Kauhu

On ihmisiä, jotka eivät halua tavanomaista, kun on kyse tilan sisustamisesta. Olipa kyse sitten tyylillisestä valinnasta tai persoonallisuuden heijastuksesta, se voi olla visuaalisestLue lisääi yhtä miellyttävää kuin jokin tavanomainen. Photowallin laadukkaalla valikoimalla kauhujulisteita fantasiakategoriassa voit saada molempien maailmojen parhaat puolet. Tämä tarkoittaa, että sinulla on seinäkoriste, jonka optinen mielenkiinto on taivaallista ja jossa on samalla teema, johon ihmiset eivät törmää joka päivä. Kauhujulisteet erottavat sinut taatusti muista. Lisäksi sinulla on mahdollisuus mukauttaa nämä kuvat olemassa olevaan sisustukseen ja värimaailmaan sopiviksi. Hanki kauhujuliste kotiin, toimistoon tai mihin tahansa muuhun tilaan, jota haluat elävöittää.

Kauhujulisteiden eri osiot

Kuten useimmat kategoriat, Photowall on järjestänyt kauhujulisteet kätevästi kolmeen eri ja pienempään alaluokkaan. Nämä ovat nimittäin Skeletons, Skulls ja Spooky. Jokaisella näistä kauhujulisteiden kerroksista on oma viehätyksensä, ja niissä on lukuisia upeita motiiveja, jotka nostavat sisustuksesi välittömästi seuraavalle tasolle. Riippumatta siitä, onko valitsemasi huone asuin-, yritys- tai vapaa-ajanhuone, kauhujulisteissa on jotain jokaiseen makuun. Skeletons-kuvassa, kuten otsikko jo antaa ymmärtää, on kuvituksia luun sisäisestä rungosta, joka tukee tässä tapauksessa ihmiskehoa tai anatomiaa. Vaikka luurankoja käytetään ja ajatellaan ensisijaisesti kuoleman kuvaajana, ne voidaan kauhujulisteissa tulkita myös jonkin taustalla olevan totuuden symboleiksi. LifeCycle on yksi tällainen kauhujuliste, jonka merkitys on kuoleman käsitettä laajempi, sillä se sisältää myös vihjeitä uudelleensyntymisestä ja ylösnousemuksesta. Tämä on kauhujulisteiden tärkein piirre: vaikka ne vaikuttavat aluksi sairaalloisen näköisiltä, mitä enemmän niitä tutkii, sitä syvemmäksi niiden konteksti muuttuu.

Interenkiintoinen aihepiiri

Jotta valintaprosessi olisi yhtenäisempi ja helpommin samaistuttava, tutkikaamme, miksi me edes nautimme kauhun katsomisesta, lukemisesta, kuuntelemisesta ja kokemisesta. Miksi tämä fiktiivinen genre viihdyttää meitä niin paljon? Miksi kauhujulisteet voivat olla innostava väline sisustamisessa? Evoluutiopsykologia on tieteenala, joka johtaa psyykemme fyysisen historiamme kehityksestä. Olennainen oletus on, että asiat, jotka auttoivat esi-isiämme selviytymään, ovat meissä yhä nykyäänkin, kuten vaistot ja käytännöt. Aivan kuten kauhujulisteiden käyttäminen seinäkoristeena, kaunokirjallisuuden kauhu vaikuttaa meihin henkisesti valmistelemalla meitä mahdollisiin skenaarioihin, joihin liittyy vaara, ja tästä johtuu harjoittelun näkökulma. Fiktiivinen kauhu ohjaa meitä myös alitajuisesti pakovälineeseen, joka on vaisto. Tässä mielessä kauhu on pohjimmiltaan selviytymiskoulutusta meille. Aina kun luet tai katsot esimerkiksi kauhuelokuvan, sisäistät oppeja, kuten älä avaa tuota ovea tai älä mene metsään yöllä! Kauhujulisteet voivat olla suunnittelun osa, joka pitää sinut valppaana ja tekee tilasta samalla visuaalisesti vangitsevan ja kiehtovan.

Lisää näytteitä kauhujulisteista

Kauhujulisteiden kategoria Skulls liittyy läheisesti luurankoihin, mikä on järkevää, kun puhutaan ihmisen anatomiasta. Tässä nimenomaisessa osiossa Photowallilla on kuitenkin myös eläinten ja kuvitteellisten olentojen kalloja. Tämä antaa sinulle paljon vapautta, kun haluat sisustaa kotisi, toimistosi tai minkä tahansa muun tilan, jota haluat kaunistaa. Kauhujulisteet eivät ole pelkkää tuhoa ja synkkyyttä. Katso vaikka kauhujulistetta nimeltä Bohemian Skull, joka on viehättävä ja lähes ystävällinen kuva, jossa sattuu olemaan sarvipäinen kallo. Se on täydellinen yhdistelmä särmikästä ja omituista, jotain, joka saa minkä tahansa asunnon tai työpaikan näyttämään upealta!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1