Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Frame of Mind – Lemonin tapettimallisto

  Photowall ja eteläafrikkalainen Lemon-designstudio esittelevät ylpeinä Frame of Mind -tapettimalliston, joka keskittyy ihmisten erilaisiin tyyleihin, mielialaan ja tunteisiin. Mallistossa kohtaavat vesivärit, tekstiilipinnat ja käsinmaalatut kuviot, jotka ovat täynnä yksityiskohtia.
  Botany Banana

  Mosaiikkikuvio karusta vuorenhuipusta ja banaaninlehti, joka on herätetty eloon koristeellisilla yksityiskohdilla. Frame of Mind -tapettimalliston kuva-aiheet ovat värikkäitä, hienoja, läsnä olevia, persoonallisia ja trendikkäitä samanaikaisesti – ja ne sopivat erilaisiin huoneisiin.

  – Kuva-aiheemme eivät edusta ainoastaan yhtä tyyliä tai ajankohtaista trendiä, vaan ne ovat erilaisia, jotta ne sopisivat erilaisiin makuihin ja ympäristöihin. Jokainen design on ainutlaatuinen ja huolella valittu. Tuloksena on mallisto, joka kuvastaa aitoa modernia kokonaisuutta, sanoo Kevin Frankental, yksi Lemonin perustajista.

  Frame of Mind -mallisto sisältää yksitoista huolella valittua kuva-aihetta, joista muutamia on saatavana eri värivaihtoehdoissa. Kuva-aiheet ovat myynnissä Photowallilla, ja niitä voi tilata mittojen mukaan valokuvatapetteina hintaan 32 euroa/neliö. Kuvassa kuva-aihe Botany Banana.

  Mallisto lanseerataan Polhemin showroomissa, osoitteessa Keskuskatu 1 B Helsinki, 15. syyskuuta, ja se on esillä muutaman viikon ajan.

  Watercolour Blue
  Speckle Green

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Lemon - Frame of Mind

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.