Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Kukikasta, värikästä ja suurikuvioista – Iwa Herdensjön uudet ja trendikkäät tapettiaiheet

  Photowall esittelee ylpeänä ruotsalaismuotoilija Iwa Herdensjön suunnitteleman uuden Dare-tapettimalliston. Värikkäät ja trendikkäät tapettiaiheet Blaze ja Stunner ovat saaneet innoituksensa Iwan muotitoimeksiannoista, mutta nyt hän on lisännyt niihin hieman persoonallista twistiä.
  Stunner Peachy

  – Piirrän lähinnä vaatteita, ja kukat muodossa tai toisessa ovat olleet trendien aallonharjalla pitkään. Olen siis piirtänyt paljon kukkia, mutta monissa toimeksiannoissa tehtäväni on usein piirtää tiettyyn tyyliin sopiva kukkakuosi, kun tässä työssä sain tehdä sellaisen kuvion kuin itse halusin. Minulle oli tärkeää piirtää kaksi toisiinsa sointuvaa tapettia, jotka eivät toisaalta vie toisiltaan huomiota – että ne olisivat osa samaa jatkumoa jollakin tapaa, kertoo suunnittelija Iwa Herdensjö.

  Kun Iwa kertoo, mistä leikkisästi vaaleanpunaista, turkoosia ja viininpunaista yhdistelevä mallisto on saanut nimensä, käy selkeästi ilmi, että mallistossa on persoonallista leimaa.

  – Dare on huulipunasävy, jota olen käyttänyt päivittäin jo 7 vuotta, joten voisi sanoa, että se on nimikkopunani.

  Iwalla on vankka käsitys siitä, kumman näyttävistä aiheista hän itse valitsisi kotiinsa ja mitä huonetta se koristaisi.

  – Valitsisin eteiseeni oranssi- ja vaaleanpunasävyisen Stunner Peachy -aiheen. Omasta mielestäni molemmat aiheet toimivat erittäin hyvin juuri eteisessä. Vangitseva tapetti toivottaa tervetulleeksi tai hyvästelee – riippuen siitä, kuinka asiaa katsoo, Iwa Herdensjö kertoo.

  Dare-tapettimallisto on yksinoikeudella myynnissä vain Photowallilla, ja siihen kuuluu kaksi kuviota viidessä eri värissä. Aiheista voi tilata tapetin omien mittojen mukaan hintaan 36 euroa/neliömetri.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista

  Star Wars tapetilla

  by Photowall FI

  Planeetallamme vallitsee todellinen Tähtien sota -kuume. The Force Awakens pyörii täysille elokuvasaleille eikä valtava innostus ole voinut jäädä keneltäkään huomaamatta. Darth Vader, prinsessa Leia ja Chewbacca – nyt nämä legendaaristen elokuvien hahmot ovat mukana tapeteissamme. Valikoimassamme on yli 200 Star Wars-aihetta, joista voit tilata valokuvatapetit ja canvastaulut. Ne ovat täydellisiä Star Wars -huoneen sisustamiseen ja sopivat myös joululahjaksi kenelle tahansa perheenjäsenelle.

  Uusi By May - tapettimallisto

  by Photowall FI

  Esittelemme nyt suunnittelijayhteistyömme uusimman tulokkaan, joka on ruotsalaisen suunnittelijakaksikko By Mayn luoma Fragments - tapettimallisto. Mallistoon kuuluu viisi aihetta, joissa on käytetty graafisia kuvioita ja pastellisävyjä. Kaksikko on saanut innoituksen tapetteihin kierrätysdesignista.

  Uudista vaatehuone tapetilla

  by Photowall FI

  Tukholman muotiviikot ovat täydessä vauhdissa, minkä kunniaksi haluamme jakaa oman vinkkimme vaatehuoneen uudistamiseen tapetilla. Bloggari ja suunnittelija Andrea Brodin auttoi meitä vaatehuoneen seinän tapetoimisessa. Seinälle valikoitui valikoimaamme pian saapuva Gap Year - ​tapetti​aihe, joka on suunnittelijakaksikko Nothing Can Go Wrng. Tapetilla luot helposti ylellistä walk-in-closet-tunnelmaa vaatehuoneeseen.

  Käsinmaalattu ja digitaalinen yhdistyvät uniikissa tapettimallistossa

  by Photowall FI

  Ruotsalainen designtuotemerkki Photowall lanseeraa vuoden uutuuden Manuscriptin – uniikin tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen muotoilija Andreas Engesvik. Andreas on vanhojen tekniikoiden inspiroimana luonut kolme käsinmaalattua kuviota, joista kaikista on saatavana eri värivaihtoehtoja.

  Voimakkaat tapetit syksyn trendiväreissä

  by Photowall FI

  Syksy on täydessä vauhdissa ja pian puiden lehdistä on vain muisto jäljellä. Uusi vuodenaika tuo mukanaan uudet trendit ja värit, jotka etsiytyvät kodissa kaikkialle, myös tapetteihin. Syksyn ja talven sisustustrendi on tavanomaista tummempi, ja pitkään pohjavärinä palvellut valkoinen saa väistyä tummempien värien ja murrettujen pastellisävyjen tieltä. Luonto vaikuttaa vahvasti kauden sisustukseen. Pehmeät sävyt ovat peräisin luonnon väriskaalasta, ja niitä yhdistellään luonnonmukaisiin struktuureihin, kuten puuhun, betoniin ja marmoriin.

  Kirjava Less Is A Bore -tapettimallisto

  by Photowall FI

  Viimeisin yhteistyöprojektimme suunnittelijakaksikon Nothing Can Go Wrng kanssa tuotti värikkään lopputuloksen: Less Is A Bore - ​tapetti​malliston. Siihen kuuluu kuusi aihetta, joita ovat innoittaneet klassiset kuviot ja tulevat trendit.

  Tapettimallisto lapsille Cathy Nordströmiltä

  by Photowall FI

  Photowall esittelee Daydreams-lastenmalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen kuvittaja ja muotoilija Cathy Nordström. Lasten ehtymättömän mielikuvituksen inspiroimana Cathy loi kahdeksan leikkisää tapettikuvaa – kaikista on saatavana kaksi värivaihtoehtoa.

  Fragments – By Mayn graafinen tapettimallisto

  by Photowall FI

  Photowall on laajentanut yhteistyötään ruotsalaisen designduon By Mayn kanssa, ja tuloksena on tapettimallisto Fragments. Mallisto sisältää graafisia kuvioita, joissa on pastelleja.

  Scandinavian Surfacen tapettimalliston keskipisteessä luonto

  by Photowall FI

  Photowall esittelee ylpeänä Nordic Moods -tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen Scandinavian Surface. Useasti palkittu designryhmä on tullut tunnetuksi hillitystä, elegantista tyylistään, jossa on kauniita siluetteja skandinaavisesta luonnosta. Se näkyy myös uusimmassa Photowallin kanssa tehdyssä yhteistyömallistossa.


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.