Luonnonmateriaalit

Luonnon tuominen kotiisi on varma tapa saada huoneeseen uutta puhtia, pitää se raikkaana ja tuoda sinne uutta elämää. Laadukas luonnonmateriaalitapetti on erinomainen väline tähän ajaLue lisäätukseen ainutlaatuisten kuvioidensa, tyylikkäiden sävyjensä ja muodikkaan monipuolisuutensa ansiosta. Luonnonmateriaaleja ovat kaikki tuotteet, jotka ovat peräisin eläimistä, kasveista tai maasta. Myös mineraalit ja metallit, jotka voidaan louhia niistä, tietenkin ilman ihmisen tekemiä muutoksia, katsotaan kuuluvan tähän luokkaan.

Naturmateriaalitapettien luokat

Suuri valikoimamme on epäilemättä suureksi avuksi kokonaisvaltaisessa suunnitelmassasi, joka koskee kodin, toimiston tai vapaa-ajan tilan valitun alueen uudelleen sisustamista, uudelleensuunnittelua ja uudistamista. Nämä sterling luonnonmateriaalit tapetit on sijoitettu kolmeen kätevään tasoon, nimittäin Shells, Stone & Rocks ja Wood. Yhteys luontoon on aina terveellistä asuin- tai työtilalle, sillä se miellyttää silmiä, mieltä ja vallitsevaa ilmapiiriä. Käytä luonnonmateriaalitapetteja paikkasi esteettisen remontin huippuelementtinä.

Kuori se ulos

Simpukankuoria, tai tarkemmin sanottuna simpukankuoria, on hieman vaikea määritellä, mutta lyhyesti ja yksinkertaistettuna simpukankuoret ovat pohjimmiltaan merieläinten kovia suojaavia ulkokuoria. Valitettavasti suurin osa rannalla olevista simpukankuorista ei ole kiinnittynyt eläviin olentoihin, mutta ne ovat todella kaunis näky. Luonnonmateriaaleista valmistetut tapetit, joissa simpukankuoret ovat korostetusti esillä, ovat voimakkaita kaunistavia esineitä, joissa on erilaisia värejä, sävyjä ja sävyjä. Näitä taideteoksia arvostavat varmasti sinä, perheesi, ystäväsi ja työtoverisi. Useimmiten esimerkiksi Coral Blue on Blue on erittäin helppo ja miellyttävä silmälle, mahdollistaa rennon tunnelman ja sininen hehku lähettää chill-viboja.

Kivi ja kivet luonnonmateriaaleina tapetti

Saatat kysyä, mitä eroa on tarkalleen ottaen kivellä ja kivellä? Yleisin vastaus tähän kysymykseen on, että kivi on jalostamattomampi verrattuna kiveen. Molemmat näistä komponenteista luovat kuitenkin vankan ja mielenkiintoisen taustan sisustukselle, jos niitä käytetään kodin tai toimiston keskeisenä teemana tai lisäkoristeena. Näitä luonnonmateriaaleista valmistettuja, kiveä ja kiviä esittäviä tapetteja voidaan myös muokata sopivasti makusi, toiveidesi ja järjestelyjesi mukaan. Erityisen uppoutunut motiivi on Colorful Sea Stones, jonka otsikko käytännössä paljastaa sen, mutta siitä huolimatta se on upea näyte, joka näyttää kauniilta missä tahansa huoneessa tai tilassa.

Luonnonmateriaaleista valmistettu tapetti, jossa käytetään puuta

Vaikka pohjimmiltaan puu on aine, josta puut on tehty, jolloin rungot tai päävarret soveltuvat arkkitehtonisiin ja muihin tarkoituksiin, yleensä määritellään myös puutavaraksi tai sahatavaraksi. Puuta nähdään monissa taideteoksissa, ja se merkitsee usein kasvua, kiinteyttä, tukevuutta ja mukavuutta. Voit tuoda tämän tunteen valitsemaasi tilaan Photowallin tyydyttävällä ja monipuolisella luonnonmateriaalien tapettikokoelmalla, joka tuo tämän hyvin elintärkeän aineen esille yksinkertaisten mutta tyylikkäiden kappaleiden avulla. Brown Colored Plank näyttää erityisen rauhoittavalta, tumma, kiillotettu väri voi lisätä valtavasti visuaalista painoarvoa mihin tahansa huoneeseen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-41 41:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.