Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Tuotteet

Photowall valmistaa laadukkaita seinäkoristeita, jotka antavat huoneelle aivan uudenlaista ilmettä. Kaikki aiheet valitaan huolellisesti ja painetaan tilauksesi mukaisesti. Voit valita aiheen valikoimamme tuhansien vaihtoehtojen joukosta tai tilata oman näköisesi tapetit ja taulut, jotka olet itse suunnitellut.

Tuotevaihtoehdot

Kaikki tuotteemme räätälöidään ja painetaan tilauksesi mukaisesti. Täältä voit lukea lisää tuotteiden laadusta ja asentamisesta.

Tapetit

Photowallin valmistamat tapetit edustavat parasta mahdollista laatua sekä materiaaleiltaan että painojäljeltään. Ne on helppo asentaa, koska ne painetaan omien mittojesi mukaan sopimaan omalle seinällesi. Mukana tapettiliima.

Lue lisää tapeteistamme

Canvastaulut

Photowallin canvastaulut ovat saatavilla monessa eri koossa ja jopa 150 cm:n levyisenä ja korkuisena, ja yksinkertaisen kehyksen avulla taulun kasaaminen käy nopeasti.

Lue lisää canvastauluista

Tilaa kiilakehys täältä

Kehystetyt kuvat

Korkealaatuiset kehystytyt taulut. Taulut toimitetaan valmiiksi koottuina ja ne ovat valmiita ripustettaviksi seinälle.

Lue lisää kehystetyistä tauluistamme

Julisteet

Painamme julisteemme pinnoittamattomalle premium-paperille, joka luo upean, matan vaikutelman. Ripustat julisteen seinälle helposti tyylikkäiden julisteripustimiemme avulla.

Lue lisää julisteistamme

Oma kuva

Meillä voit ladata oman kuvan ja tilata tuotteen suoraan. Jos haluat muuttaa kuvassa jotakin, kuten vaihtaa väriä ja lisätä tai poistaa kohteita, taitavat kuvankäsittelijämme auttavat sinua mielellään.

Luo oma tapetti

Luo oma canvastaulu

Luo oma kehystetty kuva

Luo oma juliste

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.