Vintageluonto

Todellinen vintage-lähestymistapa sisustukseen käsittää useita aikakausia ja tyylejä, kun taas termiä itsessään käytetään kuvaamaan lähes kaikkia sisustusaiheita, jotka ovat saaneet vLue lisääaikutteita menneisyydestä. Vaikka tämä määritelmä tarkoittaa, että lähes mitä tahansa aikakautta voidaan pitää vintagea, termiä käytetään sisustuspiireissä yleisemmin kuvaamaan 50-, 60- ja 70-luvun sisustusta. Tämän kuvion yhdistäminen luonnon elementaariseen kauneuteen vaatii hyvää silmää ja oikeita työkaluja, kuten vintage-luontotapettivalikoimamme. Näissä vintage-luontotapettien tapettikuvioissa yhdistyvät retro-koristeen tyylikkyys ja luonnon raaka ja alkukantainen viehätysvoima. Kuten aina, näitä kaikkia kohteita voidaan muokata oman suunnittelumakusi, suunnitelmasi ja toiveidesi mukaan.

Vintage nature -tapetin ominaisuudet

Retrohenkisemmässä sisustustyylissä on lähes aina hauska ja energinen tunnelma, jossa hyödynnetään eloisia värejä, hassuja malleja ja yleistä fiilistä. Kunhan muistelet esimerkiksi 60-luvulla käytettyjä materiaaleja ja kuvioita, saat heti käsityksen siitä, mistä ja millaista sisustusta sinun on hankittava, jotta vintage-tyylin olemus todella toteutuu. Koska tämä erityinen sävy vaatii niin rohkeaa lähestymistapaa, tarvitaan vintage-luontotapettia yhdessä tietynlaisen persoonallisuuden kanssa, jotta se onnistuisi. Näissä vintage-luontotapettien valikoimissa ei ole mitään liian rentoa tai rentoa. Päinvastoin, nämä vintage-luontotapettien motiivit ovat varsin oudon, kiireisenä pitäviä ja aivan varmasti funkyjä. Nämä piirteet takaavat maksimaalisen vaikutuksen ja kriittisen visuaalisen kiinnostuksen sekä vakiintuneen optisen painon, mikä tuo suuren tason vetovoimaa huoneeseen, jonka olet päättänyt uudistaa käyttämällä vintage-luontotapettia.

Botania vintage-luontotapetissa

Melko suuri osa suuresta maapallostamme on kasvien peitossa, asioiden, jotka olennaisesti antavat meille happea, toimittavat meille ruokaa ja palvelevat monia muita tarpeita, erityisesti ravitsemuksessa ja lääketieteessä. Tämä kaikkialla maapallolla alati kasvava vehreys kantaa mukanaan lukemattomia erilaisia lajeja, värejä, elämäntapoja ja käyttötarkoituksia. Kasvitiede on pohjimmiltaan kaikkien näiden asioiden tutkimusta. Kokoelmassamme vintage-luontotapetteja on suhteellisen monipuolinen määrä vaihtoehtoja tällä erityisteemalla. My Greenhouse Flowers, Bramble Hill Granit tai Vintage Floral Watercolor Pattern ovat vain joitakin kukka-aiheisia kappaleita, jotka ovat silmiinpistäviä ja visuaalisesti vangitsevia. Niiden rehevät värisävyt, sävyt ja sävyt saavat minkä tahansa huoneen ponnahtamaan, ja niistä tulee heti huomattavia. Vintage Floral Watercolor Pattern on myös vintage-luontotapetti, joka kuvaa lintuja ja perhosia, tärkeitä hahmoja kasvitieteen ja biologian välisessä yhteydessä.

Vintage luontotapetti, jossa on eläimiä

Biologiasta puheen ollen, myös toisenlainen tutkimus on toistuva teema vintage-luontotapeteissa. Eläintiede on kaikkien eläinten ja niiden käyttäytymisen tutkimusta, todella laaja ja kiehtova aihe, joka on pitänyt ihmiskunnan uteliaana vuosisatojen ajan. Yksi tunnetuimmista ja tuotteliaimmista eläintieteilijöistä oli Charles Darwin, joka tunnetaan parhaiten työstään naturalistina, kuten heitä aikoinaan kutsuttiin. Darwin kehitti evoluutioteorian selittämään biologisia muutoksia. Hänen työtään esitellään hengessä myös vintage-luontotapeteissa. Darwin on a Plate on nimi uskomattomalle vintage-luontotapetille, jonka kauniit otukset on renderöity tyylikkääseen ja muodikkaaseen mustavalkoisten sävyjen kollaasiin. Friends in Need on toinen vintage-luontotapetti, jolla on valtava viehätysvoima ja massiivinen vetovoima.
Tuotetiedot