Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Kukikasta, värikästä ja suurikuvioista – Iwa Herdensjön uudet ja trendikkäät tapettiaiheet

  Photowall esittelee ylpeänä ruotsalaismuotoilija Iwa Herdensjön suunnitteleman uuden Dare-tapettimalliston. Värikkäät ja trendikkäät tapettiaiheet Blaze ja Stunner ovat saaneet innoituksensa Iwan muotitoimeksiannoista, mutta nyt hän on lisännyt niihin hieman persoonallista twistiä.
  Stunner Peachy

  – Piirrän lähinnä vaatteita, ja kukat muodossa tai toisessa ovat olleet trendien aallonharjalla pitkään. Olen siis piirtänyt paljon kukkia, mutta monissa toimeksiannoissa tehtäväni on usein piirtää tiettyyn tyyliin sopiva kukkakuosi, kun tässä työssä sain tehdä sellaisen kuvion kuin itse halusin. Minulle oli tärkeää piirtää kaksi toisiinsa sointuvaa tapettia, jotka eivät toisaalta vie toisiltaan huomiota – että ne olisivat osa samaa jatkumoa jollakin tapaa, kertoo suunnittelija Iwa Herdensjö.

  Kun Iwa kertoo, mistä leikkisästi vaaleanpunaista, turkoosia ja viininpunaista yhdistelevä mallisto on saanut nimensä, käy selkeästi ilmi, että mallistossa on persoonallista leimaa.

  – Dare on huulipunasävy, jota olen käyttänyt päivittäin jo 7 vuotta, joten voisi sanoa, että se on nimikkopunani.

  Iwalla on vankka käsitys siitä, kumman näyttävistä aiheista hän itse valitsisi kotiinsa ja mitä huonetta se koristaisi.

  – Valitsisin eteiseeni oranssi- ja vaaleanpunasävyisen Stunner Peachy -aiheen. Omasta mielestäni molemmat aiheet toimivat erittäin hyvin juuri eteisessä. Vangitseva tapetti toivottaa tervetulleeksi tai hyvästelee – riippuen siitä, kuinka asiaa katsoo, Iwa Herdensjö kertoo.

  Dare-tapettimallisto on yksinoikeudella myynnissä vain Photowallilla, ja siihen kuuluu kaksi kuviota viidessä eri värissä. Aiheista voi tilata tapetin omien mittojen mukaan hintaan 36 euroa/neliömetri.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.