Toivota syksy tervetulleeksi Photowallin veteraanien, Scandinavian Surfacen avulla

Kietoudu syksyyn norjalaisen Scandinavian Surface -suunnitteluyrityksen uusilla aiheilla. Photowall ja Scandinavian Surface ovat tehneet alusta alkaen tapettiyhteistyötä, ja Scandinavian Surface luo jatkuvasti kauniita myydyimpiä tapettimallistoja, joissa on vankkaa skandinaavista tyyliä, upeaa eheyttä ja hienoa raikkautta. Tällä kertaa se on kaksiosainen mallisto nimeltä In The Woods & The Hidden Bird, joka koostuu 10 voimakkaasta tapetista.

Lehdistötiedote


 
 
In The Woods & The Hidden Bird
Scandinavian Surfacelta
 
Julkaisupäivämäärä: 26. elokuuta 2020

 


Winter Blues In The Woods

Scandinavian Surfacen loputon puista ja luonnosta lumoutuminen on jälleen kerran innoittanut uutta tapettimallistoa. He ovat valinneet projektiin seikkailunhaluisen lähestymistavan ja muuttaneet lumottuun metsään jokaiseksi vuodenajaksi. Puunrungot ovat täynnä elämää ja tarinoita. Oksat kietoutuvat toisiinsa muodostaen luonnon kevyen filigraanin.

Elävät värit vuorottelevat saumattomasti lämpimien ja viileiden sävyjen välillä kauniita ja luonnollisia paletteja muodostaen. Astu lumottuun metsään kanssamme!

Winter Blues In The Woods (detail)

In the Woods -mallisto vie sinut orgaaniseen, tyylikkääseen metsään, jossa ei ole samanlaisia puita, ja kokoonpano muodostuu voimakkaista graafisista kontrasteista ja hillityistä väreistä. Kuviot ja värit heijastavat pohjoismaista luontoa ja vuodenaikoja rohkeissa, keväänvihressä sävyissä, hillityssä melankolisessa syksyn tunnelmassa, sinisissä talvipäivissä ja viileissä kesäöissä.

Mallin pituus on 10 metriä, ennen kuin kuvio toistuu, ja sen ansiosta voimme kävellä pitkää seinää pitkin ja löytää jatkuvasti jotain uutta kuten tosielämän metsissä.
In the Woods sopii täydellisesti pitkiin seinäosuuksiin, ja voit valita leikkauksen, joka sopii seinällesi sen koosta riippumatta.

Nauti löytämistäsi kuvioiden ja värien yksityiskohdista ja etsi pieniä salaisuuksia, joita aina piileskelee metsässä…

Hidden Bird - Pink Beige
Hidden Bird - Pink Beige (detail)
Hidden Bird – Black Ochre

Hidden Bird -mallisto on lempeä, tuoksuva metsä, joka syleilee sinua hehkuvilla väreillä, herkillä kontrasteilla ja metsän pehmeällä pohjalla. Paletti on koottu sopimaan moniin materiaaleihin ja sisustuksiin. Kaikki mallit koostuvat sekä kylmistä että lämpimistä väreistä, kuten luonto itse tekee kaikkina vuodenaikoina. Metsässä voit aina kuulla lintujen laulavan. Mutta missä ne ovat? Ne elävät salaista elämäänsä oksien väliin piilotettuina. Mutta jos istut alas ja etsit silmilläsi, saatat ehkä nähdä ne.


Julkaisupäivämäärä: 26. elokuuta 2020
Taustakuvakokoelma In The Woods & The Hidden Bird myydään yksinomaan verkossa photowall.fi.
Tapetin hinta: €39/m²
Linkki mallistoon: In The Woods & The Hidden Bird
Korkearesoluutioiset kuvat
Linkit lehdistötiedote: Toivota syksy tervetulleeksi Photowallin veteraanien, Scandinavian Surfacen avulla

Tietoa Scandinavian Surface

Norjalainen Scandinavian Surface luo muotoilua, joka saa inspiraationsa luonnon erilaisista muodoista ja väreistä. Kauneutta tahriintuneissa ja kuihtuneissa kasveissa kiehtovilla häivähdyksillä hirviä ja kotkia. Scandinavian Surface pyrkii aina vangitsemaan norjalaisen raikkauden.

Haastattelimme Scandinavian Surfacea ennen In The Woods & The Hidden Bird -malliston julkaisemista. Lue koko haastattelu lehdestämme tietääksesi kaikein malliston takana olevasta inspiraatiosta ja mistä väreistä Scandinavian Surface pitää juuri nyt! Menestyneet suunnittelijat kertovat myös työprosessistaan, joka kuvataan viidessä yksinkertaisessa vaiheessa.

"Onko luonnossa jotain erityistä, joka inspiroi teitä?
Hämmästyttävä värien, kuvioiden, muotojen, materiaalien ja kontrastien monimuotoisuus. 
Huolimatta siitä, kuinka lähelle pääset, on aina jotain uutta ja monimutkaista havaittavissa. 
Se ei lopu koskaan! Se on maailman suurin muodon ja värin kokoelma."

Lue koko haastattelu lehdestämme


Kuvat ja lehdistömateriaali

Korkearesoluutioiset kuvat

Voit ladata kuvia Flickr: stä koossa 300 ppi. Valitse kuva, paina alas-nuolta (kuvan oikeassa kulmassa) ja valitse "Alkuperäinen".

Linkit mallistoon, lehdistötiedote, haastatteluun, lehdistöhuoneemme.

Haastattelukyselyjä, lehdistölainoja, tapettinäytteitä sekä lisätietoja koskien, ota yhteyttä: press@photowall.com | +46 8 550 087 31