensopivaksi hauskalla tavalla. Ja tiesitkö, että voit käyttää tapettia myös itse peilipinnan koristeluun? Leikkaa hauskoja muotoja tai leikkaa kapeita kaistaleita luodaksesi kuvion. Jos sinulla on useita erilaisia tapettijäämiä, entäpä jos sekoittaisit ne keskenään? Tai tilaa näytekappaleita täältä Photowallista. Jos peili on lastenhuoneessa, voit leikata hauskoja hahmoja, jotka voivat saada itselleen kodin peilistä.Tiesitkö, että voit maalata peilisi myös pienellä määrällä lasiväriä? Jos käytät läpinäkyvää lasiväriä, voit luoda eri väreillä hienoja tehosteita.

Tapettivinkkejä peilin piristämiseen: design-tapetit, pinnat & rakenteet, lastenhuoneeseen

Luo lisähuone sermin avulla

Botany Bamboo - Green

Sermi on trendikäs ja käytännöllinen sisustuksen yksityiskohta, joka on tehnyt todellisen paluun viime aikoina. Se sopii erittäin hyvin huoneen luomiseen huoneisiin. Sermillä voi muuttaa huoneen tunnelmaa suuria muutoksia tekemättä. On myös aika helppoa tehdä oma sermi esimerkiksi vanhoista hyllynpäädyistä. Voit tapetoida ne ja kun kyllästyt tapetteihin, voit saada nopeasti mukavaa vaihtelua vain asettamalla uuden tapetin.

Tapettivinkkejä: Lemon, Nadia Wedin, Garbo & Friends.

Anna María Larsson on luoja, inspiroija ja DIY-ammattilainen. Uskoo ehdottomasti, että jokainen on luova ja voi luoda, se vaatii vain vähän harjoitusta. Näkyy säännöllisesti televisiossa ja pitää työpajoja ja luentoja. Jakaa luomuksiaan ja inspiraationlähteitään blogissa ja Instagram-tilillä @dnilva.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.