Kasvit & kukat

Maapallolla on noin 400 000 kasvilajia, ja lisäksi maalla ja meressä on useita tuhansia kasveja, joita ei ole vielä tunnistettu tai luokiteltu. Ne pitävät meidät hengissä lääkkeiden, Lue lisäähapen ja ruoan lähteinä. Valikoimamme laadukkaita kasveja ja kukkia sisältäviä taustakuvia on täydellinen tapa osoittaa arvostusta ja kaunistaa asuin- tai työtilasi. Tuo luonnon raikkaus ja elämä huoneeseesi valitsemalla jokin upeista kasvi- & kukkatapeteistamme.

Kasvit ja kukat -tapettien luokat

Helpottaaksemme valintaa Photowall on luokitellut monet motiivit kätevästi alakategorioihin. Kannattaa myös mainita, että kaikkia näitä kohteita voi muokata omien toiveidesi, makusi ja muutostesi mukaan. Nämä alemmat tasot ovat kasvitaide, kukka-asetelmat, kukat, kasvinosat ja rikkaruohot. Kaikki nämä osiot sisältävät useita huippuluokan kasveja ja kukkatapetteja, jotka eivät varmasti vain miellytä silmää, vaan myös kohottavat sinun ja perheesi, ystäväsi tai toimistokavereidesi mieltä.

Botaaninen taide

Tässä lajissa painotetaan taideteoksia, jotka liittyvät kasvitieteeseen eli periaatteessa kasvien tutkimiseen. Täältä löydät taiteellisia esityksiä kaikesta siitä, mitä rakastamme ja pidämme tärkeinä näistä hämmästyttävistä elävistä olennoista. Erilaisilla piirrostyyleillä ja lukuisilla eri sävyillä ja sävyillä nämä kasvi- ja kukkatapettien osiot saavat varmasti aikaan sen tietyn tunnelman tai ilmapiirin, jota tavoittelet. Paradise Lost on emotionaalinen ja vaikuttava teos, joka varmasti tekee pysyvän vaikutuksen jokaiseen, joka näkee sen. Tämä kasvi- ja kukkatapetti näyttää upealta, päätitpä sitten laittaa sen kotiisi tai toimiston neuvotteluhuoneeseen.

Kasvien ja kukkien tapetti

Ruohot Vaikka rikkaruohoja kuvataan virallisesti kaikilla kasveilla, jotka vaativat jonkinlaisia toimia vähentääkseen niiden vaikutusta talouteen, ympäristöön ja ihmisten terveyteen, ne ovat upea aihe kasveja & kukkia -tapetille. Rikkaruohot, jotka tunnetaan myös invasiivisina kasveina, ovat usein erinomaisia selviytymään ja lisääntymään häiriintyneissä ympäristöissä, mikä tekee niistä kiehtovan ajatuksen, jos ne asetetaan esille kaunistukseksi kotiin tai toimistoon. Concrete Weed on hieno esimerkki tästä, sillä sen hillitty muotoilu näyttää intensiiviseltä mutta samalla myös rennolta.

Kasvien osat

Lehdet, terälehdet, varret sekä oksat ja haarat ovat erillisiä osia, joihin tämä kasvi- ja kukkatapettitaso on lajiteltu. Lehtenä tunnetun kasvin vihreällä lehdellä on tässä luokassa lukemattomia esityksiä. Kaikenlaisia värejä, sävyjä, sävyjä ja taiteellisia tyylejä käytetään tuomaan esiin lehtien kauneutta kasvi- ja kukkatapeteissa. Myös kasvin varsi, josta käytetään yleisesti nimitystä varsi, on esillä, samoin kuin minimalistisempi lähestymistapa kasvi- ja kukkatapettien luokassa Twigs & Branches.

Kasvien ja kukkien taustakuvissa olevat järjestelyt

Kukka-asetelmat on myös erittäin suosittu kasvi- & kukkatapettien taso, sillä ne ovat hyvin valikoitunut ja erottuva ryhmä. Tällä yksityiskohtaisella alueella, merkki värien voimasta se hyvin esillä. Upeat motiivit, kuten Fresh Cut tai Grace, vaikuttavat taatusti emotionaalisesti eloisalla ja monimutkaisella suunnittelullaan.
Tuotetiedot