Vintagetaide & -design

Photowall tarjoaa sinulle visuaalisia muistutuksia menneisyydestä vintage-taiteen ja -designin tapettien muodossa taide- ja design-luokasta. Jos tunnet nostalgiaa tai kaipaat kultaisiLue lisääa aikoja, jolloin elämä oli helpompaa ja mutkattomampaa, tämä on sinulle sopiva klusteri. Käytä näitä kuvia huuhtomaan pois stressiä, jota nykyajan elämiseen liittyvä kiire ja hälinä tuovat mukanaan. Älä anna itsesi tuntea oloasi uupuneeksi, vaan käytä sisustusta luodaksesi rennon ilmapiirin, jossa voit nauttia ja rentoutua. Vintage-taiteen ja -designin tapettien ajattomat motiivit voivat olla ihanteellinen keskipiste kodissasi, toimistossasi tai jopa vapaa-ajan tilassasi. Sovita tai kontrastoi ne olemassa olevaan sisustukseen, värimaailmaan ja muihin sisustuselementteihin, joita tilassasi saattaa olla.

Kuvaus vintage art & design -tapetista

Tätä tiettyä sisustustyyliä ei vahingossa luonnehdita kokeneeksi ja vanhaksi. Loppujen lopuksi sana vintage itsessään tulee viininviljelystä, jossa sitä kutsuttiin laadukkaimmaksi ja pitkäaikaisesti altistuneeksi viiniksi, mikä ei tarkoita vain sitä, että se on maustettua, vaan myös kallista ja hyvin erityistä. Valikoimamme upeita vintage-taide- ja design-tapetteja vahvistaa tämän, sillä niiden motiivit sopivat mihin tahansa sisustukseen ja tuovat aivan uuden merkityksen itse termille sisustus. Vintage art & design -taustakuvilla ei ole selkeitä sääntöjä tilan järjestämisestä. Kyse on enemmänkin tyylisuunnasta kuin itse tyylistä. Kaikilla vintage-sisustustyyleillä pyritään osoittamaan edellisen aikakauden erityinen viehätysvoima ja luomaan viihtyisä ilmapiiri yhdistelemällä antiikkisia ja moderneja huonekaluja, värimaailmaa ja sisustusta. Voit esimerkiksi valita vintage art & design -taustakuvan tyyliin "Kukkagrafiikka" ja sitten koristella sen ympärillä korostaaksesi miellyttävien muistojen keskeistä teemaa. Näin tilasi saa myös olennaisen luonnon ripauksen, vaikkakin taiteellisessa muodossa.

Vinkkejä ja niksejä

Sisustussuunnittelusi tulisi mieluiten kertoa tarina, joka kiehtoo katsojaa. Esimerkiksi vintage-sisätilat tarjoavat täydellisen taustan vintage-taide- ja design-taustakuvakokoelmien esillepanolle. Muista, että vintage antaa sinulle luvan muistella ja muistella, joten sisusta tämän mukaisesti. Kutsu retroesineitä moderniin tilaan asettamalla kirkkaat ja kiiltävät uudet esineet vastakkain shabby-chic-huoneen kanssa. Älä pelkää aloittaa pienellä vintage art & design -taidetapetilla ja edetä sitten siitä eteenpäin. Joskus vain pieni pala vanhaa maailmaa riittää antamaan huoneelle uuden ulottuvuuden ja merkityksen. Vintage-taide- ja designtapetissa on kyse yhtä paljon tarinan kertomisesta kuin siitä, että arvostat muotoilun luita sen rakenteen eikä sen iän vuoksi. Tämä ajatus on erinomaisesti kuvattu Dog Medallion - White -tapetissa, vintage art & design -taustakuvassa, joka on melko yksinkertainen mutta silti hyvin voimakas ja houkutteleva.

Vintage art & design -taustakuvaideoita

Kääntyminen vintage art & design -tapetin puoleen on osittain myös halu toteuttaa mukavuuden tarvetta. Tämäntyyppinen sisustus ei ole vain rakkaudellisesti tuttu, vaan myös klassinen ja tyylikäs. Ajan myötä syntyy tarinoita, ja nämä tarinat ilmenevät visuaalisesti hankaumina, halkeamina ja lohkeamina, jotka luovat upean tunnelman ja mukavan eletyn ilmeen, luoden rauhaa, rentoutumista ja nostalgiaa. Lukuisten teemojen ansiosta voit sisustaa tietyn aiheen mielessäsi, korostaa sitä vintage art & design -taidetapeteilla ja täydentää sitä muutamalla asiaankuuluvalla esineellä. Ota esimerkiksi teos nimeltä Wondrous Fifties, upea vintage art & design -tapetti, joka sopii mihin tahansa olohuoneeseen tai jopa toimiston neuvotteluhuoneeseen. Korosta glamour-aspektia ympäröimällä sitä matkoiltasi saaduilla muistoesineillä tai matkamuistoilla sellaisista Euroopan paikoista, joihin haluat ehkä mennä. Tämäntyyppiset vintage art & design -taustakuvat eivät ainoastaan näytä kiehtovilta ja tyylikkäiltä, vaan ne myös viestivät globaalista tyylitajustasi ja mieltymyksestäsi populaarikulttuuriin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.