Tähtitiede & avaruus

Upea tähtitiede- ja avaruustapetti voi olla kodin tai toimiston sisustuksen määrittelevä ja esimerkillinen elementti. Kosmos on kiehtonut meitä ja esi-isiämme aina aikojen alusta lähtLue lisääien. Mitä on horisontimme takana? Voimmeko tavoittaa tähdet? Mitä teemme, kun pääsemme sinne? Nämä ovat vain kysymyksiä, mutta meidän ylelliset ja laadukkaat tähtitiede- ja avaruustapettivalintamme voivat valaista näitä kysymyksiä ja lisätä samalla sisustukseen merkittävää visuaalista painoarvoa ja tyyliä.

Tähtitieteen ja avaruuden maailmankaikkeuden tapetit

Syvä avaruus, äärettömyys, taivas ja tyhjyyden valtameri ovat vain joitakin idiomaattisia lempinimiä, joita annetaan yläpuolellamme olevalle avaruudelle. Ehkä juuri tämä uskomaton laajuus on aina kiehtonut meitä, iästä riippumatta. Varmuus siitä, että emme koskaan pysty tuntemaan maailmankaikkeuden jokaista kolkkaa, pitää meidät uteliaina ja arvostavina siitä, että olemme osa jotakin suurempaa, joten ilmiömäisen tähtitiede- ja avaruustaustakuvan hankkiminen symboloi uteliasta luonnettasi ja on henkilökohtainen kannanotto. Olipa kyseessä sitten satelliittikuvista otettu lähes tosielämän kuva tai tähtienvälistä avaruutta kuvaava taideteos, löydät varmasti tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan teoksen. Lisäksi voit aina ottaa meihin yhteyttä myös muutosten ja henkilökohtaisten mukautusten osalta.

Galaksit

Linnunrata voi valaista paitsi yötaivaan myös olohuoneesi, makuuhuoneesi tai virkistysalueesi. Hyvin sijoitettu tähtitiede- ja avaruustapetti galaksista voi tehdä ratkaisevan eron huoneeseen ja muuttaa sen omaksi pieneksi nurkkaukseksesi kiehtovasta maailmankaikkeudestamme. Näiden taiteellisten renderointien eloisat värit voivat säihkyä ja tuoda esiin muiden kalusteiden värit tai olla muuten sävyltään tasapainoisen huoneen keskipiste. Galaxy Stormin kaltaiset kappaleet voivat olla myös valtavan viehättäviä lastenhuoneessa, hänen leikkialueellaan ja tietysti lapsen työhuoneessa. Se herättää luonnollisesti voimakkaan halun tietää, ymmärtää ja oppia.

Kurota tähtiin tähtitieteen ja avaruuden taustakuvilla

Unelmat ja tähdet ovat aina kulkeneet käsi kädessä, kun puhutaan ihmiskunnan kohtalosta ja kohtalosta. Tähdet ovat kietoutuneet kollektiiviseen alitajuntaamme jonkinlaisena tavoiteltavana asiana, inspiraation symbolina. Tuo tämä kaunis ajatus kotiisi tai jopa toimistoosi valitsemalla tähtitiede- ja avaruustapetti, joka puhuttelee sinua henkilökohtaisella tasolla eniten. Näin laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan sisustuksen. Gazer on tuote, joka on täysin nimensä veroinen, sillä huomaat tuijottavasi sitä pitkään ja ehkä jopa eksyväsi hieman ulkoavaruuteen.

Tulevaisuuden tähtitieteilijät

Kuten aiemmin mainittiin, tämä kokoelma tähtitiede- ja avaruustaustakuvia tarjoaa jotain myös nuorille. Lapset, jotka ovat jo luonnostaan hyvin uteliaita, pitävät näitä teoksia erittäin kiinnostavina. Toisaalta Planeetat ja tähdet on yksinkertainen infograafi, joka näyttää aurinkokuntamme tähtikuviot, joten lasten ja jopa aikuisten on helppo ymmärtää ja tutkia tarkemmin. Space - Blue taas on lapsilähtöisempi, sillä sen kuvitus on tehty sarjakuvataiteella ja väreillä, jotka vetoavat nuorempaan yleisöön. Tämä tähtitiede- ja avaruustapetti näyttäisi aivan upealta lasten, taaperoiden tai jopa pikkulasten huoneessa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1