Magia & mysteerit

Kun maailmastamme tulee teknisen kehityksen ja muun kehityksen myötä yhä pienempi ja pienempi, on mukavaa säilyttää hieman salaperäisyyttä, vaikka se olisi vain sisustuksessa. PhotowaLue lisäällilla on laaja ja monipuolinen kokoelma magic & mystery -julisteita, jotka täyttävät makusi ja tarpeesi. Jotta asiat olisivat hieman yksinkertaisempia, katsokaamme nopeasti, mikä erottaa nämä kaksi toisistaan. Kun taikuri tekee taikatempun, se voi olla sinulle mysteeri, miten hän saa sen näyttämään aidolta, vaikka se on todellisuudessa väärennös. Mysteeri taas on aina jotakin, johon ei löydy helposti vastauksia. Kun käytössäsi on taikuus- ja mysteeri-julisteet, sinulla on tehokas koristeellinen työväline. Kaikenikäiset ihmiset rakastavat taikuutta, aina lapsista, jotka näkevät taikatemppuja ystäviensä syntymäpäivillä, aikuisiin, jotka katsovat sitä televisiosta tai jopa ostavat lippuja näihin esityksiin. Taika- ja mysteeri-julisteiden avulla voit astua kuvitteelliseen ihmemaailmaan, jossa taivas on rajana.

Taika & mysteeri -julisteiden valtava kuvavalikoima

Koska Photowall todella vastaa kaikkien toiveisiin, taika & mysteeri -julisteet on toinen kategoria, jossa monipuolisuus on avainasemassa. Jotta valintaprosessisi olisi helpompi, yhtenäisempi ja kätevämpi, olemme järjestäneet motiivit ahkerasti pariin pienempään alaluokkaan, joita voit tarkastella. Näitä ovat linnat, dinosaurukset, lohikäärmeet, keijut, ritarit ja neidot, mytologia ja yksisarviset. Jokaisella näistä valituista ryhmistä on oma luonteensa ja viehätyksensä, mutta kaikille on yhteistä se, että ne antavat huoneellesi visuaalista vetovoimaa ja aivan uuden ulottuvuuden. Esimerkiksi Castles-kategoriasta löydät upeita motiiveja, kuten Fairy Tale Castle. Tämä ehdottoman upea magic & mystery -juliste esittelee taivaalla sijaitsevan linnan kauneutta, mikä toimii sekä aikuisille että lapsille. Monstrous Dinosaur on Dinosaurukset-osiosta löytyvä magic & mystery -juliste, joka kuvaa muinaista kohtausta, joka on melkein liian todellinen. Tämä voi olla kiehtova näky missä tahansa asuin-, yritys- tai virkistysalueella.

Elämää fantasiamaailmassa

Me kaikki tarvitsemme välillä henkistä pakoa arjesta. Taika & mysteeri -julisteiden avulla voit tehdä sen hetkessä kotisi tai toimistosi tiloissa. Voit elää unelmaasi jalosta ja sankarillisesta soturista esimerkiksi Fantasy Battle -esineiden muodossa. Jos kaipaat jotain syvällisempää ja taiteellisempaa, ehkäpä Magic & Mystery -juliste nimeltä Fafner on enemmän sinua varten. Se kuvaa lähestyvää taistelua ritarin ja lohikäärmeen välillä, joka vartioi arvokasta aarretta. Jos haluat kevyempää visuaalista sisältöä, suuntaa Keijut-osioon, jossa on runsaasti ystävällisiä ja lapsiystävällisiä kuvia. Unicorns and Fairies on ihanan pehmeä ja seesteinen taika- ja mysteerijuliste, joka saattaa aluksi tuntua liian lapselliselta, mutta voi itse asiassa olla upea koriste jopa aikuisten huoneessa, kuten eteisessä tai vaikkapa toimiston taukotilassa.

Löydä lisää taika & mysteeri -julisteiden avulla

Kreikkalainen mytologia ja Mytologiset olennot ovat kaksi muuta alaluokkaa mytologian tasolla. Niissä on erilaisia motiiveja, jotka voivat muuttaa valitsemasi tilan ikimuistoiseksi alueeksi. Kreikan mytologia -kategoriassa kohtaat taika- ja mysteeri-julisteita, kuten Diana ja hänen nymfinsä, Peter Paul Rubens. Tämä todellinen klassikko ja taiteellinen esitys saa sinut ihastumaan ja antaa seinillesi valtavan luonteen ja merkityksen. Tämän erityisen taika- ja mysteerijulisteen ulkoasu sopii hyvin käytävään tai jopa työpaikkasi neuvotteluhuoneeseen. Mytologiset olennot, kuten lohikäärmeet ja yksisarviset, voivat ilahduttaa lapsiasi ja olla ihanteellinen keskipiste heidän sänkyynsä tai työhuoneeseensa.
Tuotetiedot