Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Shabby chic, pehmeä ja romanttinen tyyli huoneeseesi

  Shabby chic -sisustustyyli saattaa muistuttaa vintage-tyyliä, mutta itse asiassa se on pehmeää, ylellistä, cottage-tyylistä sisustamista. Tässä saat lisätietoa siitä, kuinka voit sisustaa oman kotisi tällä pehmeällä ja romanttisella tyylillä. 
  Shabby chic -sisustustyyli saattaa muistuttaa vintage-tyyliä, mutta itse asiassa se on pehmeää, ylellistä, cottage-tyylistä sisustamista. Tässä saat lisätietoa siitä, kuinka voit sisustaa oman kotisi tällä pehmeällä ja romanttisella tyylillä.
  Shabby chic, pehmeä ja romanttinen tyyli huoneeseesi

  Shabby chic -sisustustyyli

  Vintage, pehmeys ja naisellisuus. Nämä samat kuvaavat parhaiten shabby chic -sisustustyyliä, joka on yksi suosituimmista sisustustrendeistä. Tyyli on romanttinen ja elegantti, ja tämä tyyli syntyi 1980-luvulla Isossa-Britanniassa, ja sen teki suosituksi brittiläinen suunnittelija Rachel Ashwell. Tämä sisustustyyli on helppo toteuttaa eikä se välttämättä ole kallista. Ota esille vanhat ja käyttämättömät esineet ja huonekalut ja käytä mielikuvitustasi ja luovuuttasi ja tee niistä kiehtovia tavaroita sisustukseesi. Tulet varmasti ihastumaan shappy chic sisustusideoihin.

  Muutamia shabby chic -tyylin parhaita piirteitä

  Shabby chiciä voidaan verrata toiseen vintage-sisustustyyliin, nimittäin ranskalaiseen maalaistyyliin. Shabby chic -tyylin voidaan ajatella olevan vintage-tyyli, jossa on se pieni juttu, joka tekee siitä viehättävän ja jännittävän. Englannin kielen "shabby" ei missään nimessä tarkoita tässä yhteydessä mitään negatiivista. Tällä tyylillä saat kotiisi eleganssia ja ylellisyyttä.

  Tässä on muutamia shabby chic -tyylin parhaita ominaisuuksia

  1. Tämän tyylin vintage-ilme tulee siinä käytettävistä kalusteista, joissa saa näkyä kulumisen ja käytön jälkiä.

  2. Käytetyt tekstiilit ovat yleensä puuvillaa ja vanhaa ranskalaista pellavaa. Yleiset värit ovat valkoinen ja pastellit, joilla huone saa pehmeän ja kirkkaan ilmeen.

  3. Huoneet saattavat näyttää erittäin romanttisilta, koska niissä käytetään koristeina tyynyjä vintage-materiaaleista, pellavaa, kattokruunuja ja paljon ruusukuvioita.

  4. Shabby chic -tyyliä voidaan pitää eklektisenä mutta harmonisella tavalla, jossa on pehmeä, romanttinen ja naisellinen ilme.

  Miksi monet rakastavat shabby chic -sisustustyyliä

  Shabby chic -sisustustyyliä voidaan määritellä ja kuvailla monella tavalla, mutta kokemus on se, mikä määrää tyylin. Tämä on sisustustyyli, jossa vanhat huonekalut ja esineet ovat huoneen keskipisteenä.

  Brittiläinen suunnittelija, Rachel Ashwell, loi tämän shabby chic -tyylin 1980-luvulla. Hän otti käyttöön tämän termin Yhdysvalloissa ja käytti sitä myös yrityksensä nimenä ja teki siitä myös tuotemerkkinsä vuonna 1989. Tämä sisustustyylin inspiraationa ovat olleet suuret maaseutukartanot sekä vintage-tuotteet, ja sen takia siinä käytetään vanhoja ja käytettyjä huonekaluja, verhoja, maalauksia ja muita koriste-esineitä.

  Nykyisin shabby chic on ajankohtainen tyyli kierrätyksen ja uudelleen käytön ansiosta. Huonekalujen lisäksi tämän tyylin värit tekevät huoneista tyylikkäitä ja ylellisiä etenkin kun niitä yhdistellään ja sekoitellaan kodin kalusteisiin. Kun tavaroille löytyvät oikeat paikat, huone alkaa näyttää mukavalta, viehättävältä, rentouttavalta ja kodikkaalta.

  Shabby chic -sisustustyylin ideoita, joihin ihastut

  Ei ole mitään tarkkoja sääntöjä, joiden avulla voit luoda shabby chic -sisustuksen kotiisi. Joten voit ottaa rennosti ja antaa taiteellisten kykyjesi tulla esille! Ensimmäinen vaihe on tarkistaa vanhat koriste-esineet ja huonekalut, joita et ole käyttänyt pitkään aikaan. Katso, onko sinulla tavaroita, joita voit käyttää uudelleen ja kierrättää. Jos siitä huolimatta tarvitset lisää tavaroita, sinun kannattaa vierailla kirppiksillä tai antiikkiliikkeissä, joista todennäköisesti löydät laadukkaita tuotteita halvalla. Sinun ei välttämättä tarvitse tuhlata omaisuutta saadaksesi tyylikkään ja ylellisen sisustuksen.

   Tässä on muutamia shabby chic -sisustusideoita kotiisi:

  1. Valkoinen ja pastellivärit voidaan helposti yhdistää muihin väreihin. Mitä enemmän käytät valkoista, sitä enemmän huoneissasi on shabby chic -ilmettä.

  2. Kukat sopivissa paikoissa koristeina tekevät huoneista ilmeeltään feminiinisempiä, mikä onkin yksi keskeisistä shabby chic -tyylin piirteistä.

  3. Käytä huonekaluja, joissa näkyy ajan patina ja kuluneisuus, jotta saat vintage-ilmettä sisustukseesi.

  4. Käytä kaappeja ja lipastoja, jotka koristelet vintage- ja uudemmilla tuotteilla, kuten purkeillä, keramiikalla ja maljakoilla.

  5. Tutustu antiikkiliikkeiden takorautaisiin vuoteisiin, tuoliin ja lamppuihin.

  6. Peilien avulla voit luoda illuusion suuremmasta huoneesta. Antiikkipeilien avulla saat aikaan tämän sekä shabby chic -tyylin vintage-ilmeen.

  7. Tutustu antiikkiliikkeiden vintage-tuotteisiin, kuten kattokruunuihin, taideteoksiin, liinavaatteisiin, periaatteessa siis kaikkiin tuotteisiin, jotka sopivat huoneeseesi.

  8. Voit kokeilla mitä tahansa. Luovuus ja kekseliäisyys ovat avainsanoja unelmiesi tyylin saavuttamiseen.

  Onnea sisustamiseen!

  You might like the following stories


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.