Vintagepinnat & -tekstuurit

Vintage pinta & tekstuurit tapetti esittelee korkealaatuisen, yksityiskohtaisesti rikas ja rehevä värejä useita vaihtoehtoja seinien ja sisätilojen päällysteet. Nämä vintage surfaLue lisääce & textures -tapettien motiivit antavat uuden ulottuvuuden asuin-, liike- tai jopa vapaa-ajan tiloihisi. Tuo sisustussuunnittelijasi esiin kokeilemalla vintage-pinta- ja tekstuuritapetteja, joita on saatavilla eri malleissa, tyyleissä, väreissä, sävyissä, sävyissä, sävyissä ja sävyissä. Photowall tekee siitä paljon helpompaa antamalla sinulle mahdollisuuden räätälöidä nämä vintage-pinta- ja tekstuuritapetit sopimaan suunnitteluprojektisi räätälöityyn estetiikkaan ja yleiseen ulkoasuun. Voit räätälöidä vintage surface & textures -taustakuvia vastaamaan värimaailmaasi ja muita sisustuselementtejäsi.

Sijoitus on avainasemassa

Loogisesti ensimmäinen kysymys huippuluokan vintage surface & textures -tapetin valinnan jälkeen on, mihin se kiinnitetään, jos sitä ei ole vielä päätetty. Vaikka vintage surface & textures -tapetit, joissa on kuvattu luonnonmateriaali, saattavat sopia paremmin asuintiloihin, kaupalliset tilat voivat hyötyä materiaalista, joka on ihmisen tekemä vintage surface & textures -tapetissa. Esimerkiksi Giant Hogweed with Concrete Wall -teoksessa on jälkimmäinen, joka kuitenkin näyttäisi hyvältä myös kodissa ihastuttavien pastelliväriensä ja lähes jäätelöltä näyttävän muotoilunsa ansiosta. Toisaalta jokin niinkin karun komea kuin Old Frayed Painted Wall III toimii paremmin kotitiloissa, sillä puut vintage surface & textures -tapeteissa todella synnyttävät kodikkuuden, viihtyisyyden ja lämmön tunteen. Onneksi Photowallin monipuolisen vintage surface & textures -tapettivalikoiman ansiosta sinulla on runsaasti vaihtoehtoja, kun valitset haluamasi koristeen kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jonka olet päättänyt elvyttää tai uudistaa jollain virkistävällä.

Vintagepinta- & tekstuuritapettien ominaisuudet

Vintage surface & textures -tapetin valinta ja myöhempi sijoittaminen riippuu myös siitä, millaisen reaktion tai tunteen yrität herättää itsessäsi, perheessäsi, ystävissäsi, kollegoissasi ja niin edelleen. Vintage Triasten kaltainen pala vintage surface & textures -tapettivalikoimasta voi tuoda esiin tietynlaista rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Tämä johtuu motiivin upeasta sävystä, sävystä ja harmaan sävystä, joka vie sinut välittömästi ehkä syyssumuun, seesteiseen järveen tai viileään jokeen. Sitten on vintage surface & textures -tapetti nimeltä Voguish Wall Panel - Blue, jonka nimen perusteella luulisi sopivan erinomaisesti kotiin, mutta voimakas harmaa sopii myös toimistoon tai muuhun kaupalliseen tilaan. Tämä motiivi huutaa luokkaa ja hienostuneisuutta, ja sen yksinkertainen mutta hallitseva läsnäolo herättää varmasti kaikkien siihen törmäävien katseet ja huomion.

Luonnosta ja ihmisestä

Luonnonmateriaaleille ei ole olemassa yksiselitteistä etusijaa ihmisen valmistamiin materiaaleihin nähden, jotka ovat esillä vintage-pinta- ja tekstuuritapeteissa, sillä molemmat ovat yhtä suosittuja, aivan kuten tosielämässä. Kaikki riippuu sisustuksen muista komponenteista, mikä on taas tärkeää, koska sinun on löydettävä ihanteellinen tasapaino, kun käytät vintage surface & textures -tapettia, jotta se sopii, sekoittuu tai on kontrastissa muiden elementtien kanssa. Toinen vaihtoehto on tietysti yhdistelmä vintage surface & textures -tapetista, joka korostaa luonnonmateriaalia, ja vintage surface & textures -tapetista, joka korostaa keinotekoisia materiaaleja, mikä luo todella mielenkiintoisia sisustuksia. Ihmisten tekemien ja luonnollisten kosketusten yhdistelmällä voidaan saavuttaa erilainen esteettinen luonne, joka on jossakin perinteisen ja modernin välissä, jos niin haluat, oikullisen ja hienostuneen välissä. Tämä erityinen tunnelma näkyy Abstract Compositionissa, joka on ainutlaatuisen kaunis ja silmiinpistävä vintage surface & textures -tapetti.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-21 21:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.