Ruoho

Luonto on täynnä ihmeitä, salaisuuksia ja kauneutta. Luonnon kuvien tai näkymien käyttäminen koristamaan oman tilan sisustamiseen on lukuisia etuja ja myönteisiä vaikutuksia. PäiviLue lisäävalitsemasi tilan ulkonäköä jollakin tavalla kuten ruohotapetin upeilla motiiveilla. Photowallin ruohotapettien mallisto on parhaita sisustusvälineitä, jos haluat tuoda luontoa kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tilaan. Ruohotapetti voi tehdä huoneestasi pop, luoda visuaalista painoarvoa ja olla sisustuksesi arvokas keskipiste. Photowall antaa sinulle myös mahdollisuuden säätää näitä ruohotapettien kuvia niin, että ne sopivat estetiikkaan ja värimaailmaan sekä muuhun sisustukseen. sisustuselementteihin asuin- tai liiketilassa, jonka olet päättänyt suunnitella tai uudistaa.

Ruohotapetin sijoittaminen

Ruohotapetit ovat yksinkertaisesti houkuttelevia, mutta myös tarpeeksi vahvoja tehostaakseen paljon vaikutusta, kun ne lisätään seiniin tilasi seiniin. Runsaasti stimuloivia sävyjä ja sävyjä sisältävä ruohotapettien valikoima auttaa sinua valitsemaan palan, jolla luot sisustuksen, joka on lämmin ja viihtyisä sekä tyylikäs. Kuten jo todettiin, aina on olemassa jotain virkistävää, kun katselee luontoa tai jopa vain kuvaa siitä. Tämä johtuu siitä, että luonnon elementit ja värit ovat täynnä positiivisia viboja ja ikuista yhteyttä meihin ihmisiin. Sijoittaminen ruohotapetti on myös varsin ratkaiseva, kun kyse on tästä tunnelmasta. Ruohotapetti kotona tuo mukanaan positiivisen ilmapiirin ja viileän tunnelman, mikä parantaa elämänkatsomustasi huomattavasti. Sitten on olemassa vaihtoehto ruohon tapetti työtilassa. Toisinaan työntekijät tuntevat olevansa suljetussa tilassa, joka on helposti täynnä stressiä ja paineita. Kun kyseiseen työpaikkaan lisätään kaunis ruohotapetti, työntekijät eivät ole tuntevat olevansa eristyksissä ja vapautuvat stressistään, koska heillä on yhteys ulkomaailmaan. Useimmat ruohotapettien motiiveista ovat myös hyvin ystävällisiä ja siten ihanteellisia teini- tai lastenhuoneeseen.

Värit ruohotapetissa

Maanläheiset ja luonnolliset värit voivat herättää suotuisan vaikutelman ja edistää positiivisuutta. Tämä on myös yksi ruohotapettien ruohotapettien suurimpia valtteja, sillä ruohotapettien valikoimassa on paljon ihania sävyjä ja sävyjä. Ruohotapettien sävyt ja sävyt voivat saada sinut tuntemaan olosi hyväksi ja rakentaa ympäristön, joka edistää rentoutumiseen ja vapaa-aikaan. Ruohotapetti on edullinen myös siksi, että se on monipuolinen, jolloin se voi sulautua melkein mihin tahansa tapettiin. sisustukseen, kankaisiin ja muihin sisustuselementteihin. Nämä hämmästyttävät kuviot voivat myös kuljettaa sinut jonnekin muualle, kuten esim. Afrikan savannin tasangoille tai kenties hyvin hoidetulle nurmikolle, jossa siemailet viilentävää juomaa. Ruohotapetti kutsuu juuri sopivasti luontoa asuintilaasi ilman, että se hukuttaa sitä. Tummanvihreä Grass Silhouette on optimaalinen esimerkki tästä, ja tästä ruohotapetista on myös erilaisia versioita, joissa on eri värejä. Voit tutustua mielesi mukaan ja valita kotisi tai toimistosi värimaailmaan sopivan ruohotapetin.

Ruohotapetti symbolina

Joskus symboliikka on outoa ja salaperäistä ja kattaa joukon jännittäviä eläimiä, kuten tiikereitä ja myrkkykäärmeitä. Symboliikka ei kuitenkaan häviä vain arkipäiväisille asioille, vaikka tuo arkipäiväinen asia olisikin niinkin yksinkertainen asia kuin ruoho. Ruoho tapetilla on myös edustuksellisuutta, sillä vaikka saatamme joskus tosielämässä pitää sitä itsestäänselvyytenä, ruoho sisustuksessasi ei vain erotu, vaan myös välittää jotakin, mitä haluat ehkä ilmaista. Yksi ainutlaatuisia asioita ruohossa symbolina on se, että koskaan ei löydy vain yhtä ruohonlehteä yksinään. Voit löytää kukkia, puita, eläimiä ja ihmisiä, jotka viettävät aikaansa yksin, mutta ruohoa ympäröi myös lisää ruohoa. Tämä tekee ruohosta tapetista loistavan yhteisön ja yhteenkuuluvuuden symbolin, joka sopii sekä kotiin että toimistoon.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-29 29:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.