Vintageruoka & -juoma

Photowallin vintage-ruoka- ja juomatapetit, joissa yhdistyvät nostalgian ikuinen vetovoima sekä ikuinen rakkaus ruokaan ja juomiin, ovat täydellinen lisä elintiloihin tai työtiloihin.Lue lisää Lukuisat huippuluokan motiivimme herättävät varmasti sinun ja vieraidesi huomion. Ainutlaatuiset kuviot, ihanat värit ja räiskyvät sävyt ovat loistavia elementtejä visuaalisen tasapainon luomisessa sinulle. Vintage-ruoka- ja juomatapetit voivat olla kriittinen kosketus, joka tekee tilasta erityisen ja mieleenpainuvan.

Vintage food & drink -tapetit kaunistuksena

Asuin- tai työtilan kaunistaminen on aina haastava tehtävä. Laadukkaiden vintage food & drink -tapettiemme avulla löydät kuitenkin taatusti juuri sinulle sopivan tapetin. Tutustu valikoimaamme, jossa voit jo mielessäsi kuvitella, mihin huoneeseen haluaisit soveltaa haluamasi kuvan tai kuvituksen. Ilmeisin valinta vintage food & drink -tapetille on epäilemättä keittiö, mikä ei ole järkevää vain kirjaimellisessa mielessä, vaan myös siksi, että tyylin kannalta. Hieno vintage food & drink -tapetti voi tehdä yksinkertaisimmastakin kokin huoneesta huomiota herättävän alueen.

Hyllyssä pysyminen

Keittiötä ei voi oikeastaan kuvitella ilman avohyllyjä tai muuta käyttäjäystävällistä säilytysjärjestelmää. Keittiöhyllyt ovat kipeästi tärkeä osa toimivaa ja ihanaa keittiötä. Vintage food & drink -tapettivalikoimamme esittelee näitä todella käytännöllisiä ja sopivia keittiöhyllyjä taiteellisesti, leikkisästi ja tyylikkäästi samaan aikaan. Keittiöhyllyt - keltainen, Keittiöhyllyt - vaaleanvihreä ja Keittiöhyllyt - vaaleansininen edustavat tätä keittiön yksikköä, joka on esitetty upeissa pastelliväreissä vanhan koulukunnan julisteen tai mainostaulun taidokkaalla konseptilla.

Pähkinöitä ja marjoja vintage food & drink -taustakuvassa

Kovakuoriset kuivat hedelmät ja pienet, pehmeät, lihaisat hedelmät, joita löytyy pääasiassa köynnös- tai köynnöskasveista, ovat osa sitä, mitä jotkut kutsuvat luolamiehen ruokavalioksi. Miksi et käyttäisi tätä vaikutelmaa inspiraationa keittiössäsi? Pähkinöitä ja marjoja esittävä vintage food & drink -tapetti on optimaalinen teekuppi keittiösi sisustamiseen ja tarjoaa ehkä motivaattorin hiilihydraattien tarkkailuun. Pelleilyä lukuun ottamatta nämä pähkinä- ja marjamotiivit näyttävät kuin suoraan vanhasta keittokirjasta, mikä tekee niistä omituisia mutta myös houkuttelevia. Esimerkiksi Raspberry Garden Dark on varsin dramaattinen esine, joka tyydyttää kaikkia vanhojen tavaroiden ystäviä ja näyttää varmasti hyvältä keittiössä, mutta myös muissa huoneissa.

Leikkaa ruokailuvälineet

Hopeaesineiksi kuvataan haarukat, veitset ja lusikat, joita käytämme ruoan nauttimiseen. Näin ollen ruokailuvälineiden vintage food & drink -tapetilla voi nostaa nämä välineet viehättäväksi ja sisustukseen sopivaksi. Sen ei tarvitse olla edes keittiö, sillä nämä valikoimassamme olevat taiteelliset kannet ovat niin monipuolisia, että niitä voi käyttää melkein missä tahansa. Erityisesti Bestick-niminen esine, joka on ruotsinkielinen sana hopeaesineille, näyttää kuitenkin niin tyylikkäältä ja kuninkaalliselta, että se olisi valtava lisä ruokasaliin ja toisi valoon tyylikkyyttä. Vintage-ruoka- ja juomatapettivalikoimallamme on tämä vaikutus, että se tuo mieleen menneisyyden kauneuden, mutta siinä on enemmän kuin tarpeeksi tyyliä erottumaan nykyisyydessä ja tulevaisuudessa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1