Trooppiset puut

Jos haluat katsella auringon säteilevän lehtien läpi kuin olisit rannalla riippumatossa ja siemaisit virkistävää juomaa, et voi mennä pieleen, kun sinulla on trooppisia puita taustakuLue lisäävana. Hengitä sisään näiden visuaalisten luomaa rauhaa ja valoa ja päästä hetkeksi irti kaikista elämänhuolista. Parasta tässä on se, että voit nauttia trooppisten puiden taustakuvasta läpi jokaisen vuodenajan ja ihastella sitä loman viileää tunnelmaa joka päivä valitsemassasi tilassa. Photowallin laajasta trooppisten puiden taustakuvakokoelmasta löydät kaikenlaisia rauhoittavia kuvia, jotka vievät sinut hetkessä eristäytyneeseen, aurinkoiseen saaristoon tai jännittävään erämaahan. Tämän tason ilmeisen kauneuden lisäksi nämä kuvat voivat myös auttaa kouluttamaan ja innostaa pitämään huolta rakkaasta planeetastamme.

Trooppisten puiden taustakuvan alaluokat

Koska arvostamme aina valtavasti vaihtelua, Photowall on järjestänyt trooppiset puut -taustakuvat kätevästi kahteen pienempään klusteriin. Tämä myös siksi, että sinulla olisi hauskempaa valita kohteita sekä virtaviivaistaa ja helpottaa valintaprosessia. Käymme läpi näistä alaluokista erikseen ja katsomme, miten niillä on oma yksilöllinen viehätyksensä. Kuten huomaat, molemmilla kerroksilla on yhteisiä piirteitä, joita ovat ainutlaatuiset mallit, viehättävät yllätykset, tyylikkäät tulkinnat ja upeiden väriyhdistelmien koko kirjo. Olitpa sitten sisustamassa tai suunnittelemassa asuin-, virkistys- tai jopa yrityshuoneen sisustamista, trooppiset puut -tapetit ovat oikea valinta. Ne lisäävät kauneutta mihin tahansa sisustukseen, mutta niillä on myös luonnetta, joka siirtyy kauniisti sisustukseen ja muihin käyttämiisi lisäosiin. Esimerkiksi bambuhuonekalut, ranta-aiheiset aksentit ja eksoottiset kasvit voivat olla täydellinen kumppani täydentämään trooppista ilmettä. Anna trooppisten puiden tapetin olla ponnahduslauta haluamaasi sisustukseen.

Palmupuut

Kun kuulemme termin palmupuut, useimmille meistä tulee mieleen aurinkoinen rantamaisema ja saaristolaiselämän tunnelma. La Palma Sunshine ja La Palma Moonshine ovat trooppisten puiden tapetteja, jotka todella ilmentävät tätä käsitystä. Tämän puun historia voidaan kuitenkin jäljittää yli 5000 vuoden taakse! Sitä käytettiin ravinnonlähteenä, työkalujen ja asumusten rakentamiseen sekä varjona kuumalta aavikon auringolta. Roomalaiset käyttivät palmun oksia jopa voiton symbolina, ja juutalaisuudessa ja kristinuskossa se edustaa rauhaa ja runsautta. Kuten huomaat, trooppisten puiden tapetit, joissa palmu on mukana, eivät ole vain tyylikkäitä vaan myös varsin merkityksellisiä. Definitive Tropical - Indigo voi olla se motiivi, jolla saat synkempää ja seesteisempää tunnelmaa kotiisi tai jopa työpaikallesi.

Trooppisten puiden taustakuvassa pysytään rauhassa

Vaikka bambu on teknisesti ottaen ruoho, koska sen ontto, sylinterimäinen varsi on tyypillistä ruoholle, toisin kuin puiden paksut varret tai rungot, luokittelimme ne silti metsien ja metsäalueiden puiden osioon, koska ihmiset ovat tottuneet siihen. Trooppisten puiden bambumaalauksissa on sekä modernia että vintage-ilmettä, mutta tietenkin kaikki ne ovat yhtä miellyttäviä silmille. Aivan kuten bambu itsessään, myös trooppisten puiden tapetit ovat erittäin monipuolisia ja pitkäikäisiä. Bamboo Zen on kaunis esimerkki trooppisten puiden tapetista, joka tuo mieleen vankan väritasapainon sekä visuaalisen painon. Sen eduksi toimii myös retrograde-värimaailma, joka voi sopia sekä vintage-aiheiseen sisustukseen että modernimpaan sisustustyyliin, koska sen sävyt ja sävyt voidaan helposti täydentää keskenään.
Tuotetiedot