Puut

Puut ovat luultavasti selkein kasvun, kausikuoleman ja elpymisen symboli taideteoksissa. Niistä on vanhastaan tullut osa kansanperinnettä, ja nykyään puu on joillekin alkuperäisheimoiLue lisäälle toteemi. On myös syytä mainita, että pyhillä puilla on luontainen maaginen voima, vaikka ne näkyisivätkin vain taideteoksessa. Tee valintasi huippuvalikoimastamme upeita puita sisältävästä tapetista kunnioittaaksesi tätä ennakkokäsitystä sekä lisätessäsi tyyliä ja visuaalista painoarvoa huoneeseen tai tilaan, jota olet sisustamassa tai rakentamassa.

Puu on todellisuutta

Puut eivät ainoastaan tarjoa puuta rakentamiseen ja sellua paperin valmistukseen, vaan ne tarjoavat myös elinympäristöjä tai koteja kaikenlaisille hyönteisille, linnuille ja monille muille eläimille. Lisäksi monet hedelmät ja pähkinät ovat peräisin puista, ja jopa puiden mahlasta on hyötyä hyönteisten ravintona ja esimerkiksi vaahterasiirapin valmistuksessa. Siksi upea puutapetti voi tuoda eloa ja virkistää positiivisen mielialan kasvua kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jota haluat piristää.

Puutapetti hengittäjänä

Koska nämä hämmästyttävät otukset, jotka ovat teknisesti pitkulaisia kasveja, auttavat myös pitämään ilmamme puhtaana ja ekosysteemimme terveenä, on järkevää sijoittaa niitä kotiisi. Kaikilla ei kuitenkaan ole tarpeeksi tilaa istuttaa puuta kotonaan, mutta älä huoli enää, sillä erinomainen puutapettivalikoimamme antaa sinulle mahdollisuuden saada edelleen tuon elvyttävän tunteen, vaikkakin eri muodossa. Se auttaa sinua hengittämään ja antaa sinulle uuden arvostuksen luontoa, elämää ja lähiympäristöä kohtaan, ehkä jopa herättää seikkailunhalusi ja lähdet erämaahan.

Puiden taiteellisuus

Me ihmiset emme rakasta puita vain niiden käytännöllisen käytön ja toiminnallisten syidemme vuoksi. Puut voivat olla myös hyvin kauniita, niin korkeita, että ne ikään kuin koskettavat taivasta, ja niin suuria ympärillä, ettei niitä voi edes halata. Litania taiteilijoita, sekä ammattilaisia että harrastajia, on maalannut kuvia puista, ja niistä on omistettu tuhansia runoja, lauluja ja tarinoita. Upealla puiden taustakuvalla voi olla sama vaikutus, jonka lähes jokainen meistä on tuntenut jossain vaiheessa, mikä yksinkertaisesti pysähtyy nauttimaan puun kauneudesta.

Verivihreät ja lehtipuut taustakuva

Puita on itse asiassa kahta päätyyppiä, lehtipuita ja ikivihreitä puita. Lehtipuut menettävät kaikki lehtensä osan vuodesta, kuten kylmissä ilmastoissa, tämä tapahtuu syksyllä, jolloin puut ovat paljaina koko talven. Kuumemmissa ja kuivemmissa ilmastoissa lehtipuut menettävät yleensä lehtensä kuivan kauden aikana. Ikivihreät puut eivät menetä kaikkia lehtensä samaan aikaan, vaan niillä on aina jonkin verran lehtiä. Ne menettävät lehtensä vähän kerrallaan, ja uudet lehdet kasvavat vanhojen tilalle, mutta terve ikivihreä puu ei ole koskaan täysin lehdetön. Molemmat näistä tyypeistä ovat vahvasti esillä puiden taustakuvaosastolla, jossa voit valita jommankumman tai molemmat sen mukaan, minkälaista estetiikkaa tavoittelet ja minkälaisen koristelun haluat saada aikaan tietyssä huoneessa tai alueella.

Joitakin näytteitä puiden tapeteista

Neljään alaluokkaan jaetut puutapetit jättävät sinulle runsaasti valinnanvaraa kotisi, toimistosi tai vapaa-ajan tilasi kaunistamisessa. Nämä erityiset tasot ovat Viidakko, Lehdet, Trooppiset puut ja Oksat ja oksat. Jokaisella on oma valikoiva kokoonpanonsa, ja nämä puut tapetit taiteellisina versioina näyttävät muodikkailta, dynaamisilta ja mieleenpainuvilta.
Tuotetiedot